-
Re: Fotečka...
super *4* doufam ze brzo *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: zdar :)
ja si chci prave precist ty basnicky uvahy ... atd. *4* uzasny obrazky jsu tam takze proste dokonalost *3* *15* -
Fotečka...
Tak jsem psala ohledně nové fotky, tak jsem zvědavá, kdy mi odpoví... Potom hned dám vědět...
Hezký večer... -
Tanec jako sen je dokonalá... Já jí dostala k vánocům od manžela, ale přiznám se, že jí nemám ještě přečtenou. Půlku, ani ne. Navíc má černé listy a je na nich vidět otisk prstu a mě to vadí, že je potom jako by opatlaná :-(
Michael má nádherné texty a báseň pro Maminku, nebo Pro dnešek to stačí... Nádhera. Pro dnešek to stačí jsem musela napsat jednou na blog, podělit se, jak mě dojala... -
Re: Re: Re: Re: zdar :)
wow tu bych chtela jenomze jaksi ted mam zalusk na Tanec jako sen ale nejsou prasule! *15* *15* *15* -
jj *15* takle vypadá: http://images.contentreserve.com/ImageType-100/1567-1/%7B7E0D4A5F-F6C4-4F43-9410-914B6512C8BC%7DImg100.jpg -
Re: Re: Re: Re: zdar :)
Taborreli? *15* -
Re: Re: Re: zdar :)
*15* Menuje se: The magic and the madnes a napsal jí nákej J. Randy a ještě náký méno ale to nemám *15* *15* -
Re: Re: zdar :)
*15* *15* Ježííš mě se pro něj nechce jít... *15* Tak počkej chvilku... *15* *15* -
Re: zdar :)
ahooooj *3* *15* no tak se mrkni *15* -
zdar :)
zdarééc *15* *15* Včera sme byli v praze a na Václaváku sem šla do knih a tam měli mezi novinkama knihu o Michaelovi. *14* Je ještě v angličtině a byla dost drahá *15* a taky tlustá. Já sem těĎ zapoměla ten název ale mám to napsaný v mobilu takže sem ten název zejtra si dám *3* jestli se sem dostanu *15* -
talent
V Huline se bude konat Hulin na (taky) talent *15* *15* *15* *15* no a holky z nasi tridy se rozhodli ze budeme tancit triller po dlouhem premlouvani me presvedcili! *15* no tos jako sem si rekla bude zase sranda a ukazu ze MJ tance se nikdy nezapomenou! no jenze jsme meli zkousku dneska *15* *15* vsechno slo v klidu ucila jsem je to trochu jinak vic podle klipu a jasne jsem uz od akademie zdelila ze nikdo nebude stat na miste MJ ze proste NN!! a co se nestalo samozdejme ze hned co si stoupli do toho utvaru uz rikali az si holky stoupnou tam a tam a ze ja pujdu na misto MJ jsem rekla ze nn no a oni uz zas bekali a bekali tak si tam stoupla spoluzacka no a ja jsem radeji uz uz nic nerekla *9* to jsem pochytila od Kubi Štěpánka!Nebudu delat dusno!!! tos jako celkem nasrana z nervama v prd*li jsem to tam odtancila a ze by mi rekli aspon dik to nn odesli a ani se po sobe neuklidili!! takze jsem vsechno zase musela delat sama!! *16* co bych pro MJ neudelala *14* *15* MJ 4ever *3* -
Pro Michaela
Michael I love you forever !! You're always in my heart !♥♥♥ My sweet angel *4* -
Re: Ahoj
když dáš napsali o mě tak to je hned na začátku *3* -
Re: Re: strašák
jo při téhle věte sem se musela hodně smát *15* *15* *15* a píšou tam že je jeho fanda tak asi ok *15* -
Ahoj
Já o žádném strašákovi nic nevím. *7* Bylo to někde na netu? -
Re: strašák
mě to přijde docela vtipný *15* Nejlepší věta: A já si řekl, že když byl Michael tak dobrý v chytání svého ptáka, měl bych ho k nám pozvat, aby vychytal všechny na poli
*15* *15* *15*
tak pokud to autor nemyslí zle, tak je to, řekla bych, v pohodě *4* *15* -
strašák
Co říkáte na toho strašáka v poli MJ? já nwm co si mám o tom myslet *15* -
Re: majkel bol
Záleží na tom jakej byl nebo nebyl??..písničky má jako NIKDO jinej..to mu upírat nemůžeš..nebo by jsi to zvládl/a líp??:DDDD -
Re: majkel bol
To teda nebyl! byl to hodný člověk a děti měl rád,ale trochu jinak než si myslíš Ty. *16*