Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Re: objev

wow tak to se mas!! *3* *3* co na tom bylo tak smesny cece?!! *15* *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: objev

u nás ale ho taky skoro všichni poslouchají *15* a jednou jsem se tak na chobě srazila s holkou co měla upe boží tričko s Michaelem *15* a jeden kluk z kvinty měl tričko King Of Pop *15* a naše angličtinářka s češtinářkou ho taky upe žerou *15* *15*
  • janinka1998

Re: prosba

nn nemáme - se s ní chceš zblížit - já náhodou vim, kde teď bydlí - v Los Angeles
  • janinka1998

Re: objev

óóóóóóóóóóóóoóóóóó u nás poslouchá Michaelka jenom jeden kluk a já a možná ještě někdo z vyšších ročníků *9* *9* *4*
  • mischicka

objev

*15* Normálně holky já zjistila že asi polovina kluků z naší třídy Michaela poslouchá *15* *15* Takový oni na chodbě tancujou moonwalk a já znich dostala totální výtlem a oni pak ze mě *15*
  • zzj

Re: Re: ?!

jenom ze on si zaslouzi byt 1. *14* *1*
  • janikoz

prosba

Ahojíky lidičky, nemáte někdo náhodou nějakej kontakt na Paris Jacksonovou? Díky moc za odpověď. *3*
  • janikoz

Re: MJJ

To víš, no, některý lidi jsou slavnější až po smrti, bohužel *9* tak ty tapetky sem hoď bude určo všichni rádi.
  • MJJ

Dneska nebudu mit co delat tak si na fotoshopu udelam nejaky tapety s Mikym a pak vam je sem pridam....:) *3*
  • Re: ?!

na to že je už rok a něco mrtvej to celkem jde...Když byl živej měl návštěvnost mnohem mnohem menší......V první desítce nebyl ani náhodou..možná nebyl ani v první pětistovce...
  • ?!

MJ je az 9?! to si ze me delate asik prd*l! *8* hej jako ja az tak netrpim na tom aby byl prvni tady na os. pac je to celkem nepodstatny ale jako 9.? celkem sila no!! *9* *15*
  • Re: Re: Re: ...

no tak sorry no!! BOZE!!
  • derrickbarry

Re: Re: ...

ne asi !fakt přemejšlej !!!! *8*
  • jacicek

dík

Hej jsem rada že jste tam někdo dal nové tapety dík dík dík
    *3* *3* *3* *3*
  • theveronica

Re: Re: je mi po něm tak smutno

Onehda jsem někde četla návod jak vytočit lidi na chatu, a bylo tam právě i toto (vyměň I za Y a naopak)
  • zzj

Re: ...

hej tak to me celkem zarazilo ze ho vyhodili *8* jenom mensi otazka kdyz bude mit fakt hodne hlasu postoupi? *15* *15*
  • majka096

Re: Re: Re: profilovka...

Jasně *15* *15*
  • jardaparci

Re: Re: Re: Re: Re: profilovka...

Vedoucí projektu:
    Kamil Koupý
    Email: koupy@osobnosti.cz

Vedoucí vývoje:
    Vlastimil Vybíhal
    Email: vlastimil.vybihal@osobnosti.cz

A dministrátoři projektů:
    Michal Burkoň
    Veronika Holubeková
    Eva Kolářová
    Hana Kolářová

Kontaktní email: info@osobnosti.cz

Autoři:
    Fran tišek Wich
    Hana Kolářová
    Ilona Baboráková
    Kamil Koupý
    Marie Zacharová
    Mgr. Martin Hrabálek
    Miloš Fikejz
    Tomáš Burkoň

Grafika a design:
    David Švejda
    Spolupráce:

Pokud máte zajímavou nabídku pro spolupráci s naším serverem, neváhejte a kontaktujte nás na adrese info@osobnosti.cz, velmi rádi vám odpovíme.
  • zanesskaaaa

...

Podpořte všichni Alphonse pro návrat do TALENT MANIE.
    http://talentmania.nova.cz/ clanek/souteze-kolo8/osme-hlasovani -alphonse-mboussa.html
    Pokud někdo nevíte, kdo je Alphonse. Tohle je jeho profil.
    http://www.facebook.com/pa ges/Alphonse-Mboussa-Jr/12356607100 5903
    Vím, že je to idiotská soutěž bez úrovně, ale přeci jenom si zyslouží být :).
  • zanesskaaaa

Re: profilovka...

Ježiš *15* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit