Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Re: Re: Re: :)

náhodou mu to docela šlo *15*
  • Re: Re: Re: Re: :)

*15*
  • mischicka

Re: Re: Re: :)

jono *15* nejlepší *15*
  • Re: Re: :)

dokonce dvě *4* nejvíce jsem se nasmála, když se ten šéf, Richard pokoušel o moonwalk *15*
  • sarda

Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

Hale lidi, nemyslim to teď nějak zle, proti Michaelovi nic nemám, ale neměl na osobnostech víc fanoušků?? Jen že ted má nějaky 4000 a ja mam dojem, že měl o hooodně víc...
  • majka096

Re: Re: Re: Re: Re: vitiligo

ježiš já nemyslim uplně bílá jako byl Michael!! Myslela jsem že je bělejší než když byla malá.......
  • zanesskaaaa

Re: :)

Ne *4* , ale je tam Thriller scéna *3*
  • baluska1

:)

Holky koukáte na Přes noc 30??
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Moje věci s MJ

Jo to skoro nikdo *15*
  • zanesskaaaa

M: Jsi si tím opravdu jistá ? *15*
    http://www.youtube.com/watch?v=ksBoVIomQLs&feature=related
    Tady mi moc bílá nepřipadá *15* . Není tak černá jako její bratři, ale ne všichni černoši jsou stejně černí *15*

P: Dobře ty *15*
  • polinka

La Toya a bílá? Tak v tom případě jsem já král Škorpion *15*
  • majka096

Latoya je bílá! *15* Teda rozhodně je bělejší než když byla malá *15*
  • nikkyt

Re: Re: vitiligo

Hm..tak přesně tohle mě zas řiká máma...
  • zanesskaaaa

Teda na nějakých fotkách *15*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: vitiligo

To by mě zajímalo, kde je La Toya bílá, protože to nikde nevidím ..
  • majka096

Jako jestli si tohle myslíš tak di pryč jeho diskuze!!! Tady je to pro fanoušky který věří že Michael by o sobě nikdy nelhal a ne pro trapáky, který věří bulvárnim kravinám!!!! *13* *16* Sbohem!!!!!
  • sasa87

Re: Re: vitiligo

Bohužel to lidem nevymluvime ale MJ mel vitiligo a ted to má i jeho starší syn.Proč lidi věří jen bulváru,a ne MJ.Nikdy by neublížil zvířátku a detem už vubec.Tak proč pořád píšou jen samé ošklivé veci,ale MJ mel jen kladné veci.Moc me bolí u srdička když čtu o píšou jen hnusné veci,mel by mít klid a uctu.To co udelal pro černou hudbu,pro deti a tak dále.MJ byl hrdi na to že je afroameričan za to že mel vitiligo nemuže.A neveřím tomu že by se nechal vybelit proč by to delal.Ahojky lidičky .
  • Re: vitiligo

to znám.. oni to prostě nechápou a nechcou chápat pravdu.. Moje prababička věří jen všem bulvárům, ničemu jinému. Zrovna včera jsem u ní byla, říkala jí, že mám nové DVD o Michaelovi a ona na mě ,, A už si četla co udělal tomu chudáčkovi šimpanzovi? " tak jsem jí řekla jak to bylo, úplně všechno a že Michael by Bubblesovi ani jinému zvířeti nikdy neublížil a ona mi na to řekne ,, Nikolko, nesmíš věřit všemu, ten Michael byl taky už trochu bláznivý.. " je prostě nepřinutíme věřit pravdě..
  • reflexni

Re: Re: Re: Re: vitiligo

jedno je jistý,mohl by říct že neměl žádnou plastiku a vy byste mu věřili ! Skutečnost je samozřejmě jiná !!!!!!!! *13* Ale je to jeho věc,škoda jen že to nedokázal přiznat ! Proč ? Protože byl nejistý a proto taky ty plastiky podstupoval !
  • mischicka

Re: Re: Moje věci s MJ

jn seš fakt pěkná *15* ( já sem na kluky) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit