-
Re: video
*15* takoví všichni amatéři *15* Sem nestíhala sledovat kdo to víc kazí *15* -
video
http://www.youtube.com/watch?v=-WTy KPdhq8o&feature=player_embedded
vi deo z Thriller Dance, který natočila Lucka (Luciq-dc *15* ) je tam hoooodně vidět simsa *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
héj to je nefér *15* jakto že máš furt jen 6 hodin? Seš na gymplu bo cóóóóóóóó??? *7* *15* *15* *15* -
Taky do devítky *15* -
já do devítky *15* *15* -
Re: Re: Sestřenka
jwm *15* *15* -
do prváku *15* -
jasnýýýýýý *15*
tssss *15*
Héééj Michaele, vyřid tomu Velkýmu tam nahoře, že požadujeme lepší rozvrh! *15* -
A do kolikátý chodíte? *7*
Já mám: Po: 8, ÚT: 5, ST: 8, ČT: 8, PÁ: 6+ přípravka na nultou, a ještě někdy budu mít druhou příppravku ale ještě nevím kdy.. *3* -
Já se nevytahuju .. já reaguju na příspěvek *15*
Ticho stařeno *15* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
tak se tady nevytahuj se svýma šesti hodinama *15* holt vy děti to máte jednodušší *15*
si myslim *15* -
Re: Re: Re: ahoj
*15* No co .. nemůžu za to, že máme tak dobrej rozvrh *15* .. Fakt ti těch 9 hodin závidím *15* -
Re: ...
to jsem četla... jestli je to fakt pravda, tak je to prostě nechutný... ani po smrti mu nedají pokoj... by se měli stydět... -
Re: ...
Prej už dneska ho budou exhumovat .. ale nemusí to být pravda .. doufám ... -
Re: Re: ahoj
ty pomlč simso! *15* pondělí 8 hodin, úterý 9, středa 6 a čtvrtek 9... na zabití... aspon pátek že máme jenom 5 hodin *15* -
Re: ahoj
Celej týden max 6 hodin *15* a nultý eště nevim, jestli máme *15* -
...
http://www.odhaleno.cz/hollywood/44 97-otresne-telo-michaela-jacksona-b ude-exhumovano.htm
Grrr :/, jestli je to pravda, tak ti právníci jou fakt na hlavu. -
Re: ahoj
Pondělí devět hodin, v úterý osm, středa a čtvrtek sedm a c pátek šest. Nevybereš si *15* . Ale ty nultý ti nezávidím *15* .
Áá Michaele, proč nám to děláááš ? *15* -
ahoj
ahoj holky tak jakej byl první den ve škole? *7* hrůza jako u mě co *9* *9* Já mám normálně 3x tejdně 8 hodin a ještě budu 2x stávat na nultou hodinu... *9* *9* *15* -
Re: Sestřenka
*15* *15* *15* hej tyjo ty máš geniální sestřenku *15*