-
tribute
no tak fajne, na přání zanes... *15*
http://www.youtube.com/watch?v= o6ZZsef65a4&feature=player_embedded #!
tohle je úplně úžasnej tribute, už ste to možná viděli, jt docela starý *15* mooooc se mi líbí to zpracování *4* -
Re: Re: ..
no snazime se snazime *15* *15* -
Re: ..
BTW, psla jsem to, když jich mělo přibít 518, takže ! *3* -
..
Tak jooo lidi. Ještě nám chybí 518 příspěvků, abychom dali 50 000 *15* .. musela jsem si to vypočítat, tak se snažte *15*
FOR MICHAEL ! :) -
Re: Re: Re: Re: Re: mam
nn dobre *3* kaslem na to jj? *4* -
Děleeeeeeej ! *3* -
nn fakt radeji nn *4* -
jen to klidně napiš, neboj, my nejsme psychicky labilní, my to ustojíme *15* -
jj uz mi cvaklo *15* *15* ale zaver si necham radeji pro sebe *3* -
Zani z tveho sloupkku jsem toho moc nepobrala *15* *15* sorry *15* *15* prectu si to jeste raz treba mi to docvakne *15* -
přesně tak zanes *3* *15* -
Ale ty to nechápeš. Všichni se považují za nenormální, aby byli originální. Ale když se za nenormální považuje víc jak půlka lidí z republiky, tak už to originální není. *15* Ale člověk, který se považuje za normální je originální, protože se nesnaží být originální a nepovažuje se za nenormálního. *15* -
no nwm jestli byt normalni je originalnejsi nez nenormalni!! pac kdyz si vezmes ze tu pise zruba 20 holek ktere jsou normalni a dokonale a 1 z nich je nenormalni....... tak prece je originalnejsi nez tech 19 holek s vysokym IQ *15* *15* CO? *15* -
Re: Re: Re: Re: pozravek
fakt sorac Poli ale ze bych tyrala Nikusku to bych fakt nerekla a ani bych to moji lasence neudelala!! to ze jsem ji oblikla tak to ji prece netyram fajn priznavam neni to prirozeny ale tyrani? celkem krute slovo na to ze v tom nebyla ani tri minuty!! rekla bych ze vyskubat papouskovy vsechna pericka,zhodit psa z mostu,opit kocku a pak vedle ni strilet pistoli jsou veci provineni nez oblect psa!!
a to plati i pro NIky a Simsu!!! -
no to neni pravda *15* -
je to právě naopak... všichni o sobě řikaj jsk jsou děsně nenormální, ale protože to řikaj všichni, tak už nejsou originální... takže všichni, co o sobě říkaj, že jsou normální, jsou originální *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: pozravek
no uz se divim -
tak se div *15* .. a pořádně! *15* -
pp
tak ja se prozatim loucim!! pp
to jste radi ze se me zbavite co? *15* *15* nn fakt pp *4* -
se divim
*15* *15*