Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Majkí

ahojky jak je?? u mě dobře...a navíc sem mega šťastná protožer po obědě pojedem do jihlavy a máma mi koupí lístky na this is it *14* *15*
    • xlenniex

Re: Majkí

já už je mám od včerejška zarezervovaný a taky jsemmega happy :D
    • mrs_jackson

Re: Majkí

jéé ty se máš *4* *4* já se na this is it možná vůbec nedostanau *9*
      • pajka52

Re: Re: Majkí

jj to máš dobrý, já pravděpodobně na ten film nepůjdu..nemám ským.. *9* *16*
  • mrs_jackson

...

Ahojky!Tak moje přání se vyplnilo *15* Zdálo se mi o Michaelovi *14* *14* v tom snu mi řekl něco jako ''dej mi pusu'' *14* *14* *15*
    • thesimsa

Re: ...

*15* lol *15* dobře ty
      *15*
  • anet98

Ahojík

Ahojík holčičky jak pak se máte?Já jsem tu včera nebila jsou nějaké novinky o hledně Majkího?No a co jinak co jste tady řešili? *7* *4*
  • polinka

tribute song MJ

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 09/various-artists-no-man-in-the-mi rror-tribute-to-michael-jackson-by- elle-2009 tady je další tribute song pro Majkyho. sice ani jednoho z těch zpěváků neznám *15* ale líbí se mi hlavně tyhle dva řádky: Svět se změnil, protože jsi žil. Všechno se změnilo, protože jsi to zkusil. pravdivé.
  • polinka

hoooooj

Ahoj. tak jsem tady *15* a jak se máte, zdálo se vám něco krááááásnýýýýýýýho? *15* se mě zdál nákej divnej sen škoda že nebyl o MJ ale byl divnej *15* ale už si ho nepamatuju. *15* jenom to že byl divnej *15*
  • hannah54miley59

MICHAEL

Jak se máte se ptám ne?
    • pajka52

Re: MICHAEL

Ahoooj.. *15* to já se mám fajn..když se nejde dnes do škole.. *15* *15* Co ty???
  • hanikaaa

ahojte

ahojte všichni jak se máte?právě jsem koukala na čaroděje ze země oz s Majkým je to super
    • Re: ahojte

čauky,neměla bys typ,prosím,kde ten film sehnat??
      Díky
  • Michael Jackson

když tak na faceboku jsem pod -Lenka Hlasova(přezdívka zůstává stále michaela Luisa ráda si vás uložím zatím pa pa *14*
  • chiaramj

*

Dobrý ráno *15* To je nádhera ještě jeden den bez školy co?? *15* *15*
    • Re: *

Bez školy ???? prvě jsem v práci mám ještě chvíly volno ....ze školy jsem už dávno *4*
  • Michael Jackson

Dobré rano:) dlouhob jsem tu nebyla ted jsem většinou na facebooku.Jinak nic se nezměnilo Michael mi stále moc chybí a já stále brečím u jeho videí a fotek:(včera jsem si byla koupit lístky na THIS IS IT už se nemůžu dočkat a co vy jak se máte zlatíčka?:) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit