Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: jeho největším hitem byla zvolena...

zachvili bez tebe Poli nepujdu ani na wc *15* *15* *15*
  • zzj

Re: Re: MJ a opisasek :*

jj aha *4*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: jeho největším hitem byla zvolena...

Beztak má každý Michaelův fanoušek svůj vlastní největší hit od MJ.Taky si nemyslím,že Say Say Say výrazně ovlivnil hudební historii.
  • terullka00

Re: MJ

to byly dobrý sny !!! *15* *15* *14*
  • Re: Re: anooo

Erben *15* to se ti povedlo *15*
  • zuzanka666

Re: Re: anooo

Prej Erben *15* On se sice jmenuje Eben ale Erben je lepší *15* A myslím si že to budou dávat ještě v pátek po deváte ráno. *7*
  • zuzanka666

MJ

Se mi dnes zdál sen o Maikim *15* Spousta lidi bylo v nějaké tělocvičně a najednou se strop otevře a začal se z něj snášet MJ na nějakým provaze a začal dělat artisticky cviky a měl i kruhy. *1* Byl úplně úžasnej. *14* Byl oblečenej v červeným a vypadal jako za dob Thrilleru.Když přistál na zemi tak v tom pokračoval a po chvíli jsme tam všichni začali házet míčem.Samozřejmě všichni házelí jen Michaelovi.*3* A ještě se mi zdál jeden Michael byl na podiu v ruce kytaru a začal s ní mlátit o zem a celou jí rozbil.K tomu strašně křičel.Pak si sedl na vozík a začal na něm tančit.Když skončil všichni začali tleskat jak šílení. *15* Na sobě měl béžovy pruhovany pyžamo. *15*
  • polinka

Re: Re: Re: Re: jeho největším hitem byla zvolena...

No to vidím *15*
    Já se taky divila, že zvolili zrovna Say Say Say...
  • polinka

Re: MJ a opisasek :*

jo, teď je Bubbles na Floridě v útulku pro zvířata, nebo přímo pro šimpanze, teď přesně nevim...
  • terullka00

Re: .

*14*
  • zzj

MJ a opisasek :*

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/93901 klasne *14* je pravda ze ted je na Floride? *7*
  • zzj

.

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/95695 *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: jeho největším hitem byla zvolena...

jj diky *4* kdybych ja te nemela tos nic nwm *15* *15* ale jako stejnak se divim ze zrovna Say Say Say *15* *15*
  • polinka

Re: Re: jeho největším hitem byla zvolena...

Asi myslí to, že Billboard zvolil jako jeho největší hit píseň Say Say Say...
    http://my-angel-michael.blo g.cz/1006/michael-jackson-s-biggest -billboard-hit
  • zzj

Re: jeho největším hitem byla zvolena...

Say Say Say ? *7* jako ta pisnicka se da ale rekla bych ze jsou i lepsi a znamejsi *3* napr. Thriller,Billie Jean,In the closed,You are not alone,Beat it,The way you make me feel,Blood on the dance floor,Human Nature,Black or white,They don´t care about as,Man in the mirror,Hear the world,Smooth Criminal,Jam,Scream,Bad,Dirty Diana .... atd. *15* *15*
  • zzj

Re: anooo

neznaji se nase sestry nahodou? *15* *16* taky jsem se kvuli ni nemohla divat jenom chvilku a to tam mluvil Erben teda jestli se tak jmenuje *15* *15*
  • terullka00

Re: Re: ??

škoda tak dobrou *3*
  • Re: ??

já jo *15* ale už jdu spát, takže dobrou.. *4*
  • terullka00

??

zlata ste tu ještě někdo? *9* *7*
  • terapatrick

jeho největším hitem byla zvolena...

..píseň Say Say Say !! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: