-
This is it
Jen něco řeknu jak ste se tu bavily o This is it...
Já si myslím že nás ve ýďáře to dávat nebou *9* jako vždy ty nej filmy tam dávat nebou...ae já na to asi stejně půjdu do jihlavy *3* -
nesmí se dostat na 1.místo
Já si chci sehnat triko s Mikem.Budu mít za pár dní narozky, tak bych to chtěla dostat jako dárek tak snad to vyjde *7* -
-
Re: nesmí se dostat na 1.místo
mě už zítra přinde tričko s majkíma ale dostanu ho až 15 října na svátek! *9* -
-
Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
mě mamka objedná tričko s Majkím až v říjnu a asi ho dostanu a na svátek tedy 19. října *1*
-
-
-
pá
jdu čau. A budu poslouchat Blaník -
-
Re: pá
pá
-
-
hojdáá
Zdravíím ženy méé.. tak co jak jste si užili poslední víkendový den?.. a jak se máte? *4* -
-
Re: hojdáá
jj já jsem si ho užila =) -
Brej byla sem omrknout co mají na Smíchově v obchodech *15* *15* Nic moc *9* *4* -
Ja sem si ho užila a ty? *3*
-
-
PÍŠU ZNOVA
na blaník asi napíšu znova -
-
Re: PÍŠU ZNOVA
ty jo já se na ten blaník asi vykašlu a pustim si cédo, už mě nebaví čekat XD tvl teď to vypnu a budou ho hrát, se vsadim :D -
-
Re: Re: PÍŠU ZNOVA
Taky už ti z toho šibe ? *15* to je děs *15*
-
-
-
Já se přiznávám, že než Mike umřel tak sem měla jako nej zpěvačku Miley, ale ještě to byli Jonas Brothers, ale ty jsou už naštěstí propadák, takže se nemusíme bát, že se dotanou na 1. místo a pak sem měla ráda ještě Ewu, takže já ani nwm koho jsem měla před Mikem jako nej.Myslím si, že to nebyli ani jeden, ptž všechny písničky se mi od nich taky nelíbili.A zatím co sem slyšela nějaký písničky od Mika tak se mi líbily všechny.Takže teď je to na 100 procent a ještě víc Michael, kdo u mě vede.Mám jeho obrázky na profilu, dělám si jeho nástěnku a dávám si dohromady jeho alba.Předtím sem si tohle u Cyrus nedělala. -
Majkí a Miley
Taky by mě zajímalo, co na ní vidí. Že nazpívala, pár stupidních písniček pro film to ví každý. Řekněme , že jich je kolem 20. A kolik jich nazpíval Majkí? Něco kolem 200 řekněme. Co dokázala ona a on? Tak to je velký srovnání. Ona mu nesahá ani po nehet malíčku. Je tak trapná a ubohá. A on je nejkrásnější, nejchytřejší a nejlepší. Prostě je proti němu 0.
Jinak Majkí má nejkrásnější úsměv na tomhle světě. A ona má věčně věku okousaný nehty a oloupaný lak. Až hnus. To že třeba se Majkímu párkrát rozmázla tužka. To nevadí, bylo to kvůli tomu že se potil. A jak se potil tak je vidět Miley se vůbec nepotí, že nic nedělá. A on jo. -
-
Re: Majkí a Miley
Moje řeč :D ... a navíc mam dojem, že ona ty svoje písničky ani neskládá a když už nějakou nazpívá tak je o blbostech jako že má to nejlepší z obou světů, nebo co tam zpívá v tom soundtracku :D .. a když už je tak slavná, že je všem na očích tak by si mohla dát aspoň rovnátka, na jejích fotkách a v klipech to nejde tak vidět ale má šíleně křivý zuby (pusťte si její klip 7 things nebo jak to je a sledujte zuby :D) -
-
Re: Re: Majkí a Miley
Jooo ty spodní *15* *15* *15* héééj *15* *15* Jako rovnátka by si fakt mohla pořídit *15*
-
-
no tak srovnávat Majkýho a JÍ to jako fakt vůbec!!! :D na Michaela nemá nikdo a už vůbec né Miley Cyrus :D:D stejně po ní za chvíli neštěkne ani pes.. jako jsem si jednou poslechla nějaký její písničky a nelíbila se mi ani jedna.. trapná je :D -
JJ MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU A MYSLÍM SI ŽE TĚCH PÍSNIČEK MAJKLÍ NAZPÍVAL VÍC -
-
Re: Re: Majkí a Miley
No tak něco přes 200 teda. *15*
-
-
-
ahojky
čauky lidičky tak jsem tu zase...ňáký novinky o našem oblíbenci?? *15* -
-
Re: ahojky
ani ne. *15*
-
-
blaník
mějte zaplý radio blaník kdyby náhodou nás četli -
-
Re: blaník
no dneska už to nevypnu, budu to muset přetrpět XD -
-
Re: Re: blaník
hmm ale bojim se že to zase neřeknou. Zkuste tam ještě někdo napsat(kdo ještě nepsal). email je: pnpjm@radioblanik.cz -
-
Re: Re: Re: blaník
vlastně ne zase. slovo ,,ZASE" VYŠKRTÁVÁM *1*
-
-
-
-
no jo Miley je teď mánie, bláznivá Hannah Fontana, ta se bude držet na vrcholu slávy ještě dlouho *16* nwm co na ní ostatní lidi vidí, ale taky není nejhezčí holka *13* -
-
Re: nesmí se dostat na 1.místo
no to zas nvm jesi se bude držet dlouho... ale jako doufám, že ne páč toe fakt děs.. :D -
-
Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
Ona je úplně všude na taškách,deskách,penálech,tužk -
-
Re: Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
Jooo *15* to je úplně na nervy spolužačky s ní mají všechny sešity desky obaly včechno *15* Jako na 1. stupni bych to pochopila ale v 8. třídě to je moc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
U nás jí maji i na tričkách *15* *15* Bych zakázala výrobu těhle věcí s ní *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
To prej už vyráběj i kalhotky a ponožky s tou čůzou *15* -
Jedna holka má normálně boty s nápisem Hannah Montana *16* *15* Hrůza všech hrůz *16* -
u nás má spolužačka na tričku MONTÁŽU. a Nejhorší je že s ní sedím.
-
-
Re: Re: Re: Re: nesmí se dostat na 1.místo
ježiši tak to bych asi nevydržela :D:D jako u nás naštěstí ne, taky v prváku by to už fakt nebylo normální XD
-
-
-
-