-
Re: Re: Re: Re: :D
všechno je mi jasný *15* -
Re: Re: Re: Re: tribute
eeeh, menší, jenom si zaměnila dva lidi *15* -
...
Ježiš, to je tak krásný *3*
http://www.youtube.com/watch?v=Wed6leI64hU&feature=related
Promiň kytinikki *15* . Proč ti nejdou videa ? *4* -
Re: :D
jj me ji taky posli kdyz uz ji posilas *15* *15* Zlamalova18@seznam.cz *4* dik -
Re: Re: :D
He ? *15* ty máš novej mail ? *15* -
Re: Re: Re: Re: :D
Hééj krásná ikonka *15* -
Re: Re: Re: tribute
Jééééé já se přepsala *15* Mělo tam být La Toya. Chybička se vloudila *15* -
nuze oukej vase prani je mi rozkazem :D:D du na to.. ale je mozny ze to bude dyl trvat pac mam divnyho mejla :D -
Re: Re: Re: :D
nedivím se ti *15* ale chápeš ne? *15* -
Re: Re: Re: :D
aji já, jestli jses nepřepsala *15* -
Re: Re: tribute
ale tam byla La Toya *15*
jinak nikki v tom videu je taneční tribute pro Michaela... jsou tam různé taneční styly na MITM, Thriller... další už si nepamatuju, holt ta skleróza *15* a nakonec všichni společně tančí Thriller Dance a myslim že tam jsou prvky z Beat It *15* -
Re: Re: :D
já jsem na něj teda docela hleděla *15* -
Re: Re: Re: ..
co, co já zas? *15* jóóóóó jeden čas jsem měla docela dlouhou dobu strangera v profilovce, ale trochu jinýho *15* -
já mám zájem *15* pošli mi ji prosím na mail KytiNikki@seznam.cz, děkuju *4* -
Re: tribute
Muhahaa *15*
Je to prostě ÚŽASNÝ ! *4* Nejlepší tribute, co jsem kdy viděla *4* krom překonání rekordu Beat it *15* .
Oni mají asi všichni krásu v rodině (nepočítám Joa. Nic proti němu nemám, ale není hezký *15* ), protože Janet vypadá skvěle na to, že jí je přes padesát. *4* -
jojo to jsem byla já :D pošleš mi jí prosím teda na email alvapmraz@seznam.cz dík (jo na jméno toho emailu nehledte jt pěkně debilní já vim *15* ) -
Re: Re: Re: Re: Re: mam
jako nevím co tu pořád řešítě holky.. *15* JÁ třeba JSEM normální.. *15* -
Re: tribute
nedělejte mi to *15* moc dobře víš, že mi nejdou videa a stejně to sem dáš *15* popište mi aspoň někdo, co tam je prosím *15* -
:D
heledte lidi..co si pamatuju, tak tady nekdo shanel pisnicku cant b good kde zpiva mj.. a ja sem zistila ze ju mam :D ma nekdo zajem pokad ju este taky nemate? :D:D ..je tam i janet :D -
Re: Re: ..
neboj, nebudem ti říkat, že neumíš počítat *15* to dáme *4*
btw. : Proč mi tvoje profilovka strašně připomíná polu? neměla ji taky někde? *15*