-
mj
♥♥♥♥♥♥♥M☆*♪ Copy and Paste
♥♥♥♥♥♥I☆*♪if
♥♥♥♥♥C☆*♪ you
♥♥♥♥H☆*♪ truly
♥♥♥A☆*♪love
♥ -
Re: Re: Re: kolik...? :D
Yahoo najde 3,749,229 ,Bing najde 2,850,000 , Flickr najde 145,285, PhotoBucket najde 63,786, Picasa najde 41,883 ,Aol najde 52,500,000,imaxenes najde 3 063 234 a tak dále... *15* -
Re: Re: kolik...? :D
google najde v obrázcích 56 800 000 -
Re: Re: Re: kolik...? :D
je jich spousta a přesné číslo se nedá určit,protože existují např.soukromé fotky fanoušků,nebo fotky,které nejsou na internetu !! -
Re: ...
jn hafo dlouho si tu nebyla *15* Já sem smutná teďka skoro celej tejden.... buď je to tím počasím nebo Halloweenem nebo nwm... *9* -
...
Ahojky ženský.. dloooho sem tu nebyla co..? *15* Ale ted vám chci jen říct... Že dneska mi je nějak hodně smutno koukám na fotky a je mi úzko.. achjo.. proč už tu není s námi..?! *9* *9* *9* -
Re: Re: kolik...? :D
Tady jich je 78 550 *15* *15* http://www.fanpop.com/spots/michael-jackson/images -
Re: kolik...? :D
V počítači mam asi 3000 jeho fotek *15* *15* ale jsou jich určitě miliony!! *15* -
Re: ..
včera hráli na Evropě 2 remix Don't stop till you get enought *14* Kolem půlnoci *15* sem zrovna dělala úkoly *15* -
Re: kolik...? :D
*15* *15* *7* no... tak okolo 1 0000000000000000000000000000000000 *15* *15* to je dost málo co?? -
kolik...? :D
Kolik myslíte, že existuje fotek Michaela? Jako prostě úplně všechny fotky Michaela, který byly kdy vyfocený? *15* *15* -
lepší fanklub je zde...
http://www.fanpop.com/spots/michael -jackson/images -
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4* *3* -
Re: Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
Dík *4* *3*
je fakt beautiful,no prostě *3* díky bozz *4* -
..
na Blaníku je will you be there..bude to končit..ae je to tam -
Michael Jackson Shop - kingofpop.cz
nasel jsem novej obchod - michael jackson shop na kingofpop.cz, vypada to zajimave :-) -
Re: Re: Re: =(
já mám podobnou náladu.... *9* už od pondělí kdy sem se pohádala s mou nejlepší kámoškou... *9* sem taky brečela v noci ale pak sem usnula páč sem z toho byla úpa vyčerpaná... *9* -
Re: Re: =(
A díky za podporu =)) -
Re: Re: =(
to ne no,ale táta dneska hrál hokej přišel domů a říká:Před barákem stojí sanitka a jsou otevřený vchodový dveře,tak jsem šla s tátou vyvěnčit psa a teď vydim sousedy jak jdou a záchranáři asi vedli tu paní(z tý dálky to nebylo poznat) a drželi kapačku a já si vzpoměla na Michaela a teď se mi to všehcno vrátilo...Vzpoměla jsem si,jak pro něj taky takhle přijeli... *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Toto letí :D
Já se to zase pokusím zapamatovat *15* uvidíme, jak dobrou mám paměť :D