Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majkel bol

pedofíl a perverzák. *16*
  • janikoz

Nazdar lidičky

Ahoj lidi, jakpak se Vám daří?
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* ale jó to snad jo *15* Kdyý já přežiju tak ty taky *15* *15*
  • zzj

hej tos to se nenaucim!! *15* *15* *15* no ale co zit snad budu nn?! *15* *15* *15*
  • mischicka

*15* *15* Tak jako se připrav na 9 to má skoro na každej den se naučit nejmíň 5 papírů popsaných z obou stran *15* Ale záhadně mám zatím nejhorší známku 2 *15* *15*
  • zzj

no doufam ze nam toho ubere upa moc *15* *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: album

no... každopádně ten název zjistíme až to album vydají *15* *15*
  • mischicka

ale ono aji záleží na učiteli co on považuje za nejdůležitější a co vás naučí... *15* takže vám to třeba zkrátí nebo naopak vám toho zadá víc *15* To má ségra měla učitele co jim to vytisknul a skoro všechno se museli učit... a my máme učitele co nám to prezentoval a my si psali to, co nám řek ať si napíšem a bylo toho hafo míň než se učila ségra *15* *15* *15*
  • zzj

no uz sem nasla to bravo kde to tam pisou *15* *15* *15* no a fakt to tam je ale jako samozdrejme mohli to zmenit!! *4*
  • zzj

aha *15*
  • thesimsa

Oni to nezměnili .. to, že se to bude jmenovat 7even byl nějákej neoficiální kec *15*
  • zzj

ja jsem to cetla se mi zda v Bravu ze ma vyjit a ze bude jmenovat 7even ale jako je mozne ze to zmenili!! *15* *15*
  • polinka

Re: Re: Re: Re: album

Nevim, kde všichni berete, že to album se bude jmenovat 7even... Nebude! *15*
    možná se bude jmenovat In The Future, nebo něco takovýho, ale taky nevim... *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: album

oni už psali ten název? *15* *15*
  • zzj

jeeejda *8* to se mi moc nebude chtit!! *15* *15* no snad to nejak vykutim *15* *15*
  • mischicka

jj tak to se budete učit člověka až v 2. pololetí *3* *15* A je to pěkná šprtačka tak se připrav *15* Já naštěstí už budu mít v 2. pol. havaj *15*
  • zzj

Re: Re: Re: album

aha tak co? *15* *15* to mam asik spatny zdroj *15* *15* musim ho vymenit *15* *15*
  • thesimsa

Re: Re: album

7even to nebude *15*
  • zzj

Re: album

jiny 7even *3* *15*
  • janikoz

album

To album bude This is it? Nebo nějaký jiný? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit