-
Re: Re: Re: viva
Smůla *15* -
Re: Re: viva
:D :D vivu, nebo nebo co to je nemáme *15* -
Re: viva
říkala jsem 21. *15* -
viva
dneska je prej na vivě od 22.00 hodin nějakej speciál o Michaelovi. Říkala to teda simsa no *15* -
Re: ...
já to viděla, ale jenom v angličtině, takže jsem z toho měla houby no *15* -
...
Na MTV dává každé úterý HVĚZDNÁ MÍSTA ČINU (20:45 a 21:10). V ukázkách byl i Michael, takže to může být zajímavý *3* . -
Ahoj lidičky
Ahoj, je něco novýho okolo Michaela? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: úžasnej den :))
No tohle já mam zas u babi,tý to můžu říkat horem dolem a ona pořád mele svou a nechce nic slyšet! *8* -
ty jsi kral
na mtv davali ewu farnou,ja ji nemusim ale zrovna zpivala pisnicku ty jsi kral,je to o majkovi a pro majka.tim muj obdiv ewa rozhodne neziska ale potesila me. *4* -
Re: Re: Re: Re: úžasnej den :))
Se máš *1* Mě se tohle nejspíš nikdy nesplní.. *9*
Denně maj hromadu hnusnejch narážek...můžu jim řikat furt dokola že nebyl pedofil atd... Jenže jim to stejně v životě nedocvakne...
Tvl sem si šetřila na tričko s MJ že si ho koupim přes inták jelikož tady sem nikdy žádný neviděla a já prostě aspon jedno chci jenže oni mi prostě zakázili si cokoliv s Mikem kupovat že prej pak budu vypadat jak blázen a debil... *16* -
Re: Re: Re: Re: penál
no možná jo *15* -
Re: Re: Re: penál
Možná jsi ho viděla na zahraničních stránkách *15* -
Re: Re: Re: úžasnej den :))
No, tak to se od mamky nikdy nedozvím, že byla jeho fanynka :(
Ale taťka jednou říkal, že když mu bylo 14, tak v tý době právě frčelo Beat It a Bilie Jean, tak ho asi poslouchal, ale myslím, že fanda nebyl. -
Re: Re: penál
no já ho právě taky někde viděla,ale už ho nemůžu nikde najít,já ho chci do školy a on nikde *9* -
Re: Re: úžasnej den :))
NO to byl taky můj sen a dneska jsem se dozvěděla,že mamka byla taky jeho fanynka a mněla jeho věci,ale jak jsme se stěhovali,tak je vyhodila *16* Ale úplně mně potěšilo jak jsem se dívala na to Dangerous a mamina se mnou a táta včera večer a zítra chtějí pustit This Is It *15* Dneska jsem si vybírala věci k narozkám od MJ na netu a chci ten návlek a bílou košilu a chci to nosit do školy a mamka klidně ti to koupim,i jiný věci,když budeš chtít a já cože? *15* *15* -
Evropa 2
Hlasujete na Evropě 2 pro Michaelovy videoklipy. Doufám, že víte, kde jsou, ale pro ty, kdo ne, tak:
1991 - Black or White, Heal The World
1992 - Who is it
1995 - You Are Not Alone
1996 - They Don´t Care About Us
http://www.evropa2.cz/cs/best of20/video.shtml#close -
Re: úžasnej den :))
týjo, tak ty se teda máááš. To je můj sen, aby rodiče neměli na Michaela blbý kecy a samý urážky. Ale ten se mi asi nesplní :( No, spíš vlastně mamka. Ale od tý doby, co slyšeli ten dokument, ve kterým bylo pár otázek pro Angie, tak od tý doby jsou ticho, tak je to snad lepší :) -
Re: Hlasujem
Jdu na věc *4* -
Re: penál
Jo, někde na internetu jsem ho už viděla, ale už nevím kde *15* -
penál
Holky,myslíte že existuje penál s MJ? *15*