-
Re: Re: Re: Re: Re: pro zzj
ale někam jdi... to můžu jít třeba i do pr.. *15* -
pry ! :D
babicka mi dneska rikala ze ,,pry" se do konce tohoto roku maji lide kteri vlastni neco s MJ maji toho zbavit ze pry od roku 2011 to bude trestne neco takoveho vlastnit! jako ja nwm jestli jste to poznali ale ja jsem ji na to taaaaaaak skocila ze to neni az mozny! *15* *15* *15* mela jsem co delat abych tam nevybuchla *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: pro zzj
No to je jasný, jsou to hezký obrázky, ale já myslela, třeba ve stylu stínování, v přesnosti tvarů obličeje a tak *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* -
njn ale proste jdi s tim dal !!! nemusis na skolu ale nekam fakt nwm kam ale nekam..... jdi!!! *3* *15* *15* -
Re: Re: Re: pro zzj
*15* *15* *15* -
Je hrozně těžký udělat talentovky na uměleckou školu *3* . -
jtj ale k zacatku se fakt povedlo jak je MJ jakoby andel v YANA *3* -
Re: Re: pro zzj
to jsem si ani namyslela!!! jak bych mohla *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: :D
Z: Vím, je to přeneseno z anglickýho slova love, láska. Takže to znamená milovat, zbožňovat nebo tak . Nejsem blbá, neboj .
T: Neasi . Ale to slovo je fakt strašný !!! :// -
Néééééééééé sem to nepatří :D, tady má být, že jd vidět jak se zlepšuješ od prvního obrázku *4* *15* -
lol Je milion lidí co kreslej líp jak já.. *15*
A na slovensku, To je moc daleko *15* -
a navic kdyby te nevzali tak by museli byt total slepi a zaostali!!! aby nevideli tvuj talent !! *4* -
Re: pro zzj
Z: Vím, je to přeneseno z anglickýho slova love, láska. Takže to znamená milovat, zbožňovat nebo tak *4* . Nejsem blbá, neboj *15* .
T: Neasi *15* . Ale to slovo je fakt strašný !!! :// -
ntj ... a co v zahranici? treba na slovensku ? -
Re: Re: Re: Re: pro zzj
Njn..jenže takovejch škol je v Česku fakt jenom pár a dostat se an ně je skoro nemožný... *9* -
Háá zastánce češtiny se zase ozval *15* -
hej fakt jdi na skolu ktera se na tento obor zameruje !!! vzdyt nejaky obrazky vypadaji jako by byli jenom cernobily od te puvodni !!! fakt luxus !!! *3* -
To ti musela vyletět z pantů ne?? *15* *15* *15* omlouvám se za tuto zdravotní újmu XD
Ne ale díkes...živit bych se tím chtěla je vlastně můj sen jnže...sny se neplní *9* takže musim vymslet něco reálnějšího *15* -
ahaaa *15* *15* a vis co to slovo znamena?! *15*