Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: Toto letí :D

Já bych klidně zas ty půlnoční srazy zas obnovila ale asi až dostanu notebook abych mámě v noci nesvítila počítačem a až po přijímačkách takže v někdy v květnu...
  • mischicka

Re: Re: Michael Jackson vision

jn *15* a ještě tu obrázkovou encyklopedii *14*
  • janinka023

HBO

dávají na HBO Michael Jackson's This is it úplná je to bomba..:D
  • baluska1

Posun

Jsem ráda že se Michael o5 posunul..:)
  • zzj

=*

http://www.youtube.com/watch?v=PBqP o6qlTJo&feature=related *3* *14* *3* *15*
  • anet.k

Re: Michael Jackson vision

v tom máš pravdu, že člověk nemusí vždycky vidět všechno, ale na Youtube prý chtějí odtáhnout nějaké Michaelovy klipy. Jen tak jsem to někde očima přejela a pořádně nepročetla, ale byla tam zmínka i o tady tomu DVD. Takže asi bude lepší si to koupit.... Budu muset šetřit, protože mě to nikdo nekoupí *15*
  • anet.k

Re: knihy

já mám zatím jen dvě knihy. A to je Tanec Jako Sen a takovou dokumentární knihu, která popisuje celý život Michael. A napsal ji David I´ Hermitte a vypadá takhle
    http://leny-wood.wp.cz/wp-content /uploads/wp.cz/leny-wood/hermitte_m ichael_jackson-xyz-knihycz.jpg
  • anet.k

Toto letí :D

Zdravím.. :)
    Koukám, že tady to nějak nejede. (což už asi tak trochu delší dobou *15* ) Přiznávám se, že moc často sem taky nechodím, ale v neděli v tuhle dobu mám většinou čas a chodím sem :) Teď jsem se před chvilkou přihlásila a všimla jsem si, že ten čas fakt letí. Jsem tady už 402 dní, což je pro mě docela dost *15* No, kdybych se měla vrátit na začátek, co jsem se tady zaregistrovala, tak si pamatuji, že jsem tu hned první den napsala básničku *15* *15* *15* To už tady moc neletí, že? Nojo, čas utíká a lidé se mění :D To bejvaly časy, kdy sme si tady dávaly půlnoční srazy a já nevím, co všechno ještě *15* Vůbec si ani nevšímám, že čas letí tak rychle, protože zítra už je to myslím 16 měsíců *9*
  • jackson1

Re: Michael Jackson vision

No já zatím nevím jestli si ho koupím, možná ano *14*, ale určitě pořídím jeden dvd set jako dárek k vánocům *3* *4* ..
    také má vyjít Michaelovo nové CD koncem listopadu *4*
  • janikoz

Michael Jackson vision

Kdo si koupí Michael Jackson Vision? Já bohužel ne, protože je to na mě drahý, ale tak co,člověk nemusí mít všechno *1*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* na mě se furt 2 učitelé dívaj *15* Oni neco třeba říkaj a pak na mě kejvnou a já nevím co mám dělat tak se buď usměju nebo se podívám někam jinam *15* Hrůza... a v pondělí sem musela mazat tabuli tak si tam se mnou jeden povídal *15* Ó Michaeli to bylo hrozný *15*
  • mischicka

Re: Re: knihy

Moonwalkera mám ale dík *15* *4* Asi si budu přát ten DVD set co má vyjít *3* *14*
  • jackson1

Re: knihy

Ahojky třeba Moonwalk od MJ a nebo napsal Tanec jako sen a ty jsou obě 2 úplně úžasné.. *3* *4*, potom Legenda Michael Jackson, dále Obrazová encyklopedie Michael Jackson, Making of History atd. teď necím, ale je jich dost, ale nejlepší jsou ty 2 první od Michaela *14* , ty si přej, jestli je už nemáš, páá *3*
  • mischicka

knihy

Holky pls pomozte mi!! *15* *15* prosím vás jaký všechny knížky zatím vyšli o Mikovi nebo od něho? *7* Potřebuju mámě říct co všechno mi má sehnat pod stromeček *15* *15*
  • baluska1

Alph

Ahoj..holky dneska má Alphons narozky..:) škoda..mohl by je dnes třeba oslavit na nově v TalentManii..ae přeju vše nej :)
  • mischicka

Re: Re: tozhovor s Lisou

http://www.michaeljacksonweb.cz/ *15* nebo to dám na můj blog *3*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

kolik stali? *4*
  • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahojky

nn boužel nekoupila, ale byli krásný!!!! *14* *15*
  • zzj

Re: tozhovor s Lisou

ahojik nn necetla posli odkaz pls *3*
  • mischicka

tozhovor s Lisou

Ahoj lidi *15* Četl ste někdo ten rozhovor Oprah a Lisi?? *7* Já jo... a málem sem se rozbrečela *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit