Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: 55 tis.

jj musime *3* *15* na pocest 52. narozenin *3* *1*
  • lendik.4

happy B-day Mike

Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
    *9*
    Žiješ svůj sen-patří ti dik=)Forever=*
  • lendik.4

happy B-day Mike

Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
    *9*
    Žiješ svůj sen-patří ti dik=)
  • lendik.4

happy B-day Mike

*9*
    Žiješ svůj sen a patří ti dik=)
  • tea301

MJ

Michaele všechno nejlepší k tvým narozeninám kdyby jsi tu mohl být, se svými dětmi sfouknout svíčky na svém dortu a něco si přát... chybíš nám *14*
  • jackson1

Happy Birthday

Drahý Michaeli,
    přeji ti vše nejlepší k tvým narozeninám.., hodně lásky, mír v nebi...., vím, že jsi teď se svými anděly a máš tam spoustu přátel,konečně jsi šťastný, moc Ti děkuji za všechno, miluji tě...
    Bůh žehnej tobě i tvé rodině
    Love is forever *4*
  • luida

Re: Re: Re: TM a CSMT

Talent Mania je na kola a na vítěze čeká výhra 150 000 eur, což jsou 4 000 000 Kč!
  • luida

Re: Re: Re: Talent Mania

Taky jsem si říkala, že vidět to Michael, tak je na něj pyšnej. A Leošovi to bylo znát na hlase, že mu je do breku. Prostě ten malej klučina je hvězda, co rozbrečel dva národy a to už je talent *1*
  • mischicka

55 tis.

Holky dáme do konce roku 55 000 ? *15* *7*
  • baluska1

Re: Re: Talent Mania

Jo bylo to něco úžasnýho dokonce jsem brečela..ten kluk byl úžasnej..Michael by byl na něj hrdej :)
  • zanesskaaaa

Re: Talent Mania

Bylo to uplně překrásný. Když už i Leoš měl na krajíčku, tak bych nechtěla vidět Michaela (asi by vypadal jako já v tu dobu :D). Bylo to něco překrásnýho !!
  • mischicka

Re: Re: TM a CSMT

dik *15* ale v TM tam furt něco mele s castingem takže asi to je taky na kola...
  • mischicka

Re: Re: lízatko

já si koupila XXL *15* já nevěděla že je tak velký *15* *15*
  • ms.jackson

Re: TM a CSMT

fakt newim.. ae asi ČS má talent je na kola jko britanie má talent...a cena je myslim že něco s las vegas nebo čim..
    ae talent mania nemám vubec pááru..
  • ms.jackson

Re: Re: :))

Jo jo :DDD *15*
  • anet.k

Re: TM a CSMT

tak v tom ti neporadím :D sama nevím =)
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: TalentMania

máš fakt hezkej blog =)
  • mischicka

TM a CSMT

Prosím vám já moc nechápu jestli se v těch soutěším Talent Mania a ČS má talent jestli se o něco hraje a jestli je to na kola atd??? *7*
  • anet.k

Re: :))

jj před chvilkou jsem šla jen nakoukout, čemu se tam tak řechtají a tam bylo strašně nechutný představení :D
  • luida

Talent Mania

Ahojte viděli jste toho malýho kloučka na vozíčku, co imitoval Michaela? Ten byl báječnej, i když jen seděl. A když se postavil, to bylo tak úžasný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit