-
Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Tak prej se tam má psát "Prague, Czech Republic" *15* -
taky bych tam šla *15* -
Re: Re: Re: Re: OMCh
hezké moc *3* ale mohl se víc otočit na kameru *15* -
Re: Re: Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
jasnýýýý, všechno neee *15* *15* -
Yep, yep *15* a do první řady! *15* a budem na ňu čekat před hotelem *15* třeba se nám s ní podaří dát fotó *15* -
Chcete aby Janet vystoupila v Praze...?
Michaelova sestra Janet se vydává na světové turné a vyzývá fans, aby si sami odhlasovali, ve kterém městě má zazpívat. Hlasujte zde http://www.janetjackson.com pro Prahu!!! Není v hlavní nabídce, tak napište do other city Prague, vyplňte Vaší emailovou adresu (pokud jich máte více, hlasujte vícekrát! :D) a klikněte na "Submit your info".
Pokud máte blog, tak si to tam dejte, nebo požádejte své známé aby také hlasovali!
To by bylo úža kdyby tady Janet vystoupila, hned bych tam šla *15* S thesimsou vid? *15* *15* -
Re: Re: tábor
To se máte že vaše kámošky a spolužačky maj Michaela rádi... U nás takový nány že maj rádi možná tak Cyrus a "Hanu Montánu" a ti co měli rádi MJ tak už sou na střední *9* ... Jo ale mí spolužáci si furt spívaj We are the world *15* -
Re: Re: Re: OMCh
www.michaeljacksonweb.cz *15* *15* tam to je *15* -
Re: tábor
Tak to jsi měla zážitek, co *15* Já taky zjistila, že moje spolužačka má ráda Michaela. *3* -
Re: Re: OMCh
já taky ne *15* -
tábor
ahojte!! te´d jsem byla na víkendovém táboře a myslela si, že to bude hrůza tak bez MJ ale zjistila jsem že ne! Moje dávná kámoška chytla Michaelmanii *15* tk sme chodili a jak trotli jsme zpívali melodii k Black or White a pak: AOOOW *15* na diskoškách nám ho pořád hráli a my sme to na Beat It a Thriller pořádně rozjeli *15* a nejlepší bylo, když se vedoucí ptal co chceme zahrát tak nějaká 5-ti letá holčinka řekla: Michaela Jacksona *14* -
Re: OMCh
Já ho ještě neviděla *15* -
OMCh
*15* Tyjo já tu furt čekám kdo se první zeptá na ten klip k One More Chance a ono nic *15* *15* Takse ptám první... Co na něj říkáte? *7* *15* -
Re: Re: x)
děkuji :-* Tobě taky všechno nejlepší,já mam narozky zase příští týden v pátek x) A co si dostala za knížky?? :) -
Re: Re: Re: Re: x)
děkuji za přání :-* -
Re: x)
to já dneska slavila narozky..:) a dostala sem od rodičů dvě knížky MJ(dostala bych toho víc jenže sem jakoby k narozkám dostala vstupenku na Lady Gaga..) -
Re: x)
*Záávist*
a jinak všechno nejlepší..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: x)
všechno nejlepší *3* Já taky budu mít kalendář ale až pod stromeček *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: x)
http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kou pit/NK11-Michael-Jackson-CURE-PINK- 0107512/ tuten to je x) No néasi ČUPR ŽENO *15* -
Re: Re: Re: x)
no snad jo .. *15* jo ahá Nikča vlastně .. *15* *15* a jak vypadá ten kalendář ? *4*