Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

úžasnej den :))

Ahooj :D Jak je? Dneska ráno jsem měla jet do Plzně a před tim sem si pouštěla na DVD koncert Dangerous a mamka si sedla k televizi a já to přepínala,páč nebyl čas,a mamka na mně nech to tam,já ho chci vidět a začali si k tomu zpívat *15* Táta to samí včera večer a začali ho mít rádi a mamka mi dneska koupila tu Encyklopedii a ještě boty a stříbrný ponožky,podobný,jako nosil Majký,takže dnešek paráda a moc jsem ráda,že se jim začal líbit a už nad ničim neprotestujou,ale koupí s radostí *15*
  • majka096

Re: Hlasujem

Ok *4*
  • sarda

Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

dík :)
  • misuleee

Hlasujem

http://www.bravo.cz/zebricky/83-bra vo-music-top-10 hlásněte pro Michaela *3*
  • majka096

Re: Mike nejvychovanější celebrita

To jsem taky už četla! Ta ženská snad spolupracuje s Bleskem nebo co *16* *16* *15* Michael by se nikdy nestranil lidem! Měl lidi rád a byl s nimi rád! *10* *10* Teda pokud se nejednalo o paparazzi podobný *píp*
  • zzj

Re: Re: ...

tez *3* *1*
  • Re: já se loučím

uzij si to tam !! *15*
  • mischicka

já se loučím

Jedu na víkend na chatu tak se tu mějte ale v pondělí sem tu zas pečená vařená připálená *15* *15*
  • mischicka

Mike nejvychovanější celebrita

ahuj četli jste to?? http://www.odhaleno.cz/hollywood/43 95-trenerka-michaela-jacksona-byl-n ejnevychovanejsi-celebrita.htm ... tam dole je napsáno že je osmým z deseti dětí *16* *16* "Jacksonova až směšná a přehnaná touha po soukromí je možná pochopitelnější, když si uvědomíme, že byl osmým z deseti dětí a na jevišti vystupoval už od šesti let. Času a místa pro sebe tedy moc neměl." *8* "Měl naprosto příšerné způsoby. Když jsme ho šli třeba pozdravit, neřekl ani slovo, nemluvil ani s členy týmu, kteří byli hned vedle něj," *16* Joo jasně to by fakt udělal *16* Promiňte že to sem píšu... vím že vás to jen naštve... *9*
  • nikkyt

Re: ...

ok hlásla sem *15*
  • zanesskaaaa

...

http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos

Tady můžete hlasovat pro Michaela, i když nevím proč, když je to soutěž o zpěváka, který bude zpívat na Světovém poháru (asi ve fotbale) v Brazílii v roce 2014. Takže asi trošku blbost, ale hlasovat můžete *15* *4* .
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: XD

Moje jméno *15* Máš ho v profilu, stačí vyhledat jenom příjmení *4*
  • nikkyt

Re: Re: Re: Re: XD

Hm Ok no..a tvůj FB? *15*
  • majka096

Re: pry ! :D

Co je to za kravinu?? *15* *15* To bych musela vystěhovat celej svuj pokoj kdybych se měla zbavit všeho s MJ *15* *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: pry ! :D

*15* *15* Asi se tví babičce něco zdálo *15* Co víš třeba dostala znamení že bude předsedat EU a tak asi bude slovo Michael Jackson trestný a všechno okolo něho až doživotí ve vězení *15* néé to si nečti to je jen ta má fantazie *15* ale tak teda jestli by se to stalo tak asi navštívím blázinec protože vzdát se MJ tak to je sebevražda! *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: XD

Mám je na FB :)
  • nikkyt

Re: Re: Re: ?

XD *15*
  • zzj

Re: Re: ?

no me se ptal kamos ho se ptal jeho kamos a jeho kamose se ptal jeho kamos a bla bla bal no a me nic nenapadlo tak jsem se prisla poradit mezi chytre *15* *15* ale prijde mi ze je to nejaka blbost!!
  • nikkyt

Re: pp ♥

ok pa *1* tobě taky sshss MJ *3*
  • nikkyt

Re: pp ♥

ok pa *1* tobě taky shss MJ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit