-
Re: Re: Re: MJ
jejda *15* *15* -
Re: Re: MJ
No to mohla.Nebo tam byl kluk co se příhlásil do sotěže,což byl kviz(v něm jsem byla taky *15* )a nevěděl ani jak se jmenovala skupina ve které začínal.A taky neuměl vyslovit This Is It. *1* -
Re: :-)
Tohle je ta fotka *15*
http://foto.osobnosti.cz/michael- jackson-389910 -
:-)
Takhle sedím u kompu. *15* jenom tu druhou nemám u těla ale na myši *15* -
Re: MJ
mu by mohla i jedna (vic) *15* i pristat!!! -
MJ
Ted jsem si vzpoměla,že jsem minulej rok byla na show o Michaelovi.Byl tam imitátor a nějakej chlap o něm řekl:,,Ještě aby mu upadl nos a bude dokonalej."V tu chvíli Jsem měla chut mu odplic říct něco co by si za rámeček nedal. *8* No jo ignoranti.Ale byly tam pak dobry soutěže *15* -
Re: Re: další díl
Jo tvoje povídka je super. *3* A je tady ještě někdo kdo píše o Maikim? *7* Si myslím,že povídek o Mj není nikdy dost *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ
no tu mam prozkousenou a nic *15* *9* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ
Jj to ti věřím.Poslední dobou se mi zdá uplně o někom jiném a to pak není dobrej spánek jako při snech s MJ.Podle mího táty se ti zdá o tom na co nejvíc myslíš.Tak to zkus.Ale jak tě znám tak tuhle metodu už určitě zkoušíš. *15* -
Re: Re: Re: Zlatý MJ
*15* *15* jj veci zabava ale me by se krasne spalo *15* *15* -
Re: Re: Zlatý MJ
Kdybych věděla tak bych ti to s radostí řekla.Nejlepší by bylo kdyby se nám všem o něm zdálo a pak byste tu psali své sny i vy a byla by věčí zábava. -
Re: Zlatý MJ
no tak to mas teda dobre sny *15* *15* jak to delas ze se ti o nem zda *7* -
Re: Zlatý MJ
Se nedivím že tě nezabil už ten sen, protože takovej Majkýý....mmmm *14* *1* -
Re: debil
Jestli Michael Jackson neumí zpívat já neumi vůbec nic, což není pravda protože takovým lidem jako ty, bych uměla dát pořádně přes hubu *3* Když takhle hnusně pomlouváš tak mi něco pověz...co si dokázala ty??! Myslím že úplné hovno takže nevím KDO je tady kretén a tvá inteligence sahá na lidskou spravedlnost světa, která samozřejmě bohužel není nijak zvlášť vysoká...Udělej dobře pro sebe i ostatní - Zamysli se!! -
Podle toho co tu píšeš je vidět,že nevíš kdo to byl MICHAEL JACKSON. -
Zlatý MJ
Se mi dnes zdál krásnej sen o Maikim.*14* Jsme byli v nějaké škole a Michael mě odvlekl na záchod,kde mě chtěl zabít. *9* Ale než se k tomu dostal zazvonilo na přestávku a na ten záchod začali chodit holky.Když uviděli Michaela tak začali šílet a tak.Však si to umíte představit.Když jsme se zase koněčně ocitli sami tak jsem se k Michaelovi přiblížila a on mě objal. *1* A už mě zabít nechtěl *15*
Jo a vypadal takhle :
http://www.karaoketexty.cz/fotky /michael-jackson-2971/95156
*14* -
Běž si svý mindráky léčit někam jinam .. -
debil
byl to kreten neumel zpivat a je to pooperovany manyjak *16* *16* *16* *10* *10* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
debil
byl to kreten neumel zpivat a je to pooperovany manyjak *16* *16* *16* *10* *10* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: *
čáááuwes *15*