-
Re: Re: Re: Re: Re: Helax
*15* *15* co jako? já musím říct co sem slyšela *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: čí chyba?
já sem furt na opeře a na firefoxu jenom když se opera sekne *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: čí chyba?
no, to jo, ale ne ve všem *15* já jsem pořád na firefoxu. Na opeře jenom něco stahuju. -
Re: Re: Re: Re: Re: Helax
nojóno *15* -
Re: Re: Re: Re: čí chyba?
jj Opera je lepší než Firefox *15* a taky rychlejší *15* -
Re: Re: Re: Re: Helax
já sem slyšela někdy před tejdnem nebo před dvěta remix Don't Stop 'til you get enough -
Re: Re: Re: Helax
Evropu poslouchám jenom tehndy, když mi nejde naladit to moje oblíbený rádio, protože Evropa jde u nás nejlíp naladit :D A Michaela tam hrajou míň, než zřídka. A když už něco zahrajou, tak je to jenom Black Or White, nebo Heal The World. Nic jinýho jsem od nich zatím neslyšela. -
Re: Re: Helax
já poslouchám Evropu... tam sice Michaela hrajou málo ale třeba někdy jo... *15* a taky někdy to přeladíme na Vysočinu kde hrajou starý hity takže hrajou i MJ a někdy v autě posloucháme Blaník *3* *15* *15* -
Re: Helax
Helax? To u nás asi není :D Mám svý oblíbený rádio Blaník *15* *15* né, kecám.
Kousek za Znojmem jsou hranice do Rakouska, takže poslouchám německý rádio, kde hrajou Michaela snad každý den *15* aspoň si tak procvičím němčinu, která mi víc, než nejde *15* -
Re: Re: Re: čí chyba?
no, to jo. :D Já si vždycky písničky stahuju z Opery, protože tam to jde rovnou uložit, ale po tom třetím pokusu jsem to zkusila z Firefoxu :D *15* *15* -
Re: neverland
cely tenhle dokumnet mam na dvd :-) a je to super na to koukat :-* I love you michale -
Helax
včera na Helaxu hráli Breaking News ! A pak se tam upe dlou dohadovali o Sony a pravosti hlasu .....došli k závěru že nic neví *15* *15* -
Re: Re: čí chyba?
*15* *15* to se občas stává *15* *15* a navíc teď je už ten počítač unavenej *15* *15* tak nějak nezvládá *15* -
Re: čí chyba?
áá konečne 5:10 *15* velkej rozdíl, že? -
čí chyba?
Já to nechápu. Písničku si stahuju.. potom si ji poslechnu poprvý: 0:49
Pak jsem si to stáhla ještě jednou, jestli to není nějaká chyba stahování: 0:55
No a do třetice všeho dobrého 0:36 *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*4* -
Nemáš zač *15* *15* -
ó, děkuji, já věděla, že mě v tom hledání nenecháš samotnou *15* *15* -
si to stáhni *15*
http://www.uloz.to/6547776/michael-jackson-keep-your-head-up-mp3 -
Re: Re: Re: Re: ...
No, takže dík.. Tys to přivolala.*15* Ještě dneska jsem to poslouchala tady:
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/jackson-michael/keep-your-head-up-183384
grrrr *10* asi budu vraždit *15* *15* *15*
Sony to sice nestáhla, ale zase tam melou o nějakých autorských právech. Je ještě nějaká stránka, kde se to dá poslouchat?