-
sem tu
tak sem tu ženský *15* -
Re: Re: Re: Re: :D
no jak semááá a táááák néé?? *15* *15* *7* -
Re: Titulek
Zdááááár prdé *15* Jak dlouho jsi sem nepsala ? :D
Jo a co ten Thriller Dance ? :D -
Čůůs *15* Ty ještě žiješ ? *15* Tebe jsem tu neviděla dlouhoo *15* -
Re: Re: Re: :D
no a co s ni *4* -
:D jako sen
hej tos ted tu se sestrou parime na Jackson 5 a to MJ nesnasi a nemuze ho vystat !! *15* *15* hej to je tu prdel *15* *15* pari se tu ted na rocking robin ci jak *15* *15* pridejte se *15* *15* -
Re: Re: Re: ghost
jj presne *15* -
jj ahoj ja te tez zdravim *15* -
zatim
hale ženy já du tak na 20 min pryč.. tak doufám že tu ještě budete.. *9* tak zatim páá *3* -
Re: Re: ghost
ale Majkího dabuje příšernej hlas vůbec se kněmu nehodí !! *13* -
Titulek
Ahojte, je zaneska, thesimsa a tea301 alias kuře smrad a syfl? Nebo někdo, kdo mě zná? :-D Osatní s přezdívkama? :-D
Jestli jste to tu nezabalili dřív jako já :-D
Já vás chci pozdravit *15*
A zdravim i vás co neznám *15* Už to tu trochu sleduju a koukám, že se tu máte fajn :-) *15* *15* *3* -
Re: Re: :D
noooooooo *15* tak super pamět mi ještě slouží *15* *15* -
Re: ghost
!!?? TO SI ZE MĚ DĚLÁŠ PR*** ??!! *15* *15* *15* -
ghost
http://www.youtube.com/watch?v=5nfj PGoYvU4 twl holky tady je to nadabovany !! *3* *3* volejte slava *3* -
Re: :D
ahojky *4* jako myslis Nikusku *1* -
Re: moonwalker
na youtube to uz nejde *9* -
moonwalker
holky nemáte nějakej odkaz na Moonwalkera?? chtěla bych se na něj kouknout ale nikde to nemůžu najít.. *16* *9* *7* *7* -
:D
tak sem tu zlato *3* no to jak si dostala nějakýho toho psa ne?? nebo to si nebyla zase ty?? *7* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Tý jo, mě se dnes taky zdálo o Michaelovi. Moc si to teda nepamatuju, akorát to, že jsem bydlela v Neverlandu a on tam byl pochopitelně taky. Boží.. *14* *15* A pak když umřel, tak se všichni museli odstěhovat.. Nechápu, ale to je fuk. Normálně se mi o něm nezdá, ale včera jsem si pustila Moonwalkera a TII, tak ho mozek asi vzal do paměti.. *15* -
Re: Re: Re: anooo
Eben? *15* *15* aha *15* *15* ja vim no *4* ja jsem takova sikulka sikovna *15* *15* *15*