-
Re: Re: Hi...
Já se mám taky fajn...
Smooth criminal je nejgeniálnější klip...
Ta choreografie... Bože... On je nejlepší... Miluju ho... *14* *14* -
Re: Re: mozna budoucnost :D
na to jsem ti vazne skocila *15* *15* skoda zes nevidela muj prvni vyraz *15* *3* jen ti ho popisu otevrena huba *15* *15* nn!!........ *15* *15* -
Re: Hi...
ahoj *4* dobre *3* co ty? ja ho uz videla.... je to uzasne.... BOMBA *14* *14* *3* *15* -
Re: Re: Re: mozna budoucnost :D
tos rodice *15* *15* meni nazory jak ponozky *15* -
ha ha ha *15* -
Já chtěla... ale mata mi to nechce dovolit, přitom mi říkala, že když ho budu poslouchat přez rok tak že můžu... ale najednou si to rozmyslela... *5* -
Hi...
Ahoj holky, jak se máte? Doufám, že si užíváte prázky...
Já včera KONEČNĚ viděla Moonwalkera... Je to tak nádherný... Jak zachraňuje tu holčičku... Michael *14* -
Re: mozna budoucnost :D
no jasně mám jich na těle stovky *15* -
mozna budoucnost :D
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/94077
vy mate nejake tetovani s MJ? *7* -
Re: Re: Re: ..
:D
stačí když si klikneš třeba na 6 stránku a pak do odkazu místo tý 6 napiš třeba 1700 a máš to *3* *15*
kapiš to? *15* -
Re: Re: Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
jj to byla *15* *15* -
Re: Re: Re: ..
no to jo :)
no to ne :( -
Re: Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
no to je skoda to musela byt velka sranda *15* *15* *15* -
Re: Re: ..
A trefila ses, akorát těch čtyřicet jsme měli dřív. :DD -
Nejlepší časy tady na osobnostech :) . Už je tu bohužel nezažijem. :/ -
Re: Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
to ja taky *15* *15* skoda ze jsem ji nenatacela kdyz jsem ji oblikala a chovala jak mimi *15* *15* -
Bylo to tu úžasný. Dokázali jsme probrat úplně všechno, i když byly prázdniny. Za jeden den třeba popsáno deset stránek. :D :)
No jako, kdybych tu měla hledat starou diskusi, tak se uklikám. :D Pamatuju si, jak jsem hledala uplně poslední stránku. :D Trvalo mi to možná ještě dýl, než když jsem hledala svůj první příspěvek na FB :D
Jo, to si pamatuju. Všem se o něm zdálo a já nic. :D A pořád to trvá. :D -
Re: ..
Já tipovala 40 000 .. *15* -
Re: ahojky :) / Nikus-pejsek
ahojky tak to je tak milučke *3* *15* *15* aj som sa u toho nasmiala *15* *15* *15* -
Re: ..
no jasný, pamatuju :-)) Minulej rok touto dobou to tady na diskuzi hodně žilo :D *3*