-
Re: Re: Re: Re: Re: tetovani :)
*15* *15* po rukách to bude lehčí *15* -
Re: LOVE
To je moc dobře, že Michaela konečně uznali jako umělce, časem pochopí všichni, jak úžasný, citlivý, starostlivý a milující člověk Michael byl *4* . -
LOVE
zdravím všechny dlouhou dobu jsem tu nebyla ... lidi, zázraky se asi dějí xD no zas tak velký zázrak to nebyl ale... moji kamarádi metalisti za mnou přišli a bavilismese o hudbě a nakonec řekli, že Michaela uznávají, že je základ popové hudby... cháýpete to? ... jako jo ale nečekala sem to, že po roku hádek tohle řeknou! :)) *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: basen :)
tak to si dobra!! *15* *15* ja su rada kdyz dam dohromady anglicky aspon tu vetu na tos celou basnicku *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
no *15* *15* ale Majkíí je fenomenalne talentovany takze on by zvladl i metal *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: luxus car :*
to se taky zvladne *15* *15* -
Re: Michaeli moc mi chybíš ! !
Moc krásně si to napsala.... také mi Michael moc chybí, nám všem moc chybí.. *4* Michael se na nás dívá z nebíčka a usmívá se, nic ho netrápí a nebolí, určitě je šťastný..
Nikdy na Michaela nezapomenu, je to ten nejúžasnější člověk na světě, jakého jsem kdy viděla, moc ho miluji, navždy nám bude chybět.... -
Michaeli moc mi chybíš ! !
Michaeli nevím jak mám svojí bolest napsat moje srdce je na tísíc kousků rozbito.Michaeli 7.9.2010 to mu bylo už neuvěřitelních 14 let kdy jsem Tě mohla poprvé a bohužel i naposled vidět.Dne 7.9.1996 kdy jsi měl poprvé koncert v Praze a já stála před podiem byla jsem blízko u Tebe.Ten zažitek mám pořád v srdci bylo to něco krásnýho a na takový věci nedokáže člověk zapomenout! ! Tak moc jsem se na Tebe těšila,že Tě uvidím podruhé,ale bohužel osud to chtěl jinak.Tvůj koncert THIS IS IT by byl ten nejkrásnější všech koncertů těšil ses na své fanoušky jako my jsme se těšili na Tebe! !Michaeli každé ráno se probouzím s naději,že dnes uslyším,že žiješ,že jsi nás neopustil,že jsi tu námi.Tvá smrt mě pořád bolí nedokážu se s tím vyrovnat nevím co bude dál. Kdybych mohla a měla bych klíč do nebíčka,tak bych Tě s toho nebíčka ukradla zpět abys tu mohl být s nami s tvojí rodinou,ale hlavně s Tvýma krásnýma dětma !! V mém srdci jsi pořád a do mí smrti tam budeš.Už nikdy neuslyším Tvůj kouzelný úsměv Tvůj krásný smích Tvou roztomilou tvaříčku.Když se podívám na Tvojí fotku nechápu jak jsi to mohl vzdát a ze světa jít( já vím není to Tvá vina to ten nepřítel co přestíral,že je Tvůj přítel.Ty bys nikdy neodešel bez loučení nenechal bys své děti trpět vždyt jsi je tolik miloval! )Odešel jsi na lepší místo kde je láska a mír v nebíčku tam jde jsi neexistuje zlo.Kéž bys ses vrátil.... Však jednu věc vím,že jednou v nebíčku potkáme budu se za to modlit a prosit Boha aby mi to splnil.Michael I love you more and more i miss you you're always in my heart !!!♥♥♥♥ -
Re: Re: Re: Re: Re: basen :)
*15* *15* Mě někdy dou líp skládat básničky anglicky než česky *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jn *15* to je fakt *15* *15* Ae on má ten hlas stavěnej na víc not a né jen na jednu... *15* Ale to je zas o zvyku co? -
Re: Re: Re: Re: Re: luxus car :*
*15* *15* ještě nák zfalšovat řidičák *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: tetovani :)
co vis *15* *15* treba jj *15* kdyz budes chodit po hlave tak jj *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: basen :)
vsak ja skladam basnicku o MJ uz mesic a mam jenom 2 sloky *15* *15* ja bych asik nemohla si k tomu sednout a vymyslet me to vzdycky napadne z nenadani takze rychle papir a tuzku nez to zapomenu *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :D
jj ale zase nadruhou stranu kdyby delal hip hop tak zase bych si nezvykla ze by mel nekdy delat pop *15* *15* -
Re: Re: Re: :D
*15* *15* já vím... to byl vtip *15* Ale podle mě se k Majkímu hip hop moc nehodí... on je takovej... popovej... *15* *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: basen :)
jono... já vždycky něco vymyslím, a když si pak sednu ke stolu a chcu napsat nákou básničku tak mě nic nenapadá *15* *15* -
Re: Re: Re: tetovani :)
*15* Tak třeba na chodidlo *15* tam to nikdo neuvidí *15* -
Re: Re: Re: Re: luxus car :*
wow tak to uz setrim *15* *15* -
Re: Re: Re: luxus car :*
*15* Nebooj... já bych tě v něm někdy povozila *15* *15* -
Re: Re: tetovani :)
musis najit nejake misto kde to jen tak neuvidi *15* *15* *15* ja chci na rameno,zapesti a kotnik *15* *15*