Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

Re: Re: x)

nezáviď,taky se dočkáš,dneska mam svátek...DĚKUJU :)
  • Re: Existuje něco roztomilejšího??

jeziisss to je roztomilý hlavně ten začátek jak mu tam zpívá .. fakt nic roztomilejšího snad neni..!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Re: x)

twl ty se máš..!!! *ZÁVIST* *15* *15* *15* a kdy si měla svátek? jinak všechno nejlepší .. *15* *15*
  • nikcajacksonka

x)

Čáu lidi,jak je?? Dneska to bylo úplně suprový ráno :)) Dostala jsem k svátku kalendář s MJ...konečně :-* no a prej,že ještě něco dostanu x) Já jsem tak šťatsná,že mam konečně ten kalendář x)
  • mijaja

Existuje něco roztomilejšího??

Myslím,že rozhodně ne!! *14* *14* *14* *14* před pár hoďkama jsem to tam nahrála *4* http://www.youtube.com/watch?v=M_LyG4ZJo-4
  • baluska1

Hold my Hand

Mám jako mp3 Hold my Hand..:)
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: klip k HMH

to říkali teďka někdy v novým seriálu "Dokonalý svět" *15* *15* *15*
  • jacicek

chybí mi tu

miluju Michaela Jacksona♥♥♥ a bude mi tu chybět *9* *9* *9*
  • misuleee

Re: Re: Re: klip k HMH

pindolíno *15* *15* *15* *15* *15* kaj si na to přišla? *15*
  • mischicka

Re: Re: klip k HMH

*15* *15* ty pindolíno co je na mě záhadnýho?? *15* *15* Víš jak dlouho sem to slovo hledala?? *15* Mě napadlo že je to divný, trapný, atd... a pak mě napadlo záhadný *15* *15* *15*
  • janikoz

Re: klip k HMH

To ani nevím, že se točí nějakej klip jo a HMH je suprová písnička, nedávno jsem slyšela tu novou Michaelovu písničku, ale nevím, jak se jmenuje-není to Hold my hand. Je moc pěkná. *3* *14*
  • anet.k

nojo, ty seš taky nějaká záhadná *15* ale to byl samozřejmě jen vtip *15* ano, ano, máš pravdu... je to prostě ZÁHADNÝ *15*
  • misuleee

on se teprve nahrává ne? *15* no ale to s tím bezrukým se mi nelíbí a nwm no..... *15*
  • mischicka

klip k HMH

Ahoj... *15* Co říkáte na to že bude klip k Hold my Hand? *7* no já nevim nevim... je to ňáký záhadný všechno... *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Tapety

jooo *15* *15*
  • Re: Re: MTS

Má krásné oči a hezké vlasy. *14*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: !stránka!

njn ale mě se prostě líbí.. a nejúžasnější až tak neni to byl jen ten první dojem .. *15* *15* *15*
  • anet.k

Re: Tapety

no, já je sice moc nedělám, ale ta první je zrovna moje *15* *15* příšerný *15* ale aspoň, že mě to baví =) Přidám klidně další =)
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: !stránka!

no, nejžasnější na světě sice naní, ale zajímavý *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: One More Chance

my se bavíme o obrázkový encyklopedii ne?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit