Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikkyt

Re: :D

*15* *15* *15* tot otázka...drncalo auto nebo se tátovi líbí BJ *15* *15*
  • nikkyt

Re: Re: Re: ????

Jasně je tu hromada stránek kde se daj najít fotky se zlatákama ale nikde jich neni tolik jak na mjjpictures *1*
  • zzj

:D

dneska jsme jeli na koupak a tata sedel predemnou v aute a zrovna hralo BJ kupodivu to neprepnul!! *15* *15* a na tu predehru tata tak divne prikyvoval hlavou do rytmu ale treba to auto tak drncalo ze to tak nahodou vypadalo ale byl to fakt zazitek !! *15* *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: ????

Nápodobně *15*
  • hancinkabuffynka

???

Proč Michaela Jacksona pořád pomlouvali že je Pedofil a ták to nebyla žádná pravdá no já jako nwm ale to si teda myslím e to nebyla pravdA nebyla můžete mi kdyžtak napsat nebo odppvědět jak to vlastě bylo Děkujíí *1* Love Michael Jackson *14* !!!!! ???? jěště jednou Děkujůů ?
  • thesimsa

Re: Re: Re: ????

To fakt nevim *15*
    Přésně *15*
  • nikkyt

Re: Re: ????

Hm..super no. *15* a nevíš kdy se to konečně zas rozjede?? ? *15*
    To byla moje nejmilejší zásobárna fotek se zlatákama *15*
  • thesimsa

Re: ????

Nejede *15* už pár týdnů *15*
  • nikkyt

????

Lidi mam otázku. *15* De vám www.mjjpictures.com ???
    Vždycky kdyžtam najedu je tam Mikovo obrázek pod tim je napsáno HIATUS
    Je to už několik dní tak jako nevim.BLbne mi comp nebo to tak máte i vy????
  • ..

ahojky zlaticka *4* mam k vam prosbu ktera jaksi nesouvisi s MJ *4* nemate nekdo nahodou stahlou pisnicku od Nazareth Dream On *7* nemuzu to nikde stahnout tak mi ji kdyztak poslete na email Zlamalova18@seznam.cz dik *15*
  • majka096

Re: MJ :-*

Ježiš to sou překlepy *15* Oprava: fotografské *15*
  • majka096

MJ :-*

http://jacksons-childrens.blog.cz/1 008/dalsi-moje-veci-s-mj Opět moje fografské umění *15* Moje věci s MJ který jsem minule nevyfotila *15* Jestli chcete tak se mrkněte *4* *15*
  • majka096

Re: Fotečka

AndíleQ náš *14* *14* *14*
  • polinka

Re: Re: Re: ..

udusila smíchy? Pche... *15*
  • zuzanka666

Fotečka

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/101239

To je překrásné.A ty křídla *14*
  • zuzanka666

Re: Re: ??

Ten chlap je příšernej.Na Michaela nemá.Pokud si to myslí...jeho smůla.
  • zuzanka666

Re: Re: MJ

A to všechno kvůli Michaelovi. *14* A v jedne parfumerii ho hrají pořád.To já se tam vždy zdržuju skončí písnička a začne další od MJ.Tak těžko se pak odchází. *1* *9* A moje kámoška si pořád hraje na Michaela v Thrilleru a to i na ulici *15*
  • mischicka

Re: MJ

*15* Já byla v New Yorkeru (už to je dávno) a zkoušela sem si kalhoty a k tomu náký triko a oni začali hrát myslím Dangerous *14* tak sem tam v tý kabině tancovala a pak ségra otevřela a já sem si jí nevšimla a viděla jak tam nák tancuju a za ní byl takovej krásnej a ségra dostala totální výtlem a ten kluk se podíval čemu se tlemí no a viděl mě no... tak sem si jich pak všimla a taky sem se smála ale trapas jak něco no... *15* *15*
  • zuzanka666

MJ

JoJo holky zase si stěžujete *15* Máte si prostě najít téma a pořádně ho probrat. *1* Jsem byla v obchodě a na sobě měla tričko King of Pop.Šla jsem k pokladně a začali hrát Beat It.Naštěstí jsem měla mikču tak jsem se zapla aby nikdo to triko neviděl a ten pokladník se na mě tak nechápavě podíval. *15* No trapas.A dneska jsem vyděla kluka,nebudu lhát byl škaredej,a měl to sami tričko.A ještě k tomu mu bylo nějaky velky. *15*
  • mischicka

Re: Re: Re: ..

*15* *15* máš říct...já bych ti poslala MJ aby ti udělal dýchání z úst do úst *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit