Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: knížka

jj byla sem taky v knihkupectví a na tu enciklopedii sem se koukala (jako dovnitř *15* ) a je tak fakt SKORO každý den jeho života! *15* hrozně si ji přeju!!! *3*
  • terullka00

Re: Re: čus

jak je ženy?? *15* *15*
  • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: knížka

no řeknu ti,že tam je vypsanej skoro den po dni *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: knížka

já jí asi dostanu k vánocům nebo k narozkám :)
  • nikcajacksonka

Re: Re: knížka

neboj,taky se toho časem dočkáš *3*
  • mischicka

Re: čus

no nazdar děvče!! *15*
  • anet.k

Re: knížka

to máš dobrý :D
  • zanesskaaaa

Re: Re: headhunter.mp

Nepíše o MICHAELOVI !! Píše o nějakém headhunter.mp, i když teda nechápu proč, když to tu nikoho nezajímá.
  • nikcajacksonka

Re: čus

čůůs ženo *15*
  • terullka00

čus

čus ženy!!! *15*
  • Re: Re: Re: headhunter.mp

jenže on to píše ke všem top 10 osobnostem !!!
  • nikcajacksonka

knížka

Ahooj *4* Tak jak to dneska de? Já jsem dneska byla opět v knížkách a koupila si Anglickou knížku o MJ *14* Tátta mi říkal,že mi jí koupí,protože ví,že tuhletu anglickou knížku já přelouskam,aspoň si dopiluju angličtinu *3* Takže už asi jenom dvě nb tři knížky a už mam všechny *15* Jinak co bylo dobrý,ta prodavačka prej:A jinak máme tady novou knížku o MJ,je támhle na stojanu mezi novinkama a já tam byla už v sobotu a tak jsem jí hned barala a táta prej:Hmm...to už máme a začali se hrozně smát *15* Máte jí taky tu encyklopedii?
  • Re: Re: headhunter.mp

nereaguj na to,píše to nějakej chudák,kterej neví kdo to Michael Jackson byl.A nemá cenu mu to ani vysvětlovat *3*
  • Re: Re: SOng?

DĚKUJU ::)
  • sasa87

Re: headhunter.mp

NECHÁPU PROČ JSEM PÍŠEŠ TAKOVÝ OŠKLIVÍ VECI O MJ.BYL TO TEN NEJJJJJJJLEPŠÍ ČLOVEK NA ZEMI.ZDE PÍŠOU JEN FANOUŠKOVÉ MJ KTEŘÍ MILUJÍ A OBDIVUJÍ TOHOTO UMELCE.A MJ BYL MOC HEZKY MUŽ.ZA MJ SE ŽÁDNÝ FANOUŠEK NESTÝD.
  • headhunter.mp

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall

a nebo na lidech

profil.lide.cz/Headhunter .mp/profil /

musíte vidět se vůbec nestydí jaký je GAY *1* *1* *1* *1* *5*
  • sasa87

Re: Mike nejvychovanější celebrita

Taky jsem to četla a MJ takový nebyl je videt že mu závidela že má uspech. MJ lidi miloval.
  • zanesskaaaa

Re: Re: Diskuze k fotce

Jooo taky jsem si toho všimla *15*
  • thesimsa

Re: SOng?

Threatened ..
  • besta

SOng?

Děcka pls nevíte jak se jmenuje ta písnička jak Majký v tis is it tančí nakonci thrilleru a tam se spustí nějakou song.... ? *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit