-
Ahoj a pa
Ahojte všichni, teď tu skoro vůbec nebývám sem furt někde pryč, no nic. Jdu se s vámi rozloučit jedu z rodinou zítra k mácháči. Mějte se krásně a budete mi chybět samozřejmě Majký taky. Za týden páááááááááááááá. *4* -
Re: Re: Re: Re: knizka/CD´s
*z *15* -
Re: Re: Re: knizka/CD´s
pilas Majkíhrnku *14* *15* -
I''ll Be There
Pls nemáte někdo odkaz na stáhnutí? Myslím,když jí zpíval MJ na Medison Square Garden"? no prostě,když byl dospělí *15* -
Re: Tanec jako sen... :))
teda né jako že bych to co tam píše nechápala vůbec,to chápu od tý doby co ho mam ráda,ale začala jsem chápat jak moc co myslel a cítil *4* -
Tanec jako sen... :))
Ahojky,jak se vede? *15* Dneska jsem si přečetla asi po sto padesáý Tanec jako sen a dovedlo mně to opět k přmýšlení,až jsem z toho začala psát taky Básně a úvahy *15* Sice nevim,co z toho vznikne,ale hrozně moc mně to baví,začala jsem pořádně vnímat a chápat to co tam Majkl popisuje,sice trochu pozdě,ale nevadí,aspon že vůbec *15* Naše učitelka nám řekla,že máme o prázdninách přečíst nějakou knížku a zapsat ji do čtenářskýho deníku... a máme tam napsat ukázku a já nevim kterou,je toho tam tak hodně,že potřebuju radu *15* Potřebuju aby jí to zaujalo a řekla to dalším a třeba by si uvědomili co se děje...pomůžete mi prosíím? *4* -
zlaťáčky =o*
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/100503 Já ty zlaťáky miluju! On je prostě sexy! *14* *14* Jo a koukněte se... no... TAM! *15* *14* -
no oni tam meli TII to dvoj CD a pak jeste jedno ale to jaksi ted nwm jak se jmenuje ale je to taky dvoj CD *4* nejak The Essential *4* ale nemela jsem prasule *9* coz nebylo vyjmecne *15* *15* -
Re: Re: MJ
jtj *4* -
Re: Re: knizka/CD´s
se mas!! me nasi nic nekupujou s MJ *9* pry ze me to zachvili omrzi!! no to asik tezko!! *16* jedine ze by mi vytrhli srdce a mozek atd.!!!! ale to bych jaksi uz ani nebyla *15* *15* -
Re: pouť
njn vetnamci!! *16* at jsou v Asii ci v Evrope nebo jinde porad maji drzky nevymachany!! samozdrejme ze tam vyjimky jsou pac MJ ma fanousky vsude!! *3* v cajovne? *7* tos to jsem jeste neslysela kde to vyhrabali? *16* no ale slysela jsem i horsi nesmysl!! ale cajovna? *16* kkt *16* a pochybuju ze by MJ mel nejakou nekvalitni plastiku!!! -
nwm copak? *15* -
Re: Re: pouť
jéjky Zuzy...napsala jsi to hezů..ae já zapoměla že to tričko jsem měla na sobě já..oni na něm měli napsáno I ♥ vietnam..LOL..jsem chtěla něco zařvat..ae radši jsem to neriskla -
Re: MJ
*15* Okey *15* tahle písnička mi hraje vždycky v noci *15* dobře se u ní usíná *3* -
hej *15* ty ses taky zmínila o Vánocích *15* -
Re: 3 čast
uffff,teď jsem to celý dočetla *15* fakt krásný,nádherný....a já nevim co ještě *4* ale neurážej mi lady gaga *3* *15* jako ne že bys neměla s tímhle částečně pravdu *15* ale je milion dalších "hvězd" které to dělají...ale jako jinak to máš fakt nádherě napsaný *3*
P.S: nechce se mi přihlašovat,ale jsem to já *15* -
Re: pouť
Ti větnamci byli taky kreténi.Proč ho nosí na tričku,když ho pak pomlouvají? *8* Jsem zvědavá kdy lidi konečně přijdou na to,že mu nos neupadl a ještě v čajovně! *8* A stema songama to vždycky naštve.Začnou Michaela někde hrát ty se zdržuješ v místech tak abys to slyšela a jak song skončí začno hrát další od Michaela.A nakonec hrajou cely CD. *15* Mě se to stalo dvakrát v parfumérii *15* S tím domem je to pěkně divny.Všchen ten nábytek by měli z toho domu odebrat(hlavně tu postel)a pak až to eventualne prodat.Ale beztak si to nějakej fanatik koupí a bude se vyžívat,že v té posteli spí.Někteří lidi jsou uchylní.Michael nám bude určitě chybět stále.Zapsal se do naších srdcí moc silně a už to nejde smazat. -
MJ
Give In To Me... *1* -
Tu knížku MJ nemůžou mít přece jen tak zaházenou *8* Musí jí mít vystavenou na nejlepším místě. *3* A stěma cedama to jsou sami výběrovky a remixy.Nyjít normální řadovku je zázrak.Třeba Thriller. *9* Nechápu proč už tady myslíte na Vánoce když jsou teprve prázdniny *15* To mi připomíná že mám příští týden svátek a dostanu knížku Tanec jako sen *15* A pak mi bude chybět pouze jedna kniha(tu budu mít k Vánocům *14*)a budu to mít komplet *3* -
pouť
Ahuj jsem ráda že pouť už není..ae měli tam tričko s MJ..luxusní..jako že stálo 150,- o to nešlo..koupila bych si ho..ae máma by mi pak neměla co prej koupit k Vánocům..ae jako jinak..jsem šla na pouť..a šla jsem kolem větnamců..jako byly mladí..tričko s MJ na sobě..a oni na mě pokřikovali..ha ha žere Jacksona a upadl mu nos v čajovně do čaje před lidma..bože bylo mi divně..nu..ae pak jsem večer kolem půl 1 ráno chtěla jít domů..a šla jsem kolem autopisty..a slyším že hráli Heal the world..ae já tam nehtěla stát..tak jsem šla jezdit..ae nejvíc mě naštvalo..že jsem byla na Centrifuze a když se to rozjíždělo začli hrát Black or white..a v tý rychlosti jsem nic neslyšela..:(..:D ale jinak s tím domem..mít tolik peněz ááá tak to koupím..ae bylo by mi divný bydlet v domě kde Michael zemřel..já nevím..ležet na posteli a říct si..bože tady umřel Michael..tak já nevím..bála bych se..ae jako chtěla bych..achjo Michaeli chybíš mi a MIluju tě