-
Re: Re: duet
ááá *15* má divný méno... nemůžu ho vyslovit *15* ale dííík *3* *15* -
Re: Re: Re: slunečnice
ta kytka moze byt umela alebo z ineho materialu lebo než by to tam došlo tak by uhnila lebo dost dlho trva .Znama cakala na pohled mesiac tak neviem . *16* *8* -
Re: duet
Siedah Garrett *15* -
duet
Nevíte jestli MJ zpíval s nákou holkou? kromě Britney a Janet.. *7* *15* -
Re: koment...
jono pravda... ale já na ně reaguju asi jenom když sem naštvaná a potřebuju si na nečem vylít nervy *15* -
Re: Re: slunečnice
no to moje máma je v pohodě ale nevím co by řekla na to poslat kytku do Ameriky *15* *15* -
Re: Re: koment...
Jo, mě zas štve, že říkaj, že se nechal vybělit.. A i když řeknu, že měl vitilligo, je to jako by hrách na stěnu házel... *15* -
Přesně. Já taky nenadávám lidem, kteří proti němu něco mají. Vadí mi jenom, když říkají, že byl pedofil. Za to asi začnu rozdávat rány. *15* Nmají ho rádi, s tím už nikdo nic neudělá. Kažný má rád něco jiného. Myslím, že Michael má dost fanoušků než by sám čekal a ani by nechtěl, aby ho všichni zbožňovali. *4* -
To je pravda! Ti, co ho nemaj rádi, si stejně pořád budou mlít svou. Takže je nejlepší nechat je na pokoji a myslet si svý. Stejně jejich názor nezměníme..
Tý jo, tím by se fakt chtělo řídit. *3*
Jo a dobře, žes sem dala i překlad... *15* *15* -
Re: slunečnice
taky chci poslat ale netušim jak.. zeptala bych mámy ale ta už je na Michaela díky mě skoro alergická protože o něm furt mluvim *15* *15* -
koment...
pod jedním videem mě zaujal jeden komentář, naprostá pravda... tím bysme se měli řídit i tady na diskuzi...
May I just ask one important question .. and it's not only for you but others, as well. MJ fans too. Them especially. If you don't like MJ why go here and talk bad about him? Why not just leave him alone ? And MJ fans, why do you respond ? I bet you that Michael wouldn't like that. His message was L.O.V.E. not V.I.O.L.E.N.C.E. or F.I.G.H.T. why do it then ? Are you really his fan? Long Live The King. L.O.V.E.
Asi pro méně znalé angličtináře, překlad *15* :
Mohu se jenom zeptat na jednu důležitou otázku... A to nejen pro vás (asi tam bylo pár lidí, kteří spolu diskutovali, nevím), ale taky pro jiné. I pro fans MJ. Pro ty obzvláště. Pokud nemáte rádi MJ, proč sem jdete a mluvíte tu o něm hnusně? Proč ho prostě nenecháte napokoji? A vy, fans MJ, proč (na to) reagujete? Vsadím se, že Michaelovi by se to nelíbilo. Jeho odkaz byla L.Á.S.K.A a ne N.Á.S.I.L.Í. nebo B.O.J. Tak proč to děláte? Opravdu jste jeho fanoušci? Ať žije král. L.O.V.E. -
Re: slunečnice
to fakt nevím. Taky bych ráda neco poslala. -
Ahoj :)
Ahoj :) Jsem tu po dlouhé době :)To je tím, že někde jinde je nuda, tak to zkouším aspoň tady *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Básnička o Conradovi Murray
jakoze vlastni to jmeno ale to je jedno *15* *15* -
Re: Ahojky...
Vystihla jsi to úplně přesně Angie *4* -
slunečnice
jó těď sem si vzpoměla že v Bulharsku maj strašně moc polí se Slunečnicema a tak sem si tam jednu utrhla ale brzo mi uschla takže sem jí musela vyhodit *9* ale fakt přemýšlím že bych MJ jednu poslala ale nevíte kolik to stojí? *7* -
Re: Re: Thriller
Jono *15* já se do toho tak zakoukala že sem taky dělala že něco žvejkám *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
ok tk 99.9% -
Re: Thriller
*15* *15* *15* *15* *15*
nejlepší je jak Majkýý jí ten popcorn :)) :DD -
Thriller
Ahoj holky *15* Taky se na začátku Thrilleru bojíte?? *7* *15*