Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajka52

*

No nic holky, jdu si lehnout, načerpat na zítřek enerigi... *15* dneska sem ji hoodně vypotřebovala.. *15* *15* Dobrou a at' se vám zdá o Majkíím *14* Paaaaaa *3*
    • lask1

Re: *

Ani nechcem vedieť čo sa im dneska bude snívať. *14*
      • lask1

Re: Re: *

Asi neaké vlnenie. *1*
        • pajka52

Re: Re: Re: *

*15* *15* ted sem se zasmáála!! *15* *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: *

očem by se nám tak asi mohlo zdát?? mě jen o jedným!! *14*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: *

Tadyy jsem *15* .. nestíhám.. na icq je to žhavějšíí *15* .. radši ani nechtějte vědět co si píšem *15* ... néé fakt nechtějte *8* *8* *15*
            • lask1

To si radšej nechcem ani predstaviť. *1*
              A kde je Zanesska, že sa nezapojí, síce dole už niečo písala.
            • tea301

a nejen to lask!! a nejen to!! moje sny sou někdy dost nechutný!!(ale to tu nebudu rozebírat)!! *14*
            • lask1

Niečo podobné ako na videu vlniace pohyby a neviemˇčo ešte. *15*
    • tea301

ahojky pajuško měj se pěkně a sladký sníky!!
  • gaga12

mě je

mě je po michaelovy moc smutno *9*
    • mischicka

Re: mě je

to nám všem
  • lask1

Michael

Tu je tiež vzrušujúci Michael a vlnenie. *14*

http://www.youtube.com/watch?v=VGDiXyrFMJM
    • thesimsa

Re: Michael

*14* nejlepsi je na zacatku take to poskakovani nebo jak to nazvat *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Michael

aaaaaaach *14* *14* *15*
    • tea301

Re: Michael

uooo kam to šahl té osobě 2:25?? ale taky bych si dala řict!! *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

To je speváčka s ktorou spieval na koncerte v Bucharesti.
        Ten koncert je aj na dvd.
  • chiaramj

*

Ty videa me snad uplne vycerpali *14* Hezké sny nejlépe o tom co jste viděli *14* I love you Michael *14*
    • kristyn875

papapa a hezký sníky *3* *3*
    • tea301

jj tak to bych si dala řict... na nejen ten tanec..xD.. měj se pěkně a pěkný sníky!!
    • baluska1

Přesně.a my ty vide zachvíli aky vyčerpáme.Pá jinak
  • baluska1

Vitiligo

tohle jsem teušš našla na netu o tom píšou tohle:Vitiligo je kožní onemocnění, kdy dochází k odumírání buněk tvořících kožní pigment. U nemocného se projevuje světlými skvrnami na kůži nepravidelných tvarů.Projevuje se bílými nepravidelnými skvrnami na kůži nejčastěji okolo úst, očí, genitálu, kloubů a třísel. Z postižených míst mohou vyrůstat chloupky též se ztrátou pigmentu. Touto nemocí trpěl i Michael Jackson .Mnoho nemocných trpí kvůli této kosmetické vadě depresemi.
    • zanesskaaaa

Re: Vitiligo

Nekecééj...
      • thesimsa

Re: Re: Vitiligo

Takej stěr *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Vitiligo

nevím.. ale trošku tu baushku občas nechápu.. to bude tím věkem.. asi stárnu *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Vitiligo

*15* tak to v tom pripade starnu i ja *15* ne ale Tea nevedela co je to Vitiligo tak mozna to psala pro ni..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Vitiligo

je to možný.. *15*
        • tea301

Re: Re: Re: Vitiligo

díky baluš!!
      • zanesskaaaa

Re: Re: Vitiligo

*15* *15*
  • tea301

nemužu dychat

POMOC ZASTAVIL SE MI DECH!! bože já ho tak žeru!! je tak sexi!! to je neuvěřitelný!! tohle je pecka holky doporučuju se kouknout ale vzit si ktomu něco na oživení!§ přitomhle zkolabujete!!
    http://www.youtube.c om/watch?v=sUT6C2CKUPs
    *14* *15* *14*
    • baluska1

Re: nemužu dychat

3:15 AŽ 3:21 trá tričko.
    • thesimsa

1:04 - 1:08 to sou aspon pohyby *15*
      • tea301

Re: Re: nemužu dychat

páni narodit se dřív šla bych za nim a zeptala se ho jestli mu mužu dělat ruku klidně zadarmo..xD... ale kdybych byla přitom natáčení asi by namě podal žalobu za sexuální obtěžování a zkončila bych v base protože bych se tam na něho vrhla!! *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: nemužu dychat

Já furt nadavam proc jsem se nenarodila o 30 let driv :-D

Treba ne :-D treba by se nechal :-D
          • tea301

Re: Re: Re: Re: nemužu dychat

musiš to taky brat z té lepší stránky ted bys byla stará ženská!!
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: nemužu dychat

To by mě nevadilo.. *15*
    • baluska1

0:55 na autě.kéž bych byla v autě nebo vedle něj.
    • pajka52

ty voleeee *14* *14* mooc dokonalý!!! *14* ... a jak pulí ty svoje rtíky *14* *14* *14* bejbé, žeru tě!!!!! *15* *14* *14* *14*
      • tea301

Re: Re: nemužu dychat

1:26 končím!! už nemužu!! bože ..AAAAAAAAAAAAA.. Michaele žeru tě!!! ocenuju tvou originalitu!! při tvým talentu a kráse se to šahání do rozkroku vyjímá!!! *15* je to tak sexi!! (tuhle děda říkal že to byl magor když si sahal do rozkroku!! bylo mi blbý mu na to řict že mi to připadá strašně sexi!!xD)
        • baluska1

ježiší já se rozplynu.Hle tohle asi nekokoukám já už taju.
        • baluska1

jej to bych dědovi nikdy neřekla. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • chiaramj

0:32 no to je prostě *14* *14* Ten oblek mu hrozně sekne nemám slov *14*
  • baluska1

škola

Hel když nás tak ve škole serou tak si založíme svojí.Bude to ŠKOLA FANOUŠKŮ MICHAELA JACKSONA.A bude to budou tam chodit jen fanoušci.Mít prachy a někoho kdo by to postavil a mít právo stavit jdu do toho.A učily by se tam zpívat jeho písničky a tančit,a o něm by se učilo.No jéjé tam by se dalo dělat věcí.
    • anet98

Re: škola

To je dobrý nápad stou školouv. *1*
    • tea301

Re: škola

no tak to by byla teda sranda!! nj fajn odpočinek od těch magorů od nás ze třídy!§ holky šla bych tam svama hnet!! *15*
      • baluska1

Re: Re: škola

Mít práva a povolení a všechno a hlavně penízky stavěla bych a pozvánka by vám přišla ihned po otevření.Nebo byto bylo v televizi:FANOUŠCI MJ SI POSTAVILI VLASTNÍ ŠKOLU JEN PRO FANOUŠKY.BUDEOU SE ZDE UČT ZPÍVAT TANCOVAT A TAK.DOUFÁM ŽE JIM TO DO ŽIVOTA PŘINESE MNOHO.
        tohle by mohly říkat.Už si to živě představuju.
        • tea301

Re: Re: Re: škola

a proč stavět školu?? (školy nenávidím) proč prostě neudělat nějaký akce tábory zaměřený na michaela??(je to jen debata)
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: škola

Ale to by byla spešl škola.Tam by ses nikdy nenudila.Tam by tě bavilo všechno o těláku učit se takový ty pohyby ramen a menbo hodina jménem MOONWALK tam by ses učila tu chůzi pěkně vypylovat a tak.
  • baluska1

Chjo kdo byl před 3,5 měsícema řekl že Patrik Sweyz přežije Majkího.dneska psali v aha,že už mu je zas líp.
    Jinak majkí měl nejkrásnější úsměv na světě víte to?
    • chiaramj

Re: *****

S Patrickem je to jako na houpčce jednou napíší že umírá podruhé že žije v tom se fakt nevyznám *7*
    • tea301

Re: *****

majký byl celý nejkrásnější!! úsměv, nos, oči, uši,vlasi, hlava,krk, záda,ruce,břicho,zadek,něco sexi mužskýho a velkýho(sorry) *15* a nohy a nejlíp tancoval a zpíval!! byl dokonalej!!! ale nejvíc mě upoutávají ty jeho krásný oči s černýma linkama!§ je boží se do nich koukat by
      • pajka52

