Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chiaramj

*

Ahooj konečně mám skoro všechny úkoly za sebou *16* Zrušit ústavy po celé ČR *15* *15* Jak se máte a co je novýho?? *3* *15*
    • zanesskaaaa

Re: *

Ahooj.. ale.. jen se uč *15* .. nebo se řiď Michaelovo větou *15* .. novinky?.. z Neverlandu bude Muzeum *3*
      • chiaramj

Re: Re: *

Fakt muzeum??To by bylo dobrý *15* Viděla jsem ten trailer na seznamu a hned 27.září jdu pro lístky *15* *3*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: *

Joo byl krásný.. ale smutný.. noo já zas nic neuvidím.. u nás v prdelkově to nedávaj *9* *15*
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: *

U nás taky ne,ale zajedu do Prahy to mám kousek *15* *15*
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: *

Já půl hodky,ale nevim kdo mi to zaplatí *15* *15* *7*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: *

Noo moree.. já to mám dvě hodiny *15*
  • kika...

páá...

loučím se s váma možná příjdu večer...tak zatím pá....vidíš už mi to de s tm V... *15* *1* *1*
    • zanesskaaaa

Re: páá...

Jóó. tleskám ti *15* .. Vidíš, jak to jde *15*
  • lina25

Neverland muzeum

http://www.odhaleno.cz/hollywood/26 97-z-neverlandu-bude-muzeum-michael a-jacksona-rodina-ale-zuri.htm

L idi já současnému majiteli fandím, aby ten nápad uskutečnil....Ten jeho pošahanej fotr je fakt magor! Sakra a kde mají Majkýho fanoušci uctít? Kde mají vzpomínat? Když za ním nemůžou k hrobu? Já fakt nechápu,co se rodině nelíbí! Vždyť snad by byli raději, kdyby se Neverland změnil k nepoznání?
    Měli by být naopak rádi...Tohle je od nich pěkně sobecký.....
    • zanesskaaaa

Re: Neverland muzeum

To máš pravdu noo *4*
  • ellie007

trailer

ahoj, tak jsem viděla trailer na This is it a bylo mi hrozně líto, že to co připravoval už nedokončí.. musela by to být nádhera.. *9* *9* *9* *9* I Miss You, Michael...
    • kika...

Re: trailer

no jo...Kdyby aspoň umřel stářím w klidu...Jenže on neumřel byl zabit a to je to nejhorší... *9* *9* *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: trailer

Všichni krásní, mladí a talentovaní umírají.. to je hrůza *9*
  • kika...

:)

Ahoj...Tak jsem se tady konečeně po delší době dostala...Jakpak se wám wede zlata moje..??Já dneska po prázdninách prwní den we škole...Jinak se šíleně nudím taky by to chtělo téma..
    • zanesskaaaa

Re: :)

Ahoj.. mám se fajn, ale vyrvala bych ti to ''wéčko'' z klávesnice.. *15* *15*
      • kika...

Re: Re: :)

aa ty by sis mohla podat ruku s mojím bráchou on to taky nenáwidí a učitelky jakbysmet...Marne já už jsem si na to zwykla.. *1*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: :)

Tak zas nic *15* .. za to bych vraždila.. ale neboj já jsem taky tak psala.. *15* .. teď to nenávidím *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: :)

Že je to strašný? *15* taká pakárna jako *15*
          • kika...

Tak já se budu snažit... *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: :)

*15* *15*
    • bibi1

Já už se nemůžu dočkat konce října, až půjde do kin THIS IS IT. Hned 27.9. letím koupit lístky. *3*
    • anet98

Ahoj.Jak se nám vede?No docela dobrý až na tu školu. *1*
      • kika...

Re: Re: :)

no...dneska po 3 měsících prwní den... *16*
        • anet98

Re: Re: Re: :)

No já vím první den je dost blbej.
          • kika...

Mělo to snad jen jednu wýhodu, že jsem už od rána nepřemýšlela nad Majkim a byla jsem s kámoškou píchat piercing do pupku tak celkem sranda.. *3*
            • anet98

Re: Re: Re: Re: Re: :)

*15* *15*
  • anet98

Ahojík

Ahojík zlatíčka tak už jsem doma.Dneska jsem přinesla na hudebku CD Majkího.Učitelka ho pustila.Řekla jsem jí aby to dala na will you be there.Říkala že Majkí byl takový divný *16* ,ale že písničky měl krásný. *4*
    • bibi1

Re: Ahojík

Ahoj, sama je divná. To, že byl vyjímečnej a jedinečnej neznamená, že je divnej.
      Měla jsi jí to říct pipce.
      • anet98

Re: Re: Ahojík

*15* *15* No to sem mohla. *15* *15*
        • bibi1

Re: Re: Re: Ahojík

*15* *15* *15*
  • luciq-dc

n.u.d.a.→NUDA!! :D

ahoj... *14*

tak co děláte?
    taky se děsně nudíte?
    ve škole byla neuvěřitelná nuda
    o něco horší než doma
    tak pokračuju v mojí nudě velký
    náladu mi dokáže zpravit jenom majký!!!

*15* *15* *15*
    haha to jsem vymyslela sama!! *15* chtěla jsem zdůraznit to že se nudim tak jsem tam dala to slovo nuda trochu hodněkrát *15* no asi jsem sdělila vše takže přijdu večer!!až *5* *1*
    • zanesskaaaa

Re: n.u.d.a.→NUDA!! :D

*15* *15* .. heej dobře ty *15* .. to je básnička *15*
  • pajka52

Mno nic tak ja zase valím, pozdějc se tu možná ukážu tak papa.. *14*

Michael Jackson 4Ever!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: ***

Pááá *14* *3*
  • pajka52

*

Ahojec holky tak konečnš doma, už je toho moc od rána ve škole, ještě ke všeckýmu v pondělí 8hodin *9*
    • zanesskaaaa

Re: *

Ahooj.. jakpak je?.. osm??.. a to si stěžuješ.. já jich mám ve čtvrtek deset *15* .. ale zas zíra mám jenom tři *15*
      • pajka52

Re: Re: *

Jo jako mám se fajn... a to jen když nemám praxu.. :D:D:D
        Chudáku, deset? To ti teda nezávidím.... *1* To bych chcípla sedět deset hodin ve škole *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: *

noo devět.. hodinu máme volno *15* .. ale to stejně budu ve škole *15*
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: *

to jo no... *15* *15*
  • baluska1

Sobota

Holky já se těším na pátek a na sobotu.V pátek mi přijdou šaty do taneční na věněček.Jsou fakt krásné a v sobotu je taneční a v těch šatech se budeme fotit.A můj brácha říkal že když on byl v taneční tak tancovali na You are not alone.Prostě tancovali Discko mazurku na Majkího.Už se těším.
    http://aukro.cz/item7154 90884_nove_luxusni_plesove_svatebni _ruzove_saty_z_usa.html
    sice je tam napsáno svvatebnía,ale jsou to do taneční.A jsou moc krásné.Pak až je nebudu potřebovat bude je mít moje nevlastní ségra.
    Mám tři sourozence bráchu,kterýmu je 19 a taky zbožňuje Majkího jako já ségru,který je 16 a moc Majkího nemusí,ale líbí se jí písničky Black or white a You are not alone.a mám nevlastní ségru a tý je 14 takže.Ale bráchu mám nejraději je moc hodnej.K vánocům mi chce prý sehnad to prostěradlo.Moc ho mám ráda.já mu řeknu a´t se tu taky registruje.Miluje Majkího jako já a vy.
    • sash

Re: Sobota

sú nádherné :) a brat nech sa zaregistruje, myslím, že sem veľa chalanov nechodí, takže bude ako taký poklad ;)
    • baluska1

Re: Sobota

Pardon tedy povlečení

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit