-
Re: Re: Re: Re: Re: očko
Já *15* -
kdo je Prd ?? *7* *15* -
Re: Re: Re: očko
hej jako ted nechapu kdo to vlastne nepochopil!! *15* *15* *15* -
Re: Re: očko
tvl vždyt to taky nepochopil nikdo! a pochybuju že nám všem jde fyzika, já jsem ráda, že prolejtám omg! *15* -
Re: očko
njn to mate z toho ze vam jde fyzika kdyby vam nesla tak chapete primitivni a ze srandy udelanou narazku *15* *15* *15* -
Musíš být rychlejší vždycky? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
njn ale co uz *15* *15* stejnak ta fyzika je nezazivna a v podani ucitelky jeste nudnejsi!! a navic proste ja nejsem fyzicky typ! *15* *15* -
čtyři *15* -
Čtyři *15* eště Prd *15* -
Re: Re: Re: Re: očko
už jsme tři *15* -
Re: Re: Re: očko
z toho si nic nedělej já taky ne .. *15* *15* -
Tak sis neměla kreslit .. se pak nediv, že to nechápeš .. *15* -
Re: Re: očko
Nechápu ? *15* -
neříkám, že fyzika je jednoduchá, to vůbec ne, ale v osmý třídě je ještě relativně jednoduchá oproti tomu, co se bere potom... -
Re: očko
no cim to asik bude? *15* *15* *15* -
vy ste tady nejaci fyzikari tak mi muzete poradit!! *15* *15* -
si děláš prd*l ?!?! fyzika nejjednoduší ?!!? LOOOL *15* *15* *15* -
očko
heeeeey ted byla na očku reportáž o výstavě v Hybernii a o tom "koncertu" v Hybernii... ale Td tam nedali, šmejdi *15* -
no ale to je opacko ze 7. a fyziku v sedme jsem prakticky prokreslila pac uca byla v poho *15* *15* ale jinac me to fakt potesilo ze to bude jeste tezsi!! fakt *15* *15* *15* -
no to urcite!! staci kdyz ho vidim ve skole a jeste abych ho videla mimo to bych to neprezila *15* *15* *15* *15* jj pamatuju!! Reklamo plna prdiku a psouku *15* *15* *15* *15* jako nechtela jsem to tu cely vypisovat ale kdyz tys tak chtela *15* *15*