Re: Re: *****

*15* *15* Byl Je Bude Krasavec *14*
      • baluska1

Re: Re: *****

jo souhlas
  • baluska1

Vilitigo

http://www.youtube.com/watch?v=15TS EKXXIvI&feature=fvw
    Tak tohle je 5 munutový video,kde jsou fotky jak trpěl Vilitigem,ale jinak v 0:55 pije pití a je tam SEXY.
    • lask1

Re: Vilitigo

Ja som skoro na to zabudla, že je sexy, dobre že si mi to pripomenula.
      *15*
    • tea301

Re: Vilitigo

to je hrozný chudák!§ ale pořád by mě zajímalo co to je za nemoc!
      • baluska1

Re: Re: Vilitigo

Hele já nevím,ale moje sestřenka je tmavší ale jen maloučko,je jako opálená a má bílí flek na bříšku.Já ho vyfotím a pošlu ti ho na e-mail.Jo a na těch lidech,tak se neboj přidám ti písničky.Tak já to vyfotim a pošlu ti to.
        • tea301

Re: Re: Re: Vilitigo

jestli myslíš něco jako pigmentová skvrna tak to mám taky to má hodně lidí ale co je to vilitigo to by mě zajímalo!
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Vilitigo

Aha to jsem nevěděla.Tak to bude asi ono.hm tak víš co to jee.
            • baluska1

Re: Re: Re: Re: Re: Vilitigo

No vitilogo je že ti vynechává pogment,takže se ti na tělě objevují když jsi černoch bílé a když běloch tak černé fleky.U černouchů většinou dochází k tomu že si pokožku zesvětlují a běloši ztmavují.
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: Vilitigo

já teda nevím co ted myslíš ale vážně nevím co je to to vilitigo! jako nemoc to vim ale čeho jaká?? to nevim!!
      • chiaramj

Re: Re: Vilitigo

Chudák Majkí ale některé fotky jsem viděla a ty skvrny jsenm prostě nějak přehlédla *7* *9*
  • baluska1

Pěkný večer všem

Ahoj tak jsem se ve zprávách dozvěděla že zrušili ten koncert ve Vídni.Ty bláho oni nepřemýšlí jak ti lidé budou zklamaný.Ale jinak jsem se koukala na World Trade Center.A musela jsem po chvíli to vipnou že jak jsem slyšela slovo mrtý chtělo se mi brečet a myslela jsem na Majkího.Bez něj to je konec světa.
    • pajka52

Re: Pěkný večer všem

Ahoj balusko. *4*
    • tea301

Re: Pěkný večer všem

ahoj baluško už si mi chyběla!!! jak se máš??
      • baluska1

Re: Re: Pěkný večer všem

hele jo super,až na to že se mi stýská po Majkíma,ale to každýmu.
        • tea301

Re: Re: Re: Pěkný večer všem

mě taky!! a když už myslím že je všechno dobrý a su unavená z brečení du si lehnout no co mysliš že se mi zdá?? no majkí!! je to hrůza pořád ho všude vidim kámoši ho urážijou tuhle dneska řekla kámoška sem donesla jeho cd do výtvarky i přeto co řekla minule a řekla že to si snad dělám srandu že to putim řikám ji oco ti de a ona že ho nemá ráda a já se ji zeptala jak můžeš odsuzovat člověka když ho ani neznáš nic oněm newímš a ona mě staší že byl obviněnej ze zneuživání dětí promě je to pedofil a jeho písnišky sou strašný!! tyjo nechtěla sem ji to řict ale musela sem: ty si taková kráva že to svět neviděl nikoho nezneužil sprostě ho z toho obvinili a kdyby měl hnusný fanoušky tak by asi nebyl král popu nemyliš?? a ona ty se považuješ za jeho fanynku když jen mluvíš otom jak je úžasnej a že posloucháš jeho pisničky?? tak to ti řeknu že si pěkně naivní a stějně jak všichni tam na té diskuzi nebo kam to chodiš!! JÁ MYSLELA ŽE JU ZABIJU!!! sem se ale udržela sem ji řekla že je beznadějnej připad a už sem si ji nevšimala blbky!! *16*
          • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Pěkný večer všem

Jo to my máme ve třídě hoodně takovýhlech ignorantů,který mi pořád otloukaji o hlavu že Jackson žije a podobný nesmysly achjoo kam na to chodi *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit