Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Re: Re: Re: Ahojky

koupila sis je? *15* *15* no fyzika a ja no to nejde dohromady a chemie uz vubec!!! a je toho vic *15* *15* ale nic si z toho nedelam *15* *15*
  • anet98

Re: Re: Ahojky

no já se mám fajn. taky se pořád jen učim a učim. já tak nesnášim fyziku my totiž furt něco píšem. no já taky pořád myslím na MJ. jednou jsem se byla podívat v jednom krámku a tam měli boty s Michaelem. byli kráááásný. *14* *15*
  • zzj

Re: Ahojky

ahojiik *4* no jako vzdy co ty? *15* *15* no ja osobne se ucim a ucim a ucim ale nadevse myslim na MJ *14* *15* *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojik

no jeste abych se nehajila takovy osupka mi nebude rikat o co mam mit zajem a o co nn to se spletl chlapecek!! *16* do me se takovem politickej hajzlik nebude navazet at si nemysli!! *15* *15* ale obcas je s nim i prdel *15* *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* U nás je taky nuda *15* Skoro každýmu učiteli musíme napsat kam pudem na škole... a už je to fakt trapný *15* *15* Ale to dé
  • anet98

Ahojky

Ahoooj po hooodně dlouhý době. Tak co jak se máte, co je novýho, co děláte??? *15*
  • bajush

Re: Re: Re: ahojik

tak, tak, jen se hádej, když to je ve tvůj prospěch... *15* zítra budu asi psát písemku za matiky, protože jsem ji včera nepsala, když jsem nebyla ve škole. tak mám taky v plánu se pohádat, jen abych to nepsala... *15* nebo se zas hodím marod... *15* ne to mi už neprojde
  • zzj

Re: Re: ahojik

no nic moc *15* no to jn *15* *15* ve skole je strasna nuda pokud mi teda ucitel nerika Zdeňo! *16* nenarazi na me konicky *16* no ale ja se umim hadat at je to ucitel nebo nn proste mam pravo se hajit *15* *15*
  • nikcajacksonka

Re: ahojik

čau,dobrý co ty? No škola...je velmi zajímavá *15* *15*
  • zzj

ahojik

ahojik jak se mate? *15* *15* co skola? *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: písnička

*15* *15* pardón... stydím se *15* Já sem neska mimo tak mi to prosím vás jednou odpusťte *4* *15* *15*
  • polinka

Re: Re: písnička

no přesně jako *15* *15* *15*
  • zanesskaaaa

Re: písnička

Nepoznáš Billie Jean ? :DD OSTUDO !!!!!! :DD
  • zzj

I be there se jim upe povedla!! *4* ty housle jsou tam uzasne!! *3* upe vryvaj do oci slzy *4* *9* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: tetovani :)

ale skakani po hlave je lepsi a originalnejsi to jen tak nekdo neumi *15* *15* *15*
  • zzj

Re: uuuu :*

http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs&NR=1 zname videjko *14* *15* *15*
  • zzj

uuuu :*

http://www.youtube.com/watch?v=UWm8 TqERvZI&feature=player_embedded#! *15* *14* *14* *14* *15*
  • thesimsa

první je Billie Jean *15*
  • janikoz

Myslím, že tam hráli Bille Jean, I be there a Smooth Criminal *3*
  • mischicka

písnička

Ahoj lidi *15* Prosím vás jak se menuje ta první písnička? Vím že jí znám ale teď si nemůžu vzpomenout na její název... *7*

http://www.youtube.com/watch?v=fOwKqMKt-NQ&feature=player_embedded#!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit