Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Ahojky...

Tedy koukám, že je pusto :-(

Zaneskooo, Will.i.amem pravdu má. Sdílím s ním názor, jelikož víme, že Michael měl kolem 100 nevydaných písní doma...

Trápí mě to, protože Michael třeba skládal o něčem, co ho trápilo, vypsal se z toho, vyzpíval, ale už to nechtěl dát ven. bylo to třeba jen pro něj, nebo někoho, koho se to týkalo a tím zničí Michaelovo tajemství...

Od prvního momentu, kdy Michael zemřel, a kdy se převáželo Michaelovo tělo, jsem smutná z toho, že jeho soukromí je vydáno ven a nikdo neuctívá Michaela jako člověka, který si zaslouží uchovat své soukromí v tajnosti...

Mějte se pěkně, já nemám moc čas sem teď chodit, tak kdo mě má na Skypu, nebo ICQ, tam mě dostihnete, nebo na mém blogu http://healtheworld-mj.blog.cz kde je i tady v odkazech... Pááá
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Popravdě, nevím jestli bych brečela.
  • ms.jackson

Re: Re: Re: ...

Jjjj..100% každá... *9* *9*
  • ms.jackson

Re: ? :D

Jááá *15* *15* *15*
  • majka096

Re: Re: ...

Taky sem psala že bych tam rozbrečela *9* To asi každá fanynka *9* *9*
  • terullka00

? :D

známá otázka : je tu někdo ??? *7* *15*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: Básnička o Conradovi Murray

aháá *15* a proč majitele ?? *7*
  • terullka00

Re: Re: čs

u mě to ujde .. tak to seš dobrá já bych sama se sebou karty nehrála ... *15*
  • ms.jackson

Re: Básnička o MJ

Jůůů♥
    tk ta se povedla..kráásnááá *14* *14*
  • ms.jackson

Re: ...

Láká mě to tm ae myslim že ne...hlavně né v tý místnosti kde se to no... :( na místě bych se tm asi rozbrečela..:( spíš bych chtěla do Neverlandu..:))

Příde mi že kdyby chtěl aby fanoušci slyšeli ty písničky..tk by je vidal do světa..ae newim no..ae na CD se těšim..:)
  • bajush

Re: Re: ...

V tom domě bych nebydlela ani zadarmo... Musí to být divný pocit být v místě, kde Michael odešel...
    A s Willem.. no nevím. Docela s ním souhlasím, když nechtěl, aby ty písničky vyšly, musel mít k tomu důvod. Přece Michael měl na tyhle věci čuch a věděl, co je hit a co ne.. ale na druhou stranu jsem na to CD zvědavá, i když už to bude prostě jiný...
  • mischicka

Re: Re: Re: Básnička o MJ

jůůů *14* moc pěkný *3*
  • mischicka

Re: čs

čus *15* já se mám dobře ty? Normálně já hrála karty sama se sebou a poslouchala sem u toho Majkího a normálně já zjistila že se u jeho písniček dobře přemýšlí! *15* *15*
  • mischicka

*15* já bych se asi v tom domě bála *15* A taky mi příde divný, že kdyby Majkí chtěl ty písničky vidat tak by je vydal a nedržel by je v šuplíku *15* Ale taky se na to CD těším no... *14*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Básnička o Conradovi Murray

no ze je mi soufl z jmena CM a kdybych videla zive CM tak bych se na neho vyblula!!! *15*
  • majka096

Hele já bych v tom domě asi nevydržela *9* Hlavně ne v tý místnosti kde se to stalo... rozbrečla bych se jenom bych do toho domu vkročila *9*
    A řekla bych že Will.I.Am má asi pravdu... co když Majký vůbec nechtěl ty písně světu ukázat??? Jinak by je asi zařadil na některé z alb ne? Ale na druhou stranu se těšim na nové CD *4* *4*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Básnička o Conradovi Murray

jeho majitele?? co? to nechápu...? *7*
  • terullka00

Re: Re: čs

ujde to .. *1*
  • zzj

ja nwm ale asik nn *9* bala bych se *9* ale chtela bych bydlet v Neverlandu *4* to by bylo neco pro me *3* *1*

to ja nwm jestli ma pravdu ale chci aby ty pisnicky vysli *4* ale kdybych vedela ze to MJ nechce tak nn ale chci aby vysli!!! *4*
  • zanesskaaaa

...

Dotaz holky. Jak tak koukám, co o Michaelovi píšou.
    Chtěly byste bydlet v jeho domě v Kalifornii (dům, kde zemřel. *3*
    A myslíte, že má Will.I.Am pravdu ? *4*
    Vím, že to nemusí být pravda, ale taky může být *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit