-
Re: Re: Re: hrnek
ti napisu pametni desku *4* *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
,,ninžáááááááááááá" *15* *15* -
Re: Re: hrnek
si piš... *15* A až se rozbije tak mu vykopu hrob a vobulím to *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
jo a nebo kunfu *15* -
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
presne!! *4* pujdeme se ucit karate!! *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
no akorad se strapnil *15* *15* no to se mu nedivim !! *15* *4* -
Re: Re: konečně zase zpět xD
samozřejmě že ne!! *15* Budeme ho bránit zyby,nehty za každou cenu! *15* -
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
no jednomu kamosovi prileteli uz tri *15* *15* tos nemaho urazet!! *16* -
Re: konečně zase zpět xD
ahoooj *4* jtj ale my ho nedame!! *3* *4* -
Re: Re: konečně zase zpět xD
no přesně,jednou se asi opravdu neudržim a jedna jim přilítne,dřív jsem to neuměla,ale ted to říkám pěkně od plic *15* *16* -
Re: hrnek
je ja chci taky!! *3* *15* -
Re: konečně zase zpět xD
Ahojky totál souhlasim u nás na škole se furt do něho někho naváži.. pěst bych jim dala..:( *16* -
konečně zase zpět xD
Ahojky lidičky tak moc sem se na vás těšila!! Tak dlouho sem tu nebyla,mněla jsem v pronájmu koně,takže jsem mněla docela frmol *3* *4* Ale už jsem konečně mezi svými :)) Jak se máte? A co novýho o MJ? Co ste tu probírali? Kromě toho jak je MJ sexy a zlatáčky xD*15* *15* Taky vám tak hodně chybí? Mně to furt připadá,jakoby to bylo včera *9* *9* Minule se mi zdál krásný sen s MJ *15* A pěkně mně štve,jak se do něj pořád někdo naváží,obzvlášt kamarádi,některý sou v poho,některý se zastávaj,ale ti druzí to je hrůůza *16* -
*závist*
hrnek bych brala hned ;) -
jůůů, to bych taky brala.. tady žádný hrnky s Michaelem nevedou.. *9* *15* *15* to už se nenapiješ z ničeho jinýho, ne? -
Re: Re: :-)
já taky takhle někdy sedím *15* -
hrnek
čuss *15* normálně já před chvílí byla s mámou v domácích potřebách koupit nůž a šli sme kolem hrnků a měli tam hrnek s MJ *14* *14* *14* tak sem mámu přemlouvala a ona mi ho pak koupila *14* -
Re: debil
bože *1* zas další tup
kolik vás sem ještě příjde ?!? *1* -
Re: Re: *
jak dlouho nebyla? *1* já tu nakukuji skoro každej den... *5* -
Re: Re: Re: Re: MJ
Nechápu proč do toho šel,když nic nevěděl.A potom jsme se druhej den potkali a gratuloval mě *15*