Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

Jéé

Jéé čau lidi,tý jo,já už tady nebyla tak dlouho :)) Jak se máte?? Jak se vám líbí ta nová písnička??
  • veronikak

Už jsem to našla !

Ahoj díky za Vaší pomoc už jsem našla ten rozhovor.Bylo to moc smutný,že jsem se u toho rozbrečela.Michaelovo děti jsou úžasný mají srdce po svém tatínkovi !! *14* *14* Moc mi tu chybí Michael a chybět mi bude on byl největší hvězda mega hvězda a nikdo ho nevynahradí !! *13* KING OF POP byl jenom jeden a tím byl MICHAEL a navždy KING OF POP už zůstane !! *14* *14* *4*
  • mischicka

Re: Re: Nenašla

*15* *15* tedka už tam je:
    Oficiální vyhlášení Mj Estate k Breaking News *15* *15* a hned pod tím... kapiš?
  • polinka

Re: Nenašla

Vždyt tě to musí přímo praštit do očí! *15* Máš to hned přímo na hlavní stránce, úplně první článek! *15* Jmenuje se to: Rozhovor Katherine a dětí s Oprah Winfrey
    A jestli to nenajdeš ani ted... tak to už fakt nemůžu sloužit *15* *15*
  • smoothannie

Re: BN - Michael?

Není. Koukala jsem,co k tomu řekli 3T (jeho synovci) Já jsem teda byla hrozně zklamaná :/
  • veronikak

Re: Re: 10

*3* jupííííí Michael je zase na 10 místě *14* *3* bomba to je ta nejlepší a nejúžasnější zpráva kterou jsem mohla dostat *3* jupííííí !!!!!!! *3* *3* *14* *14*
  • veronikak

Nenašla

Ahoj prosím poradte mi nemůžu najít na http://michaeljacksonweb.cz ten rozhovor.Můžete mi prosím řict kde přesněji to najdu? Jestli na rozhovoreh nebo na novinkach je to tam toho hodně a já to nemůžu najít.Předem Vám moc děkuji. *3* *7*
  • misuleee

Re: 10

jupíííí *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: rozhovor...

*15* *15* mám stejný zdroje *15*
  • mischicka

Re: Re: 10

*15* juhůů *15* *3*
  • thesimsa

Re: 10

No jasný *15*
  • polinka

10

Heeey, Michael už je zas na 10. místě *15* Dem oslavovat ne *15* *15*
  • polinka

Re: Re: Re: rozhovor...

eh, třeba tady? *15* http://michaeljacksonweb.cz/
  • janikoz

Re: Re: rozhovor...

já ten rozhovor taky neslyšela, kde jste to našli? *7*
  • veronikak

Re: rozhovor...

Ahoj a na jakých stránkach jste viděli ten rozhovor? Taky ráda bych se chtěla podívat díky.
  • veronikak

Soudtrack THIS IS IT

Ahoj chci Vám napsat pokud byste měli zájem tak můžem nechat založit soudtrack This Is It.Stači jen mrknout na stranky. http://karaoketexty.cz/Texty-pisni/ soudtrack-This-is-it-30310 nedělate to pro mě ale pro Michaela všem moc děkuji. *8*
  • mischicka

Re: Breaking News

jono bubny a "Michael Jackson" jsou nejlepší *15* *15* ale nějak mi to nepřipadá jako Michaelův styl hudby a zpěvu... a má to tam jinej hlas než MJ měl... *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: BN - Michael?

mě to přpadá jako kdyby tam zpíval nějakej z těch zpěváků ze skupiny US 5 ... ale jinak ta písnička je pěkná *15* občas tam de zezadu slyšet Michael...
  • mischicka

Re: rozhovor...

nevím... jak tam Katherine brečela tak já taky měla co dělat abych se nerozbrečela... a to co říkala o těch plastikách... no nevím no... je to všechno ňák domotaný... a hlavně hnedka všichni z toho udělaj bůhví co... teď sem četla titulek: Michael jackson byl závislý na plastických operacích... hm...hm a k těm dětem... hodně vyrostli... nojono svět showbysnisu je težkej... se jim ani nedivím...
  • polinka

rozhovor...

Tak co řikáte na rozhovor Oprah s Katherine a dětmi? Podle mě děti najednou strašně vyrostly a jsou už dospělejší... chovají se snad i dospěleji než by na svůj věk měly... jinak docela se divim tomu, co řekla Katherine o plastikách...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit