-
ahoj
ahoj lidičky já se k vám přidám jo -
-
Re: ahoj
Ne *15* -
-
Re: Re: ahoj
ale jo -
Re: Re: ahoj
Bad chicken *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
*15* *15*
-
-
-
-
čauwec
čauwec holčiny!!! jak to jde?? *7* -
Paa
vypadá to že už taky musim jít klavír nepočká už mě mamka volá přijdu večer tak tu buďte =) pa -
-
Re: Paa
Pa *3* Já tu budu na 100% *15* -
Re: Paa
Ahoooj. *4*
-
-
Pááááááááá
Tak páááááááááá bohužel už musím jít latina a biologie volají.Budu se snažit aby se mi dnes o Maikim zdálo něco pozitivního *14* *14* -
-
Re: Pááááááááá
jj tak držím palečky =) pa -
Re: Pááááááááá
Papa.Joo snaž se. *3* -
-
Re: Re: Pááááááááá
pá...pak dej wědět jak dopadlo snažení... -
-
Re: Re: Re: Pááááááááá
jasně že dám *15*
-
-
Re: Re: Pááááááááá
Pá *3*
-
-
-
Pro MAJKLÍHO
VŠICHNI NA TĚ VPOMÍNÁME,
VE SVÉM SRDÍČKU TĚ MÁME.
NEJVÍCE TĚ MILUJEME,
A DO NEBÍČKA TI MÁVÁME.
VÍME, ŽE JSI STÁLE S NÁMI,
I S KRÁSNÝMI PÍSNIČKAMI.
MAJKLÍ MILUJU TĚ *14* *14* *14* STRAŠNĚ MOC. DOUFÁM, ŽE SE TI TO LÍBÍ =) -
-
Re: Pro MAJKLÍHO
díky =)třeba se mi o něm bede dneska zdát =) -
Nádherné.Vsatˇ se že se mu to líbí! -
Moooc pěkný. *14*
-
-
*
http://www.youtube.com/watch?v=zjAk bYd904Y&feature=related Tahle písnička nemá chybu (jako všechny od Majkího) *14* *14* *15* -
-
Re: *
krásná.. *15* ten Bubbles tam ..prostě krásnej
-
-
Sen
Zdál se mi příšernej sen o Maikim.Ja nějaká holka a Georg O´Malley z Chirurgů jsme stáli před Neverlandem a chtěli jsme aby nás Maiki pusti a pak přišel a když otvíral že nás teda pustí jeho bodyguard mu řekl že je blázen.On nás ale pustil.Stoupali jsme po schodech ale nebyli jsme v Neverlandu ale na nějakých horách a Maiki byl úplně u těch krajů a spadl.O´Malley jelikož je doktor tak mu šel pomoc a pak řekl že už nikdy nebude moc tančit.Pořád jsem O´Malleymu nadávala a chtěla jít za Maikim ale ten bodyguard měk němu nepustil a že mám přijít zítra.Prostě strašnej sen.A Maiki měl na sobě to co v klipu Bad -
-
Re: Sen
To co v klipu Bad??Tak to musel bejt SEXY!! *14* *14* Ale chudák že spadnul! *9* -
-
Re: Re: Sen
Jo mě se o něm zdálo taky jen jednou a pak jen něco z jeho plakátama , ale ten jeden sen stál zato...Byla jsem w zoo s kámoškama a byl tam šimpanz s kterým jsem se fotila a když jssme odešli ze zoo hráli kámoši fotal na písku a s něma Majki...Jako já k němu běžela a něco jsme si powídali, ale to už si nepamatuju..Pak začal tančit a začal se točit a zahrabal se do písku *1* *1* , ale bez problému se zase wytočil...Pak mě chytl za ruku a začal se mnou taky točit no já se zahrabala do písku, ale nemohla se wyhrabat *1* *1* chytl mě za ruku a pomohl mi wen a pak najednou byly wšude kamry a nowináři a pak jsem se probudila...Takowý trochu dementní sen, ale byl tam Majki takže není co řešit... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Sen
Tak to je hezkej sen. -
-
Re: Re: Re: Re: Sen
To je luxus sen -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen
jj dobrý, ale už si nepamatuju co měl na sebe. Jen wím že černou bundu, ale zbytek už si fakt newzpomenu.
