-
....
Zlatáá *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=JnD6I3qtd24 -
-
Re: ....
Gold Pants Baby *15* *15* *14* -
-
Re: Re: ....
Yes, His crotch in gold pants is amazing *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ....
Yeeah *15*
-
-
Re: Re: ....
oo 0,18 moje!! *14* *15*
-
-
-
tak a dost
áá slyší mě tu někdo??? *9* oco jde?? já nic nechápu?? sem tak vymaštěná nebo neumím číst nebo sem magor?? ach jo?? díky za odpověd já sem dnes už vážně zoufalá jediné co mě drží nad vodou je michael!! *9* *14* -
-
Re: tak a dost
No.. že ty jsi sem napsala to story o nějaký holce nebo co.. tak my jsme to nepochoili, tak jako že sis něco šlehla.. chápeš? *15*
-
-
ahoj
Ahoj holčičky moje. udělejte něco se mnou než se utopím v tomhle potoku slz *9*. vůbec mě nebaví hrát na klavír když musím hrát nějaký pitomý skladby z 18. století. zítra mám hodinu a to bude zase sprd *10* kdybych měla hrát nějaký písničky od MAJKÍHO, do toho bych dala všechno i své srdíčko. no ještě segra sedí u komplu a dívá se na shreka. no to toho nenacvičím. připravuji se na pěknýho sprda od úči. to bude beztak: ,,jaktože nic neumíš, mělas na to 14 dní a neumíš nic!".
*15* *15* *15* *15* no já vím holky jsem s tím trapná *15* -
ahojda
ahojda syfilis (syfl) se hlásí do služby.. *15* .. je tu někdo ZE SEZNAMU??? *15* doufám !!
Ahojky michaele! bože mě to tak mrzí co ti udělali!! zavšechno bych je zmlátila!! a kor zato jak tě údajně zasnoubili stou holkou!! nemohla sem se na to dívat!! létali mi slzy do očí!§ ale pak jak ses k tomu soudu postavil a vyšplhal předevšema na to auto a začal tancovat sem tancovala s tebou!! Miluju tě a jsem na tvé straně!! věřím ti a nikdy tě nezradím!! *14* *14* -
-
Re: ahojda
Hoj syfle ... Co to plácáš ? *15* si měla zelenej den bo co ? *15* -
-
Re: Re: ahojda
Záár Syfle.. joo co sis dneska šlehla holka? *15* -
-
Re: Re: Re: ahojda
ahoj smrade a bad chicken!! žádná holka si nic nešlehla nebo co?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojda
lol vona snad fakt něco měla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojda
Já neumět čéésky *15* *15* -
Vypadá to tak *15* -
já nic nechápu!! PROSÍM PŘELOŽIT TEXT DO MÉHO RODNÉHO JAZYKA KTERÝM JE ČEŠTINA!! *7* *9*
-
-
-
-
-
Re: ahojda
S jakou holkou ??? *7* A kde tanco val,hm? řekneš mi to syfle? *7* *15* že o ničem nevíím... *7* -
-
Re: Re: ahojda
jé čau spermie!! no ále.. děda mě chtěl překvapit a koupil mi dokument michael jackson pod rouškou!! no a je to takové schrnutí jeho života a vystupuje tam i jeho kamarádka s dětství a michael ji dal jako z kamarádství prstýnek! No a čeho se hned bulvár nechytl! Michael jackson je zasnouben!! znáš to!! no a pak tam bylo o té údajné pedofílii a michael sproštili 9 obvinění a on měl takovou radost, že před soudem vylezl na svý auto a začal tancovat!! bylo to tak rozkošký, když po dvou měsících a 85 výpovědích byl nschledán neviným!! on měl takovou radost!§ a jak pak řekl že miluje lidi o zaním stáli a věřilimu!!ale některý ty pomluvy mě vytočili!!! *14* *16* *14* -
-
jéé tak to mám už dávno!!sem to viděla a taky sem se u toho rozbrečela!!!! *9* cjo a bylo tam toho ještě hodně co bylo smutný!! -
jéé tak to mám už dávno!!sem to viděla a taky sem se u toho rozbrečela!!!! *9* cjo a bylo tam toho ještě hodně co bylo smutný!! -
jéé no ten film,dokument nebo co to je bych chtěla vidět!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojda
já bych řekla, že to seženeš v každé trafice když mě to děda taky tam koupil!! je to opravdu zajímavý dokumed sem se hodně dověděla!! a podle toho co je na obalu, že to stálo 50 Kč bych řekla, že s penězma taky problém nebude!! *15* *14*
-
-
-
-
-
Reklám
http://www.youtube.com/watch?v=po0j Y4WvCIc&feature=player_embedded
Up lněéé dokonalá reklama na Pepsi *15* *14* -
-
Re: Reklám
Žůžo reklama *15* *15* ale od jisté doby to nepiju ... -
Re: Reklám
jo to už jsem viděla. *15* you´re the pepsi generation... *15* bo nák tak ne? *15* a furt si to zpívám dokola *15* -
-
Re: Re: Reklám
Jooo *15* nejvíííc.. tu miluju *15* *15* PROTOŽE TAM JE JACKSON *15* *14* *14* *14* :))))))))
-
-
-
ehm věta :-D
ehm umíte tady někdo dělat grafy v čj na věty? jako 1hv 2vv a tak? pls? *15* *4* *4* máme totiž ukol z čj a nevim co s nim *1* -
-
Re: ehm věta :-D
tyjo, tak to vůůbec, to si ani nepamatuju.. esi sme to vůbec dělali..
