-
očko
jupííí ted jsem viděla na očku black or white *14* *14* *14* tak jsem štastná *15* *14* -
*
Ahojii kočeny *15* dneska bylo v práci super, stíla sem u příručáku kde hraje rádio.. a zrovna začali hrát písničku od Michaela Jacksona Will You Be There *14* tak sem se zasekla, poslouchala a v duchu sem si sněm zpívala.... *14* *14* *14* *15* -
-
Re: *
OPRAVA: stála jsem u příručáku ..... -
-
Re: Re: *
nj Will you be there je super!! ostatně která michaelova písnička není!!! a jinak jak se máš?? *7* -
-
Re: Re: Re: *
joo dneska se mám fajně *15* *3*
-
-
-
-
Pár bych si jich onesla domů
2009 MTV VMAS MICHAEL JACKSON TRIBUTE 'GLOVES' PROMO
Naprosto úžasná upoutávka na Video Music Awards 2009 který bude otevírat Janet
╚► http://www.youtube.com/watch?v=_NQg kDXY5JQ -
-
Re: Pár bych si jich onesla domů
jak tam začali padat ty rukavice jak na to všichni čuměli *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Pár bych si jich onesla domů
Ty voleeee... *15* *15* Tolik rukavic??? *15* já cu takyyy *1* *14* -
Re: Re: Pár bych si jich onesla domů
*3* jo ... se divim, že je nikdo nezačal sbírat :D
-
-
-
ahojky
ahoj holčiny!!! tak jak jde život?? můj...grrr....asi tak!!! ve škole nuda a doma první věta JAK BYLO VE ŠKOLE lidi to je k naštvání!! ale nebudu si kazit zbytek dne školou(ikdyž se přece jen musim učit) a budu tu s váma a s majkím!!! nějaké novinky o majkím??? doufám že ten bulvár zase nedělá problémi!!! -
-
Re: ahojky
Ahojík. jo přesně. to je hned jaký máš známky, co ste dělali ve škole, bla bla bla...děsný *16* bulvár Majkymu zatim dává chvilku klidu... -
-
Re: Re: ahojky
to doře protože už tak mi stačí co oněm říkaj děcka ve třídě a ještě bulvár!! tak to bych asi nezvládla už!!! to bych jim tam asi něco pěknýho napsala!!
-
-
-
ahoj
ahoj holky tak sem se konečně dostala ke kompu. Jak se máte?? -
-
Re: ahoj
Neni to nejhorší ... ale mohlo by být líp. Co ty ? -
-
Re: Re: ahoj
ale jo de to :) -
Re: Re: ahoj
já se mám grrrr... *9*
-
-
-
kniha
PŘED NEDÁVNEM TADY NĚKDO HLEDAL KNIHY O MJ.KOUKNĚTE NA AUKRO.CZ,JE TAM MOONWOLK,ŽIVÝ A NEBEZPEČNÝ,HISTORY... *14* -
black or white
ted jsem si pořádně zatrsala na black or white *15* *15* *15* jsem to pořádně rozjela *15* *14* tu písničku miluju *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: black or white
heh..no já včera na unbreakable *4*
-
-
hmm
krásný odpoledne všem přeju *3* včera jsem se vrátila z tý prahy asi okolo 01:30 *4* no spát jsem šla hrozně pozde taky jsem v jednu odpoledne vstávala...no aspoň že jsem nemusela do tý školy.. *1* achjo ten klobouk sem nenašla!!! *8* *8* *10* *16* *9* *9* to je hrozný sice mám ten černej ale já chci i ten druhej... *5* nojo tak asi oněm budu básnit dál...
tenhle tejden je tu nějaká velká nuda.. *3* jen občas něco se tu kvákne... *1*
http://mjjgallery.free.fr/history/tour/htw/030.jpg
ak mu to sluší s děckami.. *14* -
-
Re: hmm
Ahoj a odkad mas ten cerny klobouk?? *3* -
-
Re: Re: hmm
ježiš to už nevim jak se to jmenovalo nějak next jean...a naštvali mě vjetnamci...!! *10* no já bych je zaabila..svůj kloubouk mám za 450 a u nich to je za 60 kč ah bože..no aspoň ůj klobouk vydrží víc než jeden den... *3* -
-
Re: Re: Re: hmm
S tímhle kloboukem se nemusíš bát deště *15*
-
-
-
-
*
Přeji pěkné dvě hodiny po poledni *4* Konečně venku z našeho ústavu,kterému někdo říká škola *15* *9* *15* -
-
je tu nák prázdno... nikdo tu neni... -
-
Jo to máš pravdu asi jsou všichni v ústavech *15* *9* -
-
měli by ty ustavy zrušit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
To by měli a to co nejdřív *15*
-
-
-
-
Ahoj. tobě taky pěkné odpoledne. *3* no já jsem přišla z ústavu ted *15* a jak se máš? -
-
Jo mám se docela dobře *4* Děkuji za optání co ty?? *15* -
-
jo taky dobrý *15*
-
-
-
-
Re:ahoj
Cau lidi,jak se mate? *3* *15* *3*