-
-
-
-
Jo to byl ale on je SEXY furt ne???????????Ale je pravda že v Bad je extremě sexy.Mám taky ten plakát a ten dominuje na stěně všem plakátům Maikiho co mám *14* -
-
Plakát Bad mám taky u postele *14* *14* Nesmí chybět *3* -
-
To je jasny že nesmý.Mě tam ještě vysí,kromě dalších plakátů,koláž z Maikiho fotek,kalendář Maikiho a taky pakát Janet *14*
-
-
-
-
To je hrozný. -
jé to je strašný to ti nezávidím =( -
-
Ale o den dřív se mi zdálo že se procházím po městě a najednou jsem uviděla Maikiho a najednou všichni lidi zmizeli a Maiki se rozbrečel a já jsem k němu přišla a objala ho a pak zmizel a lidi se zase objevili.A tam vypadal jako v klipu Stranger in Moscow. *14* Vždycky se mi zdá sen kde se Maikimu něco stane nebo je smutnej z toho by mě fakt mrdlo.Ale aspon ho můžu obýmat *14* *3* -
-
Mě se o Majkím zdálo zatím jenom dvakrát,ale mooc hezký sny. *14* -
-
Tak to se máš mě se o Maikim zdál jede pěknej sen strašně dávno že mi tančí ale pak taky spadl a udělal si otřes mozku a když jsem ho políbila tak jsem se probudila jako kdyby do mě vjelo tisic voltu.Ale já říkám noc kdy se mi nezdá něco o Maikim je promarněná noc.Takže těch promarněných je dost *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen
Teď nedavno se mi jeden ten sen zdál a to asi protože že jsem skoro celej večer seděla u počítače a zvětšovala jsem si jeho Majkího fotky. *15* *15*
-
-
-
-
-
jé to je strašný to ti nezávidím =( -
-
Tak to byl blbej sen no.. *9* Mě se zdálo že sem chodila sama v Neverlandu a najednou se na schodišti objevila taková zlatá záře.Když sem tam došla byl tam Michael.Vypadal jako v Remember the time *14* *14* Pak mě máma vzbudila *16* *15*
-
-
-
MJ
konečně jsme ve škole dostali úkoly ve kterých můžu zmíni Maikiho v angličtině jsme měli napsat co jsme dělali o prázdnínách a tak jsem tam napsala že jsem poslouchala MJ písničky a četla si jeho knihu.A v občance jsme měli napsat kdo je náš vzor a já napsala že Maiki protože pomáhal potřebným,staral se skvěle o své děti a byl úžasnej v tom co dělal(tanci a zpěvu) *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MJ
jé to se máš? s tím by mě učitelka poslala někam -
-
Re: Re: MJ
U nás je asi všem Maiki jedno.No vlastně nevím protože jsem teprv v prvním ročníku ale zatím jsem se nesetkala s tím že by jim vadil a jestli jim vadí na jsou mi u prdele *5*
-
-
Re: MJ
V občance sme měli taky úkol kde sem ho mohla zmínit *14* *14* -
-
Re: Re: MJ
normálně se začínaám těšit na domácí úkoly... *14* -
-
Re: Re: Re: MJ
*15* Hlavně na úkoly z občanky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
*1* *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
nuda
Slečny je tady nějáká nuda chtělo by to téma.. *7* *4* *4* -
-
Re: nuda
to máš pravdu, poslední dobou je tu nějak mrtvo... *9* -
-
Re: Re: nuda
a to se mi vůbec nechce líbit...
-
-
Re: nuda
Jj to máš pravdu *9* *4*
-
-
This is it
ahojky,prosim vás,kde všude se bude promítat This is it ? ..bude to i v Praze? -
-
Re: This is it
Doufám že bude v Praze,ale snad by tam měl být *7* -
-
Re: Re: This is it
Podle mě stopro.Musí to být přece po celým světě jako normální film.Myslíte že to pak vyjde aji na DVD????????????, *7* -
-
Re: Re: Re: This is it
no doufám že jo... -
-
Re: Re: Re: Re: This is it
DVD by mělo vyjít koncem roku sem četla -
-
Re: Re: Re: Re: Re: This is it
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer už začínám šetřit. *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jo někde jsem četla že to po kině vyjde i na DVD *4* -
snad jo ..jestli to výjde,hned kupuju! *15*
-
-
Re: Re: This is it
no snad..do Prahy to mám sice daleko,ale jela bych tam..!na 100% ..Majkího musim vidět!! *15*
-
-