-
coze??
uz jste to cetli na internetu???Michael Jackson se nepřestává soudit ani po smrti....na ty fotce ma ale nadhernej usmev,no on je tam vlastne nadhernej celej jako vzdycky
*15* -
-
Re: coze??
jj presne tak,chteji jenom vydelat na jeho smrti...oni to vlastne delaji od zacatku kdy zemrel,je to ale od nich pekne hnusny *16* *16* -
Re: coze??
Zase si jenom chtějí vydělat na jeho smrti.. kreténi.. nebojte facku už jsem si dala *15* -
-
Re: Re: coze??
*15* *15* *15*
-
-
-
konecne
Ahojky,konecne jsem zase doma *15* -
-
Re: konecne
ahoj taky jsem se právě vrátila =) -
-
Re: Re: konecne
:D
-
-
-
pa
Holčený mojééé... no vlastně Holky moje *15* já už jdu a možná přijdu kolem tý osmý hodiny. Tak zatím pa. *15* *15* *15* -
-
Re: pa
No vidíš i bez Q to jde *15* .. Papa *15* -
-
Re: Re: pa
teď do mě kuřeéé!!! *15* *15* ja vim že mám trapnej nick, ale dělala sem si tady profil někdy když mi bylo asi 11 *15* *15* no teď už sem dospělá!!! *15* tak kdybych mohla tak si to přejmenuju a novej profil nebudu založovat. *15* teda zakládat..jo a vysvětluju to všem nejen kuřeti *15* -
-
Re: Re: Re: pa
No heleď ůj nick se píše takhle.. ZaNeSsKaAaA *15* .. takže to ještě chápu.. taky jsem ho zakládala, když mi bylo asi tak třináct *15* .. takže to je v pohodě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pa
jo v tom případě... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Krásný fotečky =)
http://www.youtube.com/watch?v=DqeW EagE_UI&feature=related -
Stojí to za to!
Holky koukněte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=aF1kVZz6ag8&NR=1 jsem se smála celej videoklip. takhle jsem ještě MAJKÍHO neviděla jak se krásně směje. -
-
Re: Stojí to za to!
no to je krásnýýý *14*
-
-
Michael Jackson Dance Break
http://www.youtube.com/watch?v=_mU8 QoZMVOU je to úžasný. možná to znáte ale stojí za to se na to podívat ještě jednou =)tancuje tam sqěle. *14* -
-
Re: Michael Jackson Dance Break
Další przneč českého jazyka.. sKVělý *13* *15* -
-
Re: Re: Michael Jackson Dance Break
lol *15* *15* *15* *15* jen do nich zléé kuře *15* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson Dance Break
Nechápu jak někdo může používat ve slovech kam patří K.. Q *15* *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson Dance Break
Asi chtějí upozornit na své IQ *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael Jackson Dance Break
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Michael Jackson Dance Break
no tak SKVĚLÝ no. Máš aspoň jedničku z češtiny když tady pořád poučuješ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson Dance Break
Na základce jsem mývala vždycky jenom jedničku *15* .. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson Dance Break
no já mám vždycky taky jedničku ale tady si to můžu dovolit ne? *15* -
-
jj jasně už se to nestane *15* *15* -
Ne *15* .. néé mě je to jedno, ty si děláš ostudu viď.. ale já to prostě číst nemůžu.. mě to zabíjí *15*
-
-
-
-
-
-
ach
hej teďka jsem se koukala na netu na to " jsi pravý fanoušek mj?"
a tam byly věci jako :"stanuješ před neverlandem" *15* *15* ..jako bylo to napsaný ještě když byl v neverlandu *15*
nebo tam je taky:"Máváš každému letadlu na obloze. Co kdyby tam byl Michael!" *15* *15* nebo taky"Neopustíš prodejnu CD, dokud neurovnáš Michaelova cédéčka před všemi ostatními." *15* *15* -
-
Re: ach
Tak jetá zas nejsem *15* -
-
Re: Re: ach
noo kdyby ještě žil a byla bych v americe tak bych těm letadlům mávala jako!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ach
Já bych i stanovala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach
*15* *15* *15* jo a to s těma cédečkama dělám v hypernově...a všude kde jsou cédečka... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ach
lol *15* *15* *15* -
jako neuklízím!!!!!!! *15* *15* *15* jenom ty cédéčka dávám dopředu!!! *15* *15* -
Hmmm tak to ja ne *15* eště abych jim tam uklízela ne ? *15*
-
-
-
-
-
-
titulek..:D
áhooj...hm tak hodim naivní otázky: ajk se máte cóó?? *15* hele michael už je zase prvníííí!!!!! *15* sem blesk žejo??? *15* *15* jóó prcku tady máš ty fotky jaks chtěla po kuřeti
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35200/nejkrasnejsi-muzi-sveta-%E2%80%93-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!
http://www.ahaonline.cz/cz/vtipy/35340/nejkrasnejsi-muzi-sveta-%E2%80%93-nazi-od-hlavy-az-po-kolena!-zvolte-sveho-favorita!-2.-kolo!
*15* *15* pro kuře: to víš já si to uložila do záložek.. *15* *15* -
-
Re: titulek..:D
Öu diky díky si zlato.. *5* *14* -
Re: titulek..:D
*15* *15* .. ahoj *15* -
-
Re: Re: titulek..:D
ahoj *15* *15* -
Re: Re: titulek..:D
nóó..jako proč se směješ??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek..:D
Že sis to uložila do oblíbených.. tak úchylný nejsem ani já *15* .. noo i když já si ty obrázky uložila a dala do mobu *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek..:D
*15* *15* pche!!! *15* *15*
-
-
-
-
-
50 cent
sorry to sice neni k tématu ale co se stalo s 50 centem? je v nemocnici nebo co? *7* zanesko ty to určitě víš vid? *4* -
-
Re: 50 cent
Joo vím o tom.. proto mám špatnou náladu.. zkolaboval.. má něco s částí mozku, kde vnímáš zvuk.. nevím přesně co to je, ale prý je to vážné.. ale on to přežije.. je to frajer.. když přežije devět kulek, tak přežije i tohle.. ale to video co sem viděla.. to bylo hrozný.. on brečel chápete.. no prostě hrůza.. nikdy v živoě jsem ho neviděla brečet.. krom ve filmu..
-
-
jen nachvilku
Ahoj bad chicken prosím pošli mi tu stránku kde je nahatý Johny a takoví ti krasavci. Jsem u kamošky a taky se ne to chce mrknout.
PS: Nejsi jediná uchylná.. *3* *14* *14* -
-
Re: jen nachvilku
Jéééj.. to už asi nemám.. počkej mrknu se *15*
P.S.: Já vim *15* -
-
Re: Re: jen nachvilku
Ok ok díky... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jen nachvilku
Táák nemám, tak dlouhou historii můj počítač nevede *15* .. ale podívej se na aha.cz .. to tam byly ty fotky.. někde to určitě najdeš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jen nachvilku
A nevíš jak dlouho to bylo co jsi to tu dávala mělo by to být někde v zadu nebo se to automaticky maže.?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jen nachvilku
Týý jo.. to je docela doost dlouho.. to bude někde hodně v zadu.. *15*
-
-
-
-
-