Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: ...

no to nedej Bože, aby to stáhli *13* *15* Doufám, že to co nejdřív vyjde na mp3, abych to mohla stáhnout já :D "si" samozřejmě :D *15*
  • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Sony to asi nějak stahuje .. *15* A z YT to taky můžou stáhnout .. *15*
  • anet.k

Re: Re: ...

tak to je jasný, že v KYHU tam jde Michael slyšet víc, než v BN. To bezpochybně *15* *15*
    No, jinak před chvilkou jsem si KYHU poslechnout na FB znova a už to nejde. To stejný se s stalo i na BN. Fakt nevím, co tam s tím dělají. Ale na Youtube to naštěstí taky je *4*
  • misuleee

Re: ...

taky jsem si už jistá *4* *14*
  • thesimsa

Mně to teda, jak MJ znělo hnedka *15* .. narozdíl od Breaking News *15*
  • anet.k

Re: Re: Re: ...

To je pravda, že je hezčí *15* *14*
    Michael ji nevydal asi kvůli jiným důvodům, ale to my se už nedozvíme :( Když Michael nahrával nějaké nové album, vždycky nahrál několik desítek písní a z toho vybral ty nejlepší. Možná ji Michael ani nestihl vydat. Ale o takových věcech se můžeme vlastně jen dohadovat.
  • mischicka

Re: Re: ...

ale celkově myslím že je hezčí než Breaking News *3* a nechápu proč to Michael nechtěl vydat vždyť je to tak pěkná písnička *14* *14*
  • mischicka

Re: Re: Re: KYHU

Já tam slyším Michaela jen tam nazačátku mě to připadá jako kdyby zpíval někdo jinej... ale třeba je to jen tím upravením ve studiu bo co s tím furt dělaj *15*
  • majka096

Mě se taky moc líbí *14* Ale máš pravdu, ten hlas se mi ze začátku taky moc nezdál, jak jsem si ji poslechla víckrát vim, že je to Miki *14* *14*
  • anet.k

...

písnička Keep Your Head Up se mi strašně moc líbí =) Tak už si někdo (Simča) určitě všiml, mám ji i na FB, poslouchám ji pořád dokola a ještě pořád nemám dost *15* *15* No to víte, když se mi něco líbí, tak se od toho nemůžu jen tak odlepit *15* *15* Fakt krásná =) Jinak co se týče Michaelova hlasu, tak ze začátku jsem si nebyla jistá, ale když to tak poslouchám pořád dokola, tak už si sem jistá *14*
  • bajush

Re: Re: KYHU

Tý brďo.. Ta písnička je boží. *14* Teď mi tu hraje a Michaela v ní slyším... *15* Fakt víc, než v BN. Tam mi to teda vůbec nepřijde,,michaelovský".
    Docela se na to CD těším, i když tam je furt ta nostalgie a takový to, že je to vydaný bez Michaela a Michael přece nechtěl, aby ty písničky vyšly... No, ale co s tím nadělám, songy vypadaj slibně a i když se mi nechce podporovat Sony, tak víc se mi nechce obejít bez Michaela..
    Snad to je srozumitelný, jsem mírně nastydlá, takže píšu pod vlivem léků a jsem trochu mimo.. *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: škola

v Ostravě *15* *15*
  • polinka

Re: KYHU

furt tam má víc hlas jak Michael, než v Breaking News... *15* Podle mě je tohle normálně Michael, akorát se ted zas všede dohaduje, že na konci šoupli ES, takový to "hou", jestli chápete *15* Ale jinak se mi ta písnička moc líbí...
  • misuleee

Re: KYHU

Mi se moc líbí a sylším ho tam....možná na začátku moc ne ale tk v 2000 wats má podobný *15* *15* to zas bude spekulací
  • mischicka

KYHU

Líbí se vám ta písnička Keep Your Head Up? *7* Mě jo... ale zas tam podle mě má ňákej jinej hlas... *7*
  • polinka

Re: Re: Re: Re: nové cd

Swansong??? To jsem v životě neslyšel *15* *15*
  • thesimsa

Re: Re: ?

Jak který ...... *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: škola

*15* *15* a kde ta škola je? *7* *15*
  • mischicka

Re: Re: diskuze??

každej se může přidat *3* *15*