Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrs_jackson

ahoj

čau lidi!dlouho jsem tu nebyla tak co je novího?? *3*
  • luciq-dc

*ahoj*

hi..hezký den vám přejuu.. *4* ..dnes škola ..budu dělat ten referát o knížce moonvalk jenže učitelka nám řekla, že se to musíme naučit nazpaměť..nevim jak to zvládnu *9* tyjo o angličtině byla strašná sranda..ještě furt se mlátim...já si myslim že je to lepší než o prázdninách že na majkýho nemyslim celej den...ve škole mě furt buzerujou.."udělej moonvalk" .."zazpívej billie jean"...já jim jen odpovídám "michael odpočívá v pokoji"..nebo:"michael stávkuje...už navždy"...no ale ve škole už mi neříkaj michaele ale majký...sem v sedmym nebi když mě tak oslovujou...nádhera.. *3* aco vy taky vám tak někdo říká..jé to báječnej pocit...už se nemůžu dočkat až MJLady93 přidá na youtube další českej díl home movies...už abych uměla pořádně anglicky...ty moje prdy co já rozumim...achjo *1*
  • zanesskaaaa

Ahoooj

Ahooooooj broučci.. tak jak se máte.. doufám, že je to lepší:)).. a nepište, že ne, jinak budu mít zas depku:(:D.. aa jak já tu školu nesnáším.. dneska jsme psali z matiky.. prověrku.. taak super no:D.. umím asi tak velký s přehazovačkou:D.. *15*
    • majka111

Re: Ahoooj

ahoj,já tu školu taky nesnášim,ale zatím jsme ještě nic nepsali,jo a ten příklad jaksmi poradila byl správně, děkujííííí *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoooj

Jéé tak alespoň umi zaokrouhlovat *15* .. alespoň něco *15* .. nemáš zač *3*
        • majka111

Re: Re: Re: Ahoooj

*15* *15*
  • janinka1998

ahojky lidi jak je

ahojky lidi
    jak se máte
    doufám že dobře
    Majkýho odborní vědci mi řekli,že se má náš Majký v nebi tak jako jako se máte ve své nejdšťastnější chvíli
    a momentálně je tu trochu mrtvo skusíme s tim něco udělat ju? *15*
    • majka111

Re: ahojky lidi jak je

ahojík....taky si myslím.já se mám docela fajn, co ty????
      • janinka1998

Re: Re: ahojky lidi jak je

jo jde to je to dobrý *3* *1* *1*
    • janinka1998

Re: ahojky lidi jak je

ale je to jen sranda *15*
      s těma odbornýma vědcema
  • majka111

ahojky lidi

ahojky lidi,přeji pěkné odpoledne......
  • allmichaeljackson

THIS IS IT

Ahoj, už jste holky viděly ten nový plakát na ten dokument THIS IS IT? Je moc krásnej.
    http://allmichaeljackson .blog.cz/0909/wooow-novy-plakat-k-t his-is-it-dokumentu
    • torema

Re: THIS IS IT

Moc pěknej.
  • mischicka

face book

nevíte někdo kde se na facebooku hledá jak se můžete stát fanouškem např... smíchu nebo nákýho zpěváka??
    • zanesskaaaa

Re: face book

Ahoj nahoře je lišta máš tam napsáno Facebook, Domů, Profil Přátelé, Zprávy, Tvoje jméno, Nastavení a odhlásit se.. a hned vefle toho je kolonka hleda.. zadáš např. Michael Jackson a najde ti to.. pak jenom klikneš na Stát se fanouškem:))
      • mischicka

Re: Re: face book

jj díky
  • mischicka

hoj

hojky lidi ted sem přišla ze školy :) :) vypadáto že já jediná ze třídy mám ráda Majkího :)
    • torema

Re: hoj

Já o Michaelovi mluvím jen na Facebooku a s vámi. Jo a můj syn mě vyslechl. Jinak nikdo nemá pochopení pro to co cítím a jak se cítím. Neboj nejsi v tom sama a proto jsme tu my.
    • sash

Re: hoj

to nevadí, buď na to hrdá, ostatní ani netušia o čo prichádzajú. keď ho neuznávajú *3*
      • kika...

Re: Re: hoj

přesně tak...
  • kika...

.......

copak že je tady dneska takowá nuda lidi..??
    • torema

Re: .......

Není nuda, ale já jsem po noční a holky jsou v práci a ve škole. Prostě denní povinnosti. Ale na Michaela myslíme stále.
  • eve-lyn

diskuze

chci se zeptat..je nějaká takováhle diskuze třeba taky na facebooku?..na lidech to vím,že je..
    • sash

Re: diskuze

ja som si na blogu tiež založila diskusie, ešte dávnejšie, no zatiaľ sa tam nič nepísalo, tak by som veľmi rada, ak by sa to tam rozbehlo... adresu blogu mám v profile
    • tercule

je na facebooku a hlavně na www.michaeljacksonweb.cz
      • eve-lyn

Re: Re: diskuze

díky
    • kika...

no na facebooku newím...wím jen, že se můžeš přihlásit do fankludu, ale diskuze tam asi není...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit