-
Re: :'(
to je skoda no ale pp a sshss Majkíím *14* *15* no myslim si ze kdyz odejdes bude tu mrtvo *9* *9* -
borci !!
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/88591 dva velci BORCI !! *14* -
Re: mozna budoucnost :D
Nemám, ale ráda bych.
Chtěla bych na předloktí ten Michaelův znak. Snad víte, co myslím. :D A pod to napsat 1958 - FOREVER. Ale jelikož se bojím jehel a nemám ráda bolest a krev, tak nevim nevim :D. Rozhodně bych ho chtěla až po 18ti, takže si ještě dva roky počkám, možná i dýl :). -
:'(
Tak já už budu muset jít... Moc dlouho jsem tu nepobyla, ale i tak mi přišlo, že jsme toho tady probraly víc než za celý prázky... jsem ráda, že je nás tu víc a že se tu něco děje *15*
Tak se mějte... Bye... *3* -
Re: Hi...
ahoj ja som ho vydela este kedysi na nove a teraz mi ho stiahol pritel z internetu *3* *14* *15* maš pravdu je to nadhera *14* *14* Michael bol skveli človek *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hi...
jj to bude *16* *15* *15* musis se do toho oprit -
Tam a nejen tam!!! Myslím, že ho to bude DOST bolet... *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
no ja vim no *15* *15* -
nakopej ho do kuli !! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: ..
*15* Prej: no to jo .. no to ne. To mě rozesmálo. *15* -
ty máš dobrý nápady *15* *15* *15*
Asi to využiju *1* -
Příště to udělám... jako co si to dovoluje.. to muselo sakra bolet! Ten pocítí ale ještě horší bolest!!! *16*
*15* *15* *15* -
no asik bude!! *15* jinac ti reknou jj a pak si vymeni ponozky a reknou nn !! *15* tak musim se jich zeptat oni reknou jj a pak jim schov ponozky aby nezmenili nazor *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Hi...
fakt blbec!! *8* melas tam skocit !! *15* a dat mu nakladacku i za me !! *15* *15* -
To se nějak zvládne... kdyžtak počkám do osmnácti... Ale snad to nebude potřeba *15* -
Re: Re: Re: Re: Hi...
Ale ten zlej chlap mu tam pak kopl nohou do obličeje!!! já myslela, že skočím do telky a rozbiju mu držku!!! Zmetek... On bil i tu holčičku... hnusák!!! *13* *16* *8* -
Re: Re: Re: Re: ..
Ehm :D .. NE :D. Nějak dopodrobna vysvětlit, prosím ? :DD -
preju hodne uspechu !! *1* a hlavne jim schov ponozky *15* *15* -
Re: Re: Re: Hi...
jjj je uplne uzasnoucka *14* -
Re: Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
jo... prostě je budu muset přemluvit... *3*