*15* *7* -
Re: ehm věta :-D
No jasně.. napiš větu a já ti napíču graf *15* -
-
Re: Re: ehm věta :-D
tak ukaž svojí inteligenci zanesko *15* jsem na tebe zvědavá *15* -
Re: Re: ehm věta :-D
až na konci letošního školního roku opustíte nižší stupen gymnázia, musíte si uvědomit, že vás po prázdninách čeká náročnější studium, ale určitě získáte i další důležité poznatky do života. (no já vim blbější věta neexistuje) *15* -
-
Re: Re: Re: ehm věta :-D
ta druhá delší věta je dobře předtim jsem tam kus vynechala *15* -
Re: Re: Re: ehm věta :-D
až na konci letošního školního roku opustíte nižší stupen gymnázia, musíte si uvědomit, že vás po prázdninách čeká náročnější studium, jež vás má připravit nA VYSOKOŠKOLSKÉ STUDIUM, ale určitě získáte i další důležité poznatky do života. -
-
Re: Re: Re: Re: ehm věta :-D
2H
Až 1V že 3V ale 5V
jež 4V
Myslím že to tak je *15* .. druhy vět už snad doděláš ne? *15* .. ale myslím, že by to mělo být správně.. nemáte to na známky, že ne? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm věta :-D
Ale Michael pomáhal jenom těm, co to potřebovali OPRAVDU hodně moc *15* .. takže, jak by řekl Ozzák: Nasrat *15* -
grrrrrrrrrr... *15* co by ti to udělalo pomoct bližnímu svému? to ses od Majkyho nic nenaučila? všichni jsme bratři a sestry. jseš zlá na svou sestru! *15* necheš pomoct slabšímu, mladšímu a blbějšímu *15* *15* *15* -
Néé to opravdu nechci *15* .. jen se na tom taky poděl *15* -
no.. ehm známky za to dostáváme *15* takže když budu mít za 5 tak je to na tebe ok? *15*a jo chápu to *15* a dík *15* *3* a nechceš mi udělat i ty druhy VV? *4* *4* *15* -
Jáách ono se to neudělallo tak jak jsem to napsala.. prostě 2H dáš na první řádek.. to Až.. dáš na druhej řádek doleva že 3V dáš doprostřed a to ale dáš na pravo.. jež se pojí s 3V a patří doprava.. chápeš? *15*
-
-
-
-
-
-
Jako vždy NEODOLATELNEJ:)
Hádám,že jste to třeba už viděli,ale prostě to sem dát musím *15* Některý záběry jsou prostě úžasnýýýý!!! *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=ga34 07JRbaE -
-
Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)
ten smích je boží *14* -
jako na konci jak se smějě to je prostě LOL *15* *15* *15* *15* jako takhle se smát *15* Majky překoná i mě a mojí kámošku která se směje jako kachna a kůn dohromady *15* -
Hmm to video mám už od rána nachystaný, že to sem dám až tu bude víc lidí *15* -
-
Re: Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)
Tak to se omlouvám Thesimso,že jsem ti to vyfoukla *3* *15* to video mě vážně dostalo,třeba jak sedí u toho stolu s tím příborem *15* *15* a tak bych mohla komentovat každou scénku *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)
Nejlepší jak je namaskovanej na Thriller a špulí pusu *15* *15* *15*
-
-
-
-
Hezký...
Hezký večer všem.Můžu se zeptat nepojede někdo na This Is It do Českých Budějovic? *7* -
-
Re: Hezký...
já jo
-
-
titulek
tatka me veze k mamce takže strpení buď 15 minut nebo 2 a půl hodiny...ztm čs *15* *15* *15* -
-
Re: titulek
chcete si pomailu psát o michaelovi???? -
Re: titulek
ahoj kdo chce může si semnou psát na E-mailu můj je deny.mala@seznam.cz *3* -
-
Re: Re: titulek
tak piš na diskuzi ne -
-
Re: Re: Re: titulek
prosim napište někdo *9*
-
-
-
-
-??
pochopily ste vubec co sem napsal ??? je to proste pravda a to ze ste mi zacly nadavat a je ubohy, dobra rekneme ze nekteri z vas proti mj nic nemely ale nekdo z vas urcite jo a ted musite priznat ze ste ho zacly poslouchat jen kvuly tomu ze vsichni lidi se zblaznily a je to ted in ... prosim nenadavejte mi nejsem na to zvedvej -
-
Re: -??
Máš recht.. nee opravdu s ním souhlasím.. ale ne všichni to tak mají.. někdo ho doopravdy poslouchal už dřív.. ale stejně na tom nezáleží, hlavně, že si lidé uvědomili, že to nebyl úchyl.. sice pozdě, ale přeci.. *3* -
-
Re: Re: -??
Ano má pravdu, ale předtím napsal, že na něj všichni nadávali .. a s tím nesouhlasím .. -
-
Re: Re: Re: -??
Noo to nevíš.. nežíkám, že ty, ale třeba někdo jo *15* .. já teda ne.. to když napsali, že se rozpadá, tak jsem se jenom zasmála blbejm kecům bulváru *15* -
-
Re: Re: Re: Re: -??
Však bulvár může za to, že ho lidi neměli rádi ... hovada ..
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: -??
njn a pak to ty lidi může mrzet jak chce ale už to nenapraví -
napište mi na mail deny.mala@seznam.cz -
Přesně táák *15* -
všichni si uvědomí svoje chyby ale pozdě...
-
-
-
-
-
ou já sem ti nenadávala ani nevím že si tady něco psal *1* *1* nebo nevím o co go ale jenom chci říct že já ho poslouchám už od malička! -
Všichni lidi ho neposlouchaj ... alespoň ne lidi okolo mě .. Kdybych chtěla být in, tak poslouchám Miley Cyrus, kterou poslouchá vetšina třídy ...
-