-
Divné výrazy
Hele holky já mám dneska divné výrazi.Dneska mě nějak baví říkat.prdelko,beruško,zlato,brou čku.
Neva když vám tak dneska budu říkat.Třeba pro teu.teuš si prdelka šikovná.
A lezba nejsem,ale dneska mě to chytlo.Tak jestli vám to nebude vadit. -
-
Re: Divné výrazy
v pohodě kočenko krásná!! *1* -
Re: Divné výrazy
Nám sa páči Michaelova p...... *14*
Nemôžeme si pomôcť. *15*
V tých jeho sexi nohaviciach.
*14*
-
-
www.allmichaeljackson.blog.cz
Hele myslím že bysme měli zavolat do BOHNIC asi jim chybý tři Pacientky.LAIDY,SHELLY a JANULKA.Ale musíme rychle než se nakazí od nich dalši lidi.POMOC VE SVĚTĚ SE POHYBUJOU TŘI BLÁZNI,CHRAŇTE SI TĚLA AŤ NECHYTNETE BLÁZNIVOU CHŘIPKU.BLÁZNIVÁ CHPŘIPKA ÚTOČÍ.TŘI ČESKÉ PACIENTKY JÍ PŘENESLI.SHELLY LAIDY A JANULKA JSOU MAJITELY TÉTO CHŘIPKY.OČKOVÁNÍ NEPOMÁHÁ,ALE ZAVOT DO BOHNIC POMŮŽE HNED KDO ZNÁ ČÍSLO TAK VOLEJTE.
.:-D
Tohle jsem napsala na tom blogu,ale mě se tam neuběvilo že to tam je.Ale neva. -
-
Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
kam kde du se taky hádat za michaela to stojí!! napiš kde se hádáte!! -
-
Re: Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
Teuš nešil to ja na tom Michael Jackson 3 týdny před smrtí,jak tam Laidy vyhrožuje výš. -
-
Re: Re: Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
bluš newím vůc kde napiš sem tu stránku nebo mě naved!! prosím!! -
-
Re: Re: Re: Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
Jo tady je:http://allmichaeljackson.blog.cz /0909/michael-jackson-3-tydny-pred- smrti -
-
Re: Re: Re: Re: Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
Tak napiš do vyhledávače allmichaeljackson.blog.cz a sjeď dolu klikni na archyv článkuů.Tam se ti oběvý červenes,srpen a zíří klikni na září a dole je třetí strana na tu klikny a je to dole.A je tma napsáno Michael Jackson-fotky s fanoušky.Klikni a si tam.A já musím pá -
Re: Re: Re: Re: Re: www.allmichaeljackson.blog.cz
ee pořád nic!! naved mě prosím!
-
-
-
-
-
-
*
Je mi tu s Vámi sice moc hezky,ale zejtra mám celý odpoledne vystoupení,takže musím něco naspat *9* Krásný sny přeju doufám že budou o Majkím *14* Pa zítra večer *15* *14* *4* -
-
Re: *
ahojky!! doubrou krásný sny!!
-
-
básnička pro tebe broučku!
napsala sem ti další básničku lásko!! (omlouvám se za chyby)
,,Žal mě pohlcuje čím dál víc,
mě nezbylo už vůbec nic,
nejde mi se smát,
jen na tebe vzpomínat,
doufat že se jednou vrátíš!
Vrat se copak neslišíš?
lidé tě pořád volají,
marně tě čekají,
nikdy nezapomínají,
jak moc tě milují.
Tvé oči se nadobro zavřely,
lidé se černě oblékli,
oči tvé hluboké,
budou mi chybět,
rty tvé sladké,
byly jak červený květ.
Hlas tvůj už nám nezazpívá,
protože jsi ze světa odešel,
pořád se mi otobě zdává.
Proč si zemřel?
Kladu si tuhle otázku,
když tě vidím na obláčku.
Ty jsi byl slunce,
které rozzářilo svět,
a proto mi trhá srdce,
když nevrátíš se zpět.
Tys byl naše štěstíčko,
které vítá nebíčko,
dokázal si nás rozbrečet a rozesmát,
je pro mě obtížné ti zbohem dát."
Miluju tě SLYŠÍŠ!! I love you!! nikdy nezapomenu!!
Nato jaký jsi byl,
nato jak ti lidé ublížili,
jak ses k tomu postavil!
kéž bys tu byl snámi!! strašně nám chybíš! život bez tebe je jako život bes kyslíku, slunce, a přírody!! tys byl vším na zemi a ted jsi pryč! promě už není nic víc než jen prach tma a stín!! tys mi vnesl světlo do života! nechápu jak si nás tu mohl zanechat!! však promě stále žiješ! mám tě totiž v srdci a srdce nikdy nezapomene nato jak tě miluju!! navždy v něm budeš mít místečko které ti nikod neveme! Miluju tě!
*14* *9* -
-
Re: básnička pro tebe broučku!
Nemám slov.krása,nádhera.bomba,pravda.M oc krásný a krásně napsaný.Beruško jsi zlato. -
Paráda máš fakt talent *3* *4* -
-
Re: Re: básnička pro tebe broučku!
děkuju ale tohle není o talentu bych řekla já!! mě se po něm STRAŠNĚ stýská!§ včera se nám ztratil pes ale já nebrečela a za michaela brečím každý den!! miluju ho a bojím se jít spát protože vím že se mi oněm bude zdát otom že žije a zas mi to dá naději a pak se už nechci probudit protože vím že zase bude nahoře a ne tady s námi!! je mi nanic!! mamka mi něco říká a až namě zařve HEJ tak ju konečně začnu vnímat!! deptámě že si země děcak utahujou ale oni neví jaký to je přijit otak milovanou osobu!! *9* *9* *9* *14*
-
-
Je to krásne.
-
-
Pá
Papa zlatíčka dobrou a krásný sníky o broučkovi. *14* -
-
Re: Pá
Dobrou *3*
-
-
Udarec zlata moje
Ahoj konečně zase mezi vámi.dneska jsem byla celý den pryč a už se mi po vás mocinky ztískalo.Tak co bando co jste tu dneska řešili?
Já jsem dneska jela na plošině=ten jeřád co Majkího zvedal do vzduchu.
Protože naši Hasičky slavili 130 let a tak to tam bylo.já tam napřed byla sama a pak z jedním pánem.Když sem byla sama tak jsem si pustila earth Song,ve který na tom je a když byl refrém tak to jsem se vyblbla.Byla jsem ve výšce 12,5 metrů.Já si pipabala jo kdyby vedme mě Majkí stál.Protože ten pán měl tak sejně dlouhý vlasy jako Majkí a taky černý.Tak to bylo jako bych tam byla s ním.A pka jak jsem byly nahoře tak jsem mrkla do nebe a začalo krásně svítit sluníčko.
JInakco jste teda probírali lásky moje? -
-
Re: Udarec zlata moje
Čo sme riešili?
Nič dôležité.
Samé nudné témy. *14* *15* -
-
Re: Re: Udarec zlata moje
ahojky baluš!! -
Strašně nudný témata *15*
-
-
Re: Udarec zlata moje
Ahooj no já sem dneska taky celej den pryč skoro,protože sem byla nakupovat,ale vůbec nikde sem nenašla nic s Majkím(trička,mikina atd..) *3* *9* -
-
Já jsem včera projížděla Berounem a v jedný výloze měli tričko z Majkím k tomu mikinu,klobou a tepláky.Na černých telpásích bylo napsáno BED na tričku byl Majkí na Mikině I love you MJ.A celý to stlá jestli jsem to dobře četla 2.500,-.Sem ráda že jsem to viděla,před náma jelo auto takže jsem ten model skoukla,ale škoda no že jsem museli jet,já pak ještě musela jet na rovnátka.Ale pěkná souprava -
-
Re: Re: Re: Udarec zlata moje
V Berouně??No tak to mám kousek asi to omrknu *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Udarec zlata moje
Jj v Berouně,ale asi tě prdelko zlkamu nevím kde v nějaký ulici.fakt moc pěkný ten modílek,taky by mě zajímalo,kde že bych se tam někdy vrátila.Áááá to mě tak štve.
-
-
-
-
-
Michael
Zaujímalo by ma či mal talent aj v iných veciach ako v speve a v tanci.
V neakých iných oblastiach. *14*
Čítala som, že chodil aj na hodiny karate. Mohol to použiť na toho Bashira a trochu ho preplesnúť, alebo na novinárov. -
-
Re: Michael
Prý měl dokonce černý pásek *15* Na toho Bashira to měl použít *15* To by Bashir čučel *15* -
-
Re: Re: Michael
Nestačil by ani na ten strom vyliezť.
Upaloval by až by sa za ním prášilo. *15* -
-
Re: Re: Re: Michael
To joo *15*
Ale Michaelovi by neutekl *15* Vzhledem k tomu jak lezl na ten strom tak asi nebyl fyzicky moc zdatnej *15* Michael by ho hravě dohnal *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
To ako keď prirovnáš medveďa ku chrtovi.
Tie Michaelove ladné pohyby sa s Bashirovými lenivými pohybmi nedá porovnať.
*1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
A nebo lézt kanálama *15* -
Musel by si dať urobiť plastiku, aby ho nepoznali fanúsikovia.
*1* -
Ja Bashira potkat,tak mu nakopu zadek i za Michaela *15* a možná i předek *15* At si to pamatuje *15* -
Michael by mu dal taký moonwalk, ale medzi oči, alebo by mu aspoň nakopal zadok, keby nebol gentleman. *1* *15*
Už by tak skoro rozhovor neurobil. -
Já nemohla jak Bashir dělal nebo se spíš pokoušel o moonwalk *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Michael
v nějakých jiných oblastech?? tak ti můžu říct že presleyová řekla že sex sním byl úžasný!! *15* *14* -
-
Tomu se nedivím *15* Vzhledem k pohybům co předváděl na podiu *15* uááá *14* *14* *15* *15* -
-
My to už vieme naspamäť tie jeho chuťovky.
A to ostatné si neviem ani predstaviť.
Ale trochu asi hej.
*1* *14* -
Asi tak *14* *15*
-
-
Ja som čítala dávnejšie, že to hovorila neakému ich známemu. -
*14* *14* *15*
-
-
-
Teď...
Teď hráli v TV na muzik box smoot criminal. *14* -
earth song
chudák michael!! co má za svou dobrotu!§ tak on dovolí fanouškovi na podium ten zanim vyleze michael má co dělat aby ho adržel za zábradlim a on mu pakaž sjedou dolů málem zlomí ruku a přitáhne ho na šprušlu chudáčka!!(ikdyž já bych se ho taky pevně držela!!)
http://www.youtube.com/ watch?v=wKvlRSlC03I -
-
Re: earth song
To by mal prúser keby spadol.
Také trampoty mu robili tí fanúšikovia. -
Re: earth song
Kolik lidí ho tam musela odtahovat?? *15* Jinak moc krásná písnička *14* -
-
Re: Re: earth song
no jako namě by nestačili!! museli by si někoho zavolat napomoc!! já bych se namazala sekunďákem a pak ho objala!!!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: earth song
Musel by si vyzliecť ten sveter aby ťa dal dole. -
-
Re: Re: Re: Re: earth song
nj ale to by mu nešlo protože bych na něm byla nalepená!! ale možná jo!! ach jo!! musim vymyslet jinej způsob!! co se napiplat celá skočit na něj jako nestát na zemi!! to bych chtěla vidět jak by mě sundal!! *15* *15* *14*
-
-
Ty máš nápady. *4* *15* -
*1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: earth song
To musela bejt naprosto úžasný bejt na tý plošině s Majkím *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
I am happy
jupí tak sem se naučila tanec you rock my world!! sem udychaná ale dala sem to jupí!! nj ale zas ten koberec!! mám na ponožkách zespod díry!! *15* -
-
Re: I am happy
wow šikulka.. *3* *1* -
-
Re: Re: I am happy
díky ale pořád to nemám na mí spálený kolena kvůli chor. z The way you make me feel!! *15* -
-
Re: Re: Re: I am happy
hej cože *1* *1* ty seš normal fakt talent *1* *1* tak to já zatim zkoušela jen billie jean..ale takovou tu verzi jak tancoval na tom výročí v Motownu *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: I am happy
musiš jit od nejlehčího!§ já začala Beal it, thriller, the way you make me fell a ted sem dala you rock my world!! nj ale je dost složitý koukat se na video a učit se to!! taky mi to dost dlouho trvalo!! no ale zkončila sem ještě v pohodě!! mám spálený kolena a propálený ponožky od koberce a rozbytý paty kvůli tomu jak v you rock my world skáče na ty paty do roznožení!! no jo modřiny a tak k tomu hold patří!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I am happy
oprava : má tam být baeT a ne baeL jo!!
-
-
-
-
-
Re: I am happy
To si šikula. -
-
Re: Re: I am happy