-
Re: lišty s talenty...
Možná by bylo taky dobrý dávat více článků. Když sem chodím, tak vidím, že Linday Lohan s tou podmínkou tam už je tak 2 měsíce! -
Titulek
Aha hm, koukám, že jsou tu už zase reklamy. A nově i lišty se soubojem Novy a Primy *15* Né, myslim to dobře *4*
Takže už nejsou takové problémy s návštěvností?... Vím, že to tady bylo hrozné. Před prázdninama sem chodilo spostu fanoušků od Miley Cyrus a nadávali si tady všichni dohromady. Později jsem zjistila, že i někteří "inteligenti" z diskuse Michaela Jacksona chodilo na diskusi Miley Cyrus a nadávalo zase jim. Myslim, že mi chyběj ty časy, kdy tady byla obrovská návštěvnost, jak už pár lidí psalo, hodili jste si sem příspěvek, na hodinu jste odešli a měli jste ho MINIMÁLNĚ na 10. stránce. -
Re: ahoj
Ahoh. JJ prší celej den!! *9* *15* -
ahoj
Ahojte *3* *15* taky u vás furt prší? *7* -
Ahooooooooj
Ahoj Holky, fakt se moc omlouvám, že jsem tu teď dost dlouho nebyla... může mi někdo zodpovědnej říct aspoň trochu zkráceně o co jsem přišla z posledních deset dní? Díky *15* -
Re: Re: FB
*15* *15* -
čs
čus holky! *15* -
Re: FB
jáááá.... chvíli napětí *15* .......................překvapivě ne *15* -
Re: Re: FB
Jojo ci. *1* -
Re: lišty s talenty...
POKUD TO OŽIVI TENTO WEB TAK JO. -
Re: FB
JÁ MÁM FB POKUD BUDEŠ CHTÍT DAM TI HO. -
FB
Ahojte, promiňte že s tim tady zase otravuju, jenom se chci zeptat kdo tady má facebook? *7* -
lišty s talenty...
Jedna z dalších snah oživit tenhle web,ale přiznám se že jsem byl proti,protože je to dost kýčovité... *13*
Mohli jsme tam dát spíš Michaela,když měli narozeniny.. -
Re: Re: Re: Talent mánia a ČS má talent
My taky koukali na čsmt, takže toho klučíka, co tancoval Michaela jsem viděla. Byl fakt dobrej a neřekla bych, že ho porotce zkritizoval, spíš to znělo, jako, že má dost talentu na to, aby předvedl něco vlastního a nikoho už neimitoval... -
Re: Rekord
Já bych tam chtěla *4* -
Re: Re: dotaz
Ja som čítala na Twitteri že sa narodil v 7:33 PM písal to Michaelov synovec Taj Jackson. -
Re: Rekord
já pojedu přistí rok do Prahy Thriller Dance Rekord,abychom ten rekord dali.Tak za rok holky.Už se moc teším. -
Re: Re: Re: Rekord
Už vidím jak se se mnou někdo potáhne takovou dálku, jenom abych si JÁ zatancovala Thriller *15* Ale tady nejde jenom o odvoz, ale aby mě taky táta pustil, o čemž HODNĚ pochybuju ;) -
Story
Jsem se dívala na pořad o tom jak tady byli před 20 lety Rolling Stones.Oni na Pražském hradě udělali nějaky specialní osvětlení ovládane ovladačem.A ten chlap co o tom povídal řekl,že když tam byl Michael tak mu to ukázali(nebot chtěli aby udělal taky něco podobného).A tak ho zavedli do té místnosti a mačkali ten ovladač a nic se nedělo. *15* Pak si pošeptali,tak aby to MJ neslyšel,že jsou vybity baterky a že to má dál mačkat a oni to budou ovládat z venku.Tak to tak udělali a podívali se na Maika.A jeho reakce?NULOVÁ *15* Se nedivím. -
Re: imitátor
Už má čtyři *15*