Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Re: Re: Talent mánia a ČS má talent

Super a já ho neviděla *8* My jsme se totiž koukali na ČSMT,protože Taletmania nás nezaujala.Na Primě taky kluk tančil MJ ale ten porotce ani nevím jak se jmenuje to zkritizoval.Blbec. *8*
  • polinka

imitátor

http://www.osobnosti.cz/lubos-hejda .php
    Přidejte se, chudák má jenom 3 fans *15*
  • thesimsa

Re: Re: Rekord

když budeš chtít sehnat odvoz, tak ho seženeš .. *15*
  • zanesskaaaa

Re: Rekord

Kdo víí *15* Pokud mi do toho něco nepříjde a seženu odvoz tak klidně jedu *15*
  • Re: Talent mánia a ČS má talent

ten chlapeček byl rozkošný,moc *14* ještě teď z něj nemůžu *4* *9*
  • vše nej

všechno nej, happy birthday!! *9* *4*
  • anet98

Re: Talent mánia a ČS má talent

Já jsem koukala na novu. Ten klouček byl opravdu úžasný. Měla jsem slzy v očích. Ale jinak fakt krásný. *4*
  • anet98

Jáááá. Snad bude odvoz. *15* *4*
  • luida

Re: Talent mánia a ČS má talent

To bylo tak neskutečně nádherný! Ten má obrovskej talent a ne jen na tanec *4* On dokázal rozbrečet dva národy a do půl hodiny se stal mediální hvězdou. Který noviny o něm dneska nepíšou?
  • ?

a jak mel elvis presley narozky tak ho tu dali... nechapu :(
  • Talent mánia a ČS má talent

Koukali jste včera na Talent mánii nebo česko slovensko má talent? My jsme to přepínali a naštěstí mi kamarádka poslala sms, že na nově tancují Michaela jinak bych to zmeškala *15* Některé vystoupení byly hezké, ale nejkrásnější byl ten malý 7letý Davídek, který nemohl chodit a pak se postavil na nohy. To bylo tak neskutečně pěkné a dojemné, že jsem se rozbrečela a brečela ještě půl hodiny.. *4*
  • i-lowe-music

..

Ale důvod úmrtí tu není..
  • nikcajacksonka

Happy day...

Milý Michaeli přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám...Moc nám tu chybíš,ale všichni tě máme ve svých srdcích *4* Asi by si chtěl oslovovat se svou rodinou a dětmi,ale i tak to s nimi oslavuješ,oni oslavují,ty také,ty v nebi oni dole...ale je to pořád s nimi.Oni ví,že jsi s nimi dnem i nocí a my to víme také *4* Michael Jackson King Of Pop...Forever... I LOVE YOU ♥♥♥♥♥ *4*

Ps:At se ti daří v nebi a at jsou na tebe všichni milý,hodní,tak jak ty na ně *3*

Sice trochu opožděné přání,to se moc omllouvám,ale já to včera nějak nestíhala jsem zajít
  • thesimsa

Jááá *15* kašlu na školu, kašlu na rozlučáky a jedu tám *15* ... a aj převlečená za Zombie ... *15* ... už se nemůžu dočkat *14* *15*
  • duita

Re: Re: happy day MJ

děkuji
  • duita

happy day MJ

Už je Ti zas o rok více,
    ale na dortu jsou pořád svíce.
    Dárky všichni předávají,
    lásku Tobě vyznávají.Miluji Tě, to ty víš,
    nemůžu bez Tebe být.Jsi můj vzduch, jsi můj sen,ty mému srdi patříš jen.
    *14* Mnoho lásky,štěsti a naděje ty dal si nám,však mnoho slz a smutku už navždy zůstane v nás. *9*Z celeho svého srdce bych ti přála abys mohl zas se svými dětmi tento den oslavovat:O)Chtěla bych ti toho říci mnoho,však tři slova zodpovi to.I MISS YOU MICHAELE *14* *14* *14*
  • polinka

Rekord

jenom pro kontrolu... kdo jede do Prahy na Thriller Dance Rekord příští rok v červnu? *15*
    Jááááááááá jo *15* *14* *4*
  • Re: happy day MJ

wow *3* LUXUSNEE *3* to se ti povedlo *3* *4*
  • duita

happy day MJ

Už je Ti zas o rok více,
    ale na dortu jsou pořád svíce.
    Dárky všichni předávají,
    lásku Tobě vyznávají.Miluji Tě, to ty víš,
    nemůžu bez Tebe být.Jsi můj vzduch, jsi můj sen,ty mému srdi patříš jen.
    *14* Mnoho lásky,štěsti a naděje ty dal si nám,však mnoho slz a smutku už navždy zůstane v nás. *9*Z celeho svého srdce bych ti přála abys mohl zas se svými dětmi tento den oslavovat:O)Chtěla bych ti toho říci mnoho,však tři slova zodpovi to.I MISS YOU MICHAELE *14* *14* *14*
  • zzj

..

jsem byla oslavovat MJ narozky na diskosce *15* *15* tos hrali dobre ale chtelo to neco lepsiho tak jsem sla za dj a rekla mu jestli na neco od Michaela Jacksona a on rekl ze blbosti nema tak jsem mu rekla tak proc je tu porad pousti!! jako asi nepochopil njn demence se projevi na kazdem miste a v kazdem case!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit