-
*
No nic holky, jdu si lehnout, načerpat na zítřek enerigi... *15* dneska sem ji hoodně vypotřebovala.. *15* *15* Dobrou a at' se vám zdá o Majkíím *14* Paaaaaa *3* -
-
Re: *
Ani nechcem vedieť čo sa im dneska bude snívať. *14* -
-
Re: Re: *
Asi neaké vlnenie. *1* -
-
Re: Re: Re: *
*15* *15* ted sem se zasmáála!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
očem by se nám tak asi mohlo zdát?? mě jen o jedným!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
Tadyy jsem *15* .. nestíhám.. na icq je to žhavějšíí *15* .. radši ani nechtějte vědět co si píšem *15* ... néé fakt nechtějte *8* *8* *15* -
To si radšej nechcem ani predstaviť. *1*
A kde je Zanesska, že sa nezapojí, síce dole už niečo písala. -
a nejen to lask!! a nejen to!! moje sny sou někdy dost nechutný!!(ale to tu nebudu rozebírat)!! *14* -
Niečo podobné ako na videu vlniace pohyby a neviemˇčo ešte. *15*
-
-
-
-
-
ahojky pajuško měj se pěkně a sladký sníky!!
-
-
mě je
mě je po michaelovy moc smutno *9* -
-
Re: mě je
to nám všem
-
-
Michael
Tu je tiež vzrušujúci Michael a vlnenie. *14*
http://www.youtube.com/watch?v=VGDiXyrFMJM -
-
Re: Michael
*14* nejlepsi je na zacatku take to poskakovani nebo jak to nazvat *1* -
-
Re: Re: Michael
aaaaaaach *14* *14* *15*
-
-
Re: Michael
uooo kam to šahl té osobě 2:25?? ale taky bych si dala řict!! *14* -
-
Re: Re: Michael
To je speváčka s ktorou spieval na koncerte v Bucharesti.
Ten koncert je aj na dvd.
-
-
-
*
Ty videa me snad uplne vycerpali *14* Hezké sny nejlépe o tom co jste viděli *14* I love you Michael *14* -
-
papapa a hezký sníky *3* *3* -
jj tak to bych si dala řict... na nejen ten tanec..xD.. měj se pěkně a pěkný sníky!! -
Přesně.a my ty vide zachvíli aky vyčerpáme.Pá jinak
-
-
Vitiligo
tohle jsem teušš našla na netu o tom píšou tohle:Vitiligo je kožní onemocnění, kdy dochází k odumírání buněk tvořících kožní pigment. U nemocného se projevuje světlými skvrnami na kůži nepravidelných tvarů.Projevuje se bílými nepravidelnými skvrnami na kůži nejčastěji okolo úst, očí, genitálu, kloubů a třísel. Z postižených míst mohou vyrůstat chloupky též se ztrátou pigmentu. Touto nemocí trpěl i Michael Jackson .Mnoho nemocných trpí kvůli této kosmetické vadě depresemi. -
-
Re: Vitiligo
Nekecééj... -
-
Re: Re: Vitiligo
Takej stěr *15* -
-
Re: Re: Re: Vitiligo
nevím.. ale trošku tu baushku občas nechápu.. to bude tím věkem.. asi stárnu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Vitiligo
*15* tak to v tom pripade starnu i ja *15* ne ale Tea nevedela co je to Vitiligo tak mozna to psala pro ni.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vitiligo
je to možný.. *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Vitiligo
díky baluš!!
-
-
Re: Re: Vitiligo
*15* *15*
-
-
-
nemužu dychat
POMOC ZASTAVIL SE MI DECH!! bože já ho tak žeru!! je tak sexi!! to je neuvěřitelný!! tohle je pecka holky doporučuju se kouknout ale vzit si ktomu něco na oživení!§ přitomhle zkolabujete!!
http://www.youtube.c om/watch?v=sUT6C2CKUPs
*14* *15* *14* -
-
Re: nemužu dychat
3:15 AŽ 3:21 trá tričko. -
1:04 - 1:08 to sou aspon pohyby *15* -
-
Re: Re: nemužu dychat
páni narodit se dřív šla bych za nim a zeptala se ho jestli mu mužu dělat ruku klidně zadarmo..xD... ale kdybych byla přitom natáčení asi by namě podal žalobu za sexuální obtěžování a zkončila bych v base protože bych se tam na něho vrhla!! *15* -
-
Re: Re: Re: nemužu dychat
Já furt nadavam proc jsem se nenarodila o 30 let driv :-D
Treba ne :-D treba by se nechal :-D -
-
Re: Re: Re: Re: nemužu dychat
musiš to taky brat z té lepší stránky ted bys byla stará ženská!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nemužu dychat
To by mě nevadilo.. *15*
-
-
-
-
-
0:55 na autě.kéž bych byla v autě nebo vedle něj. -
ty voleeee *14* *14* mooc dokonalý!!! *14* ... a jak pulí ty svoje rtíky *14* *14* *14* bejbé, žeru tě!!!!! *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nemužu dychat
1:26 končím!! už nemužu!! bože ..AAAAAAAAAAAAA.. Michaele žeru tě!!! ocenuju tvou originalitu!! při tvým talentu a kráse se to šahání do rozkroku vyjímá!!! *15* je to tak sexi!! (tuhle děda říkal že to byl magor když si sahal do rozkroku!! bylo mi blbý mu na to řict že mi to připadá strašně sexi!!xD) -
-
ježiší já se rozplynu.Hle tohle asi nekokoukám já už taju. -
jej to bych dědovi nikdy neřekla. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
0:32 no to je prostě *14* *14* Ten oblek mu hrozně sekne nemám slov *14*
-
-
škola
Hel když nás tak ve škole serou tak si založíme svojí.Bude to ŠKOLA FANOUŠKŮ MICHAELA JACKSONA.A bude to budou tam chodit jen fanoušci.Mít prachy a někoho kdo by to postavil a mít právo stavit jdu do toho.A učily by se tam zpívat jeho písničky a tančit,a o něm by se učilo.No jéjé tam by se dalo dělat věcí. -
-
Re: škola
To je dobrý nápad stou školouv. *1* -
Re: škola
no tak to by byla teda sranda!! nj fajn odpočinek od těch magorů od nás ze třídy!§ holky šla bych tam svama hnet!! *15* -
-
Re: Re: škola
Mít práva a povolení a všechno a hlavně penízky stavěla bych a pozvánka by vám přišla ihned po otevření.Nebo byto bylo v televizi:FANOUŠCI MJ SI POSTAVILI VLASTNÍ ŠKOLU JEN PRO FANOUŠKY.BUDEOU SE ZDE UČT ZPÍVAT TANCOVAT A TAK.DOUFÁM ŽE JIM TO DO ŽIVOTA PŘINESE MNOHO.
tohle by mohly říkat.Už si to živě představuju. -
-
Re: Re: Re: škola
a proč stavět školu?? (školy nenávidím) proč prostě neudělat nějaký akce tábory zaměřený na michaela??(je to jen debata) -
-
Re: Re: Re: Re: škola
Ale to by byla spešl škola.Tam by ses nikdy nenudila.Tam by tě bavilo všechno o těláku učit se takový ty pohyby ramen a menbo hodina jménem MOONWALK tam by ses učila tu chůzi pěkně vypylovat a tak.
-
-
-
-
-
Chjo kdo byl před 3,5 měsícema řekl že Patrik Sweyz přežije Majkího.dneska psali v aha,že už mu je zas líp.
Jinak majkí měl nejkrásnější úsměv na světě víte to? -
-
Re: *****
S Patrickem je to jako na houpčce jednou napíší že umírá podruhé že žije v tom se fakt nevyznám *7* -
Re: *****
majký byl celý nejkrásnější!! úsměv, nos, oči, uši,vlasi, hlava,krk, záda,ruce,břicho,zadek,něco sexi mužskýho a velkýho(sorry) *15* a nohy a nejlíp tancoval a zpíval!! byl dokonalej!!! ale nejvíc mě upoutávají ty jeho krásný oči s černýma linkama!§ je boží se do nich koukat by -
-
Re: Re: *****
*15* *15* Byl Je Bude Krasavec *14* -
Re: Re: *****
jo souhlas
-
-
-
Vilitigo
http://www.youtube.com/watch?v=15TS EKXXIvI&feature=fvw
Tak tohle je 5 munutový video,kde jsou fotky jak trpěl Vilitigem,ale jinak v 0:55 pije pití a je tam SEXY. -
-
Re: Vilitigo
Ja som skoro na to zabudla, že je sexy, dobre že si mi to pripomenula.
*15* -
Re: Vilitigo
to je hrozný chudák!§ ale pořád by mě zajímalo co to je za nemoc! -
-
Re: Re: Vilitigo
Hele já nevím,ale moje sestřenka je tmavší ale jen maloučko,je jako opálená a má bílí flek na bříšku.Já ho vyfotím a pošlu ti ho na e-mail.Jo a na těch lidech,tak se neboj přidám ti písničky.Tak já to vyfotim a pošlu ti to. -
-
Re: Re: Re: Vilitigo
jestli myslíš něco jako pigmentová skvrna tak to mám taky to má hodně lidí ale co je to vilitigo to by mě zajímalo! -
-
Re: Re: Re: Re: Vilitigo
Aha to jsem nevěděla.Tak to bude asi ono.hm tak víš co to jee. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vilitigo
No vitilogo je že ti vynechává pogment,takže se ti na tělě objevují když jsi černoch bílé a když běloch tak černé fleky.U černouchů většinou dochází k tomu že si pokožku zesvětlují a běloši ztmavují. -
Re: Re: Re: Re: Re: Vilitigo
já teda nevím co ted myslíš ale vážně nevím co je to to vilitigo! jako nemoc to vim ale čeho jaká?? to nevim!!
-
-
-
-
Re: Re: Vilitigo
Chudák Majkí ale některé fotky jsem viděla a ty skvrny jsenm prostě nějak přehlédla *7* *9*
-
-
-
Pěkný večer všem
Ahoj tak jsem se ve zprávách dozvěděla že zrušili ten koncert ve Vídni.Ty bláho oni nepřemýšlí jak ti lidé budou zklamaný.Ale jinak jsem se koukala na World Trade Center.A musela jsem po chvíli to vipnou že jak jsem slyšela slovo mrtý chtělo se mi brečet a myslela jsem na Majkího.Bez něj to je konec světa. -
-
Re: Pěkný večer všem
Ahoj balusko. *4* -
Re: Pěkný večer všem
ahoj baluško už si mi chyběla!!! jak se máš?? -
-
Re: Re: Pěkný večer všem
hele jo super,až na to že se mi stýská po Majkíma,ale to každýmu. -
-
Re: Re: Re: Pěkný večer všem
mě taky!! a když už myslím že je všechno dobrý a su unavená z brečení du si lehnout no co mysliš že se mi zdá?? no majkí!! je to hrůza pořád ho všude vidim kámoši ho urážijou tuhle dneska řekla kámoška sem donesla jeho cd do výtvarky i přeto co řekla minule a řekla že to si snad dělám srandu že to putim řikám ji oco ti de a ona že ho nemá ráda a já se ji zeptala jak můžeš odsuzovat člověka když ho ani neznáš nic oněm newímš a ona mě staší že byl obviněnej ze zneuživání dětí promě je to pedofil a jeho písnišky sou strašný!! tyjo nechtěla sem ji to řict ale musela sem: ty si taková kráva že to svět neviděl nikoho nezneužil sprostě ho z toho obvinili a kdyby měl hnusný fanoušky tak by asi nebyl král popu nemyliš?? a ona ty se považuješ za jeho fanynku když jen mluvíš otom jak je úžasnej a že posloucháš jeho pisničky?? tak to ti řeknu že si pěkně naivní a stějně jak všichni tam na té diskuzi nebo kam to chodiš!! JÁ MYSLELA ŽE JU ZABIJU!!! sem se ale udržela sem ji řekla že je beznadějnej připad a už sem si ji nevšimala blbky!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Pěkný večer všem
Jo to my máme ve třídě hoodně takovýhlech ignorantů,který mi pořád otloukaji o hlavu že Jackson žije a podobný nesmysly achjoo kam na to chodi *9*
-
-
-
-