Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Re: Re: Re: Re: ..

fyzika v osmý třídě bylo to nejjednodušší *15* máš se ještě hodně na co těšit... *15*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: ..

tak si vem doučko ne ? jinak u mě to ujde.. ty si tu zkrtku pamatuješ ?? *15* já teda ne *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: ..

hruza !! *9* musim umet F a vubec ji nechapu!!a zitra me asik vyzkousi takze jsem v prd*l* jako vubec to neumim nwm o cem to tema vubec mam nwm s cim souvisi no proste mam asik zitra za 5 *9* no co uz *15* *15* *15* a co ty? RPPAP *15* *15*
  • terullka00

Re: Re: ..

jak jéééé červený zvonečku ??? *15*
  • zzj

Re: ..

caujiik *15*
  • terullka00

..

čááááu *15*
  • zzj

Re: Re: Re: !

nn nejsi *4* no proste ze to tu jde od 10 k 5 *15* *15* na to ze jsme chteli dat 55 000 do konce roku *15* tak nwm no *15* *15*
  • polinka

Re: Re: !

hm tak to já jsem asi nějakej extra nechápající... *15* protože vůbec nevim co si tim chtěla říct...
  • zzj

Re: !

no napsala bych to ale nwm jestli by se to tu hodilo *15* *15* *15* ale pro nechapajici do r*t*
  • polinka

!

jako celej včerejšek sem nikdo nenapsal ani jeden novej příspěvek! omg, kam tahle diskuze spěje...
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ahojiik

jsem na te knizce zavisla a to ji jeste ani nemam *15* *15* *15* co az ji budu mit *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: ahojiik

jj to u nas taky meli take shity! *16* *15* *15* musim zase nasetrit a pak si koupit Tanec jako sen *14* *15* *15* vzdycky kdyz jsem ve zline blizko ZJ tak se tam musim podivat jestli mi to nevyprodali!!! *15* *15* *15*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ahojiik

Hej jako u nás mají jen Miley,ZacPatrick Dampsey a další podobny exoty. *8* Ale mají je nějak brzo,že.A ty knížky...Všechny jsou dobry,ale někdy jsou smutné...A samozřejmě Tanec jako sen a Moonwalk nejlepší.V Tanec jako sen je nejlepší příběh Chlapec a polštář.Sem to nejdřív nepochopila ale potom jsem to převyprávěla tatovi a docvaklo mi to. *15*
  • zzj

Re: ahojky

hej jj jsou fakt dobri!! *15*
  • anet.k

Re: Re: ahojky

hmm...jsou fakt dobří *15*
    Jinak zrovna, když přijdu, tak musím zase odejít. *10* *15* jdu na oběd *15* *15* *15*
  • anet.k

jdu se na to kouknout ;)
  • tea301

* od 12 do 25 :D
  • tea301

ahojky

holkou jsem na YT a našla sem taneční skupinu DIVERSITY (možná znáte) a oni tancujou aji MJ ... oni vyhráli Bitish got talent a nejvíc co teda řikali tak že chcou navštívit tu Mj rezidenci a zatančit si sním, jenže se proslavily až 2009 takže jim to bodužel nevyšlo... dám vám semka jedno video tam na Mj pisničky tancujou hodně a jsou fakt moc dobří je jim od 11 do 25 let *4*
    http://www.youtube.com/watch?v=fjirQsDj2UU&feature=related
  • majka096

Re: MJ

Jsi normální? *7* Říká se sice že Joseph Michaela do ''těch míst'' kopal a tak podobně ale tohle tvrzení je přehnaný, Michael měl vyskový hlas od přírody! A teda nevím, jestli ten hnus který tady popisuješ by měl na vysoký hlas nějaký vliv!!! *13* *10*
  • MJ

,,UTAZENE KOULE,,
    ...tak jsme se ted dozvedeli ze otec (Joseph)mu nechal v dětství utáhnout koule aby měl tak vysoký hlas?...Vyvrátíte mi to nekdo?
    Otázka zní: ANO nebo NE?!!
    Pokud ANO tak jaký měl na to právo a proč to vím až TED!
    BTW:Děkuji za odpovědi!
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit