-
ahoj
čau lidi!dlouho jsem tu nebyla tak co je novího?? *3* -
*ahoj*
hi..hezký den vám přejuu.. *4* ..dnes škola ..budu dělat ten referát o knížce moonvalk jenže učitelka nám řekla, že se to musíme naučit nazpaměť..nevim jak to zvládnu *9* tyjo o angličtině byla strašná sranda..ještě furt se mlátim...já si myslim že je to lepší než o prázdninách že na majkýho nemyslim celej den...ve škole mě furt buzerujou.."udělej moonvalk" .."zazpívej billie jean"...já jim jen odpovídám "michael odpočívá v pokoji"..nebo:"michael stávkuje...už navždy"...no ale ve škole už mi neříkaj michaele ale majký...sem v sedmym nebi když mě tak oslovujou...nádhera.. *3* aco vy taky vám tak někdo říká..jé to báječnej pocit...už se nemůžu dočkat až MJLady93 přidá na youtube další českej díl home movies...už abych uměla pořádně anglicky...ty moje prdy co já rozumim...achjo *1* -
Ahoooj
Ahooooooj broučci.. tak jak se máte.. doufám, že je to lepší:)).. a nepište, že ne, jinak budu mít zas depku:(:D.. aa jak já tu školu nesnáším.. dneska jsme psali z matiky.. prověrku.. taak super no:D.. umím asi tak velký s přehazovačkou:D.. *15* -
-
Re: Ahoooj
ahoj,já tu školu taky nesnášim,ale zatím jsme ještě nic nepsali,jo a ten příklad jaksmi poradila byl správně, děkujííííí *3* -
-
Re: Re: Ahoooj
Jéé tak alespoň umi zaokrouhlovat *15* .. alespoň něco *15* .. nemáš zač *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoooj
*15* *15*
-
-
-
-
ahojky lidi jak je
ahojky lidi
jak se máte
doufám že dobře
Majkýho odborní vědci mi řekli,že se má náš Majký v nebi tak jako jako se máte ve své nejdšťastnější chvíli
a momentálně je tu trochu mrtvo skusíme s tim něco udělat ju? *15* -
-
Re: ahojky lidi jak je
ahojík....taky si myslím.já se mám docela fajn, co ty???? -
-
Re: Re: ahojky lidi jak je
jo jde to je to dobrý *3* *1* *1*
-
-
Re: ahojky lidi jak je
ale je to jen sranda *15*
s těma odbornýma vědcema
-
-
ahojky lidi
ahojky lidi,přeji pěkné odpoledne...... -
THIS IS IT
Ahoj, už jste holky viděly ten nový plakát na ten dokument THIS IS IT? Je moc krásnej.
http://allmichaeljackson .blog.cz/0909/wooow-novy-plakat-k-t his-is-it-dokumentu -
-
Re: THIS IS IT
Moc pěknej.
-
-
face book
nevíte někdo kde se na facebooku hledá jak se můžete stát fanouškem např... smíchu nebo nákýho zpěváka?? -
-
Re: face book
Ahoj nahoře je lišta máš tam napsáno Facebook, Domů, Profil Přátelé, Zprávy, Tvoje jméno, Nastavení a odhlásit se.. a hned vefle toho je kolonka hleda.. zadáš např. Michael Jackson a najde ti to.. pak jenom klikneš na Stát se fanouškem:)) -
-
Re: Re: face book
jj díky
-
-
-
hoj
hojky lidi ted sem přišla ze školy :) :) vypadáto že já jediná ze třídy mám ráda Majkího :) -
-
Re: hoj
Já o Michaelovi mluvím jen na Facebooku a s vámi. Jo a můj syn mě vyslechl. Jinak nikdo nemá pochopení pro to co cítím a jak se cítím. Neboj nejsi v tom sama a proto jsme tu my. -
Re: hoj
to nevadí, buď na to hrdá, ostatní ani netušia o čo prichádzajú. keď ho neuznávajú *3* -
-
Re: Re: hoj
přesně tak...
-
-
-
.......
copak že je tady dneska takowá nuda lidi..?? -
-
Re: .......
Není nuda, ale já jsem po noční a holky jsou v práci a ve škole. Prostě denní povinnosti. Ale na Michaela myslíme stále.
-
-
diskuze
chci se zeptat..je nějaká takováhle diskuze třeba taky na facebooku?..na lidech to vím,že je.. -
-
Re: diskuze
ja som si na blogu tiež založila diskusie, ešte dávnejšie, no zatiaľ sa tam nič nepísalo, tak by som veľmi rada, ak by sa to tam rozbehlo... adresu blogu mám v profile -
je na facebooku a hlavně na www.michaeljacksonweb.cz -
-
Re: Re: diskuze
díky
-
-
no na facebooku newím...wím jen, že se můžeš přihlásit do fankludu, ale diskuze tam asi není...
-