Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bajush

Re: Re: !stránka!

*15* *15* to mě pobavilo... a podělíš se o ni s náma?? *7* *15*
  • anet.k

Re: !stránka!

co takhle odkaz? *15*
  • terullka00

!stránka!

HOLKY!!! našla sem nejúúúžasnější stránku ne světě!!! *15* *14* *3* *14* *8*
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: One More Chance

jakou písničku myslíš? One More Chnace?
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: One More Chance

náhodou *15* tam ke konci je úžsná věta: Je jen velmi málo lidí na světě, kteří umí tak intenzivně prozářit celý svět, jen hrstka skvělých lidí, kteří kdy zářili tak jasně. Nechť nás rozechvívá navždy.
    a maska na Dangerous je drsná *15* jsem v tom šla na Halloween party *15*
  • janikoz

Tu písničku jsem dneska slyšela v obchodě poprvý, je moc hezká. *1*
  • anet.k

Re: písničky

no, tak jako úplně jsem tě nepochopila, ale já si myslím, že kvůli tomu, aby lidi věděli, o co se jedná. :D A když SONY stahuje nějaký videoklipy nebo písničky, tak je to tím, že chcou, aby si to lidi koupili a aby oni naplnili kapsy. *9* Ale doufám, že budu mít tu možnost si to koupit, protože rodiče mě ještě nikdy nic s Michaelem nekoupili :( Takže musím holt sětřit. *3*
  • mischicka

písničky

Hele nevíte proč nám ty písničky dávaj poslechnout? *7* Jako třeba kdyby dali na net jen jednu tak nic neřeknu ale teď už dali tři... *7* Jako mě to nevadí ale snad smůla pro ně ne... když je všechny daj na net, my si je poslechnem a pak na co by sme si to album měli kupovat *7* *15* *15*
  • anet.k

aha, tak to já já jsem asi jenom normální fanynka *15* Moc toho jako nemám, ale základní věcičku naštěstí mám :) A to je knížka Tanec jako Sen *3*
  • zuzanka666

Jako šílené fanynky jako jsme my by měly mít o svém idolu všechno(nebo aspon všechno chtít)i když jsou to s....y.A popravdě řečeno skoro každá knížka o Maikím je hrozná,samy kecy.To ovšem neplatí o tech co sám napsal. *3*
  • Re: Re: Re: Re: One More Chance

*7* *7* vážně *7*
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

jestli se tam nikdy nedostanu, tak chci aspoň, aby se mi o tom zdálo *15* aspoň by tam byl ještě Michael *14*
  • Re: 13 výročí...

já sleduju hlavně výročí s Lisou... s Debie mě to ještě nenapadlo *15* *15* Good idea! *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

*14* *14* *14* já taky *15* *14*
  • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: One More Chance

jéé děkuji :)) Fakt je tak hrozná?? Já jsem jí jenom v rychlosti prolistovala a zahlídla tam vstupenku...No nevadí,stejnak si jí budu přát,apsoň kvůli těm vstupenkám :)
  • anet.k

Re: Re: Re: One More Chance

Takový krásný Vánoce chci taky. A narozky.... prostě s Michaelem. Jenže o tom si můžu nechat jenom zdát. *9*
    Ale jinak dopředu všechno nejlepší, protože pak bych na to asi už zapomněla, kdybys to znovu nepřipomněla *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: One More Chance

Tu Encyklopedii nedoporučuju :D to je šílená sra*ka .. plno bulvárních keců .. hlavně ke konci .. to jsem šílela :D .. ale zase je tam třeba patent na lean boty a oddací list MJ a LMP *15* *15*
  • nikcajacksonka

Re: Re: One More Chance

jojo přesně :DD Já se tak těším na to DVD Vision :DD To je ale náhodička,zrovna má vyjít čtyři dny před mýma narozkama :DD Tak jsem ohlásila rodičům,že když nebudou vědet co,tak to jenom tak mimochodem vychází 22.listopadu a už je to i na netu.. :DD Prej:Hmmm tak jo :D A já a to nové CD může být k Vánocům?? Hmm tak jo :DD Takže jsem maximálně šťastná a to mam slíbenou ještě encyklopedii jak tam jsou třeba lístky na koncert třeba z Victory atd..pořeby na koně...takže super :DD
  • anet.k

Re: One More Chance

Jojo, už jsem to viděla :) Určitě se na to koukejte, dokud to tam ještě je :D Co kdyby si SONY náhodou vzpomněla, že to chce zas stáhnout? *15* *15*
  • nikcajacksonka

One More Chance

Ahojky,tady jsem našla kousek klipu k písni One More Chance:http://www.youtube.com/watch ?v=Z3QAjr6XU-k&feature=player_embed ded# *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit