-
*
Ahooj konečně mám skoro všechny úkoly za sebou *16* Zrušit ústavy po celé ČR *15* *15* Jak se máte a co je novýho?? *3* *15* -
-
Re: *
Ahooj.. ale.. jen se uč *15* .. nebo se řiď Michaelovo větou *15* .. novinky?.. z Neverlandu bude Muzeum *3* -
-
Re: Re: *
Fakt muzeum??To by bylo dobrý *15* Viděla jsem ten trailer na seznamu a hned 27.září jdu pro lístky *15* *3* -
-
Re: Re: Re: *
Joo byl krásný.. ale smutný.. noo já zas nic neuvidím.. u nás v prdelkově to nedávaj *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
U nás taky ne,ale zajedu do Prahy to mám kousek *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
Já půl hodky,ale nevim kdo mi to zaplatí *15* *15* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: *
Noo moree.. já to mám dvě hodiny *15*
-
-
-
-
-
-
páá...
loučím se s váma možná příjdu večer...tak zatím pá....vidíš už mi to de s tm V... *15* *1* *1* -
-
Re: páá...
Jóó. tleskám ti *15* .. Vidíš, jak to jde *15*
-
-
Neverland muzeum
http://www.odhaleno.cz/hollywood/26 97-z-neverlandu-bude-muzeum-michael a-jacksona-rodina-ale-zuri.htm
L idi já současnému majiteli fandím, aby ten nápad uskutečnil....Ten jeho pošahanej fotr je fakt magor! Sakra a kde mají Majkýho fanoušci uctít? Kde mají vzpomínat? Když za ním nemůžou k hrobu? Já fakt nechápu,co se rodině nelíbí! Vždyť snad by byli raději, kdyby se Neverland změnil k nepoznání?
Měli by být naopak rádi...Tohle je od nich pěkně sobecký..... -
-
Re: Neverland muzeum
To máš pravdu noo *4*
-
-
trailer
ahoj, tak jsem viděla trailer na This is it a bylo mi hrozně líto, že to co připravoval už nedokončí.. musela by to být nádhera.. *9* *9* *9* *9* I Miss You, Michael... -
-
Re: trailer
no jo...Kdyby aspoň umřel stářím w klidu...Jenže on neumřel byl zabit a to je to nejhorší... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: trailer
Všichni krásní, mladí a talentovaní umírají.. to je hrůza *9*
-
-
-
:)
Ahoj...Tak jsem se tady konečeně po delší době dostala...Jakpak se wám wede zlata moje..??Já dneska po prázdninách prwní den we škole...Jinak se šíleně nudím taky by to chtělo téma.. -
-
Re: :)
Ahoj.. mám se fajn, ale vyrvala bych ti to ''wéčko'' z klávesnice.. *15* *15* -
-
Re: Re: :)
aa ty by sis mohla podat ruku s mojím bráchou on to taky nenáwidí a učitelky jakbysmet...Marne já už jsem si na to zwykla.. *1* -
-
Re: Re: Re: :)
Tak zas nic *15* .. za to bych vraždila.. ale neboj já jsem taky tak psala.. *15* .. teď to nenávidím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Že je to strašný? *15* taká pakárna jako *15* -
Tak já se budu snažit... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15*
-
-
-
-
-
Já už se nemůžu dočkat konce října, až půjde do kin THIS IS IT. Hned 27.9. letím koupit lístky. *3* -
Ahoj.Jak se nám vede?No docela dobrý až na tu školu. *1* -
-
Re: Re: :)
no...dneska po 3 měsících prwní den... *16* -
-
Re: Re: Re: :)
No já vím první den je dost blbej. -
-
Mělo to snad jen jednu wýhodu, že jsem už od rána nepřemýšlela nad Majkim a byla jsem s kámoškou píchat piercing do pupku tak celkem sranda.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojík
Ahojík zlatíčka tak už jsem doma.Dneska jsem přinesla na hudebku CD Majkího.Učitelka ho pustila.Řekla jsem jí aby to dala na will you be there.Říkala že Majkí byl takový divný *16* ,ale že písničky měl krásný. *4* -
-
Re: Ahojík
Ahoj, sama je divná. To, že byl vyjímečnej a jedinečnej neznamená, že je divnej.
Měla jsi jí to říct pipce. -
-
Re: Re: Ahojík
*15* *15* No to sem mohla. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
*15* *15* *15*
-
-
-
-
n.u.d.a.→NUDA!! :D
ahoj... *14*
tak co děláte?
taky se děsně nudíte?
ve škole byla neuvěřitelná nuda
o něco horší než doma
tak pokračuju v mojí nudě velký
náladu mi dokáže zpravit jenom majký!!!
*15* *15* *15*
haha to jsem vymyslela sama!! *15* chtěla jsem zdůraznit to že se nudim tak jsem tam dala to slovo nuda trochu hodněkrát *15* no asi jsem sdělila vše takže přijdu večer!!až *5* *1* -
-
Re: n.u.d.a.→NUDA!! :D
*15* *15* .. heej dobře ty *15* .. to je básnička *15*
-
-
Mno nic tak ja zase valím, pozdějc se tu možná ukážu tak papa.. *14*
Michael Jackson 4Ever!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ***
Pááá *14* *3*
-
-
*
Ahojec holky tak konečnš doma, už je toho moc od rána ve škole, ještě ke všeckýmu v pondělí 8hodin *9* -
-
Re: *
Ahooj.. jakpak je?.. osm??.. a to si stěžuješ.. já jich mám ve čtvrtek deset *15* .. ale zas zíra mám jenom tři *15* -
-
Re: Re: *
Jo jako mám se fajn... a to jen když nemám praxu.. :D:D:D
Chudáku, deset? To ti teda nezávidím.... *1* To bych chcípla sedět deset hodin ve škole *15* -
-
Re: Re: Re: *
noo devět.. hodinu máme volno *15* .. ale to stejně budu ve škole *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
to jo no... *15* *15*
-
-
-
-
-
Sobota
Holky já se těším na pátek a na sobotu.V pátek mi přijdou šaty do taneční na věněček.Jsou fakt krásné a v sobotu je taneční a v těch šatech se budeme fotit.A můj brácha říkal že když on byl v taneční tak tancovali na You are not alone.Prostě tancovali Discko mazurku na Majkího.Už se těším.
http://aukro.cz/item7154 90884_nove_luxusni_plesove_svatebni _ruzove_saty_z_usa.html
sice je tam napsáno svvatebnía,ale jsou to do taneční.A jsou moc krásné.Pak až je nebudu potřebovat bude je mít moje nevlastní ségra.
Mám tři sourozence bráchu,kterýmu je 19 a taky zbožňuje Majkího jako já ségru,který je 16 a moc Majkího nemusí,ale líbí se jí písničky Black or white a You are not alone.a mám nevlastní ségru a tý je 14 takže.Ale bráchu mám nejraději je moc hodnej.K vánocům mi chce prý sehnad to prostěradlo.Moc ho mám ráda.já mu řeknu a´t se tu taky registruje.Miluje Majkího jako já a vy. -
-
Re: Sobota
sú nádherné :) a brat nech sa zaregistruje, myslím, že sem veľa chalanov nechodí, takže bude ako taký poklad ;) -
Re: Sobota
Pardon tedy povlečení
-