-
Re: ...
uz jsem hlasla *3* -
...
Poďte hlasovat, musíme Michaela dostat na první místo :D
http://tweeter.faxo.com/Mr_Twit ter/2010/07 -
Re: ..
Jo to máš pravdu.O prázkách se pořád něco děje a člověk nemůže být furt přikovanej u počítače. *15* Na stanování si užij *3* Já jsem v životě stanovat nebyla(ne že by mě to chybělo *15* ) -
..
tak jak to tady tak čtu tak je tady ale vážně mrtvo *15* no já se přiznávám,že jsem tady za prázdniny byla taky jenom párkrát...pořád jsem někde venku s kámošama a na pc jsem jenom tak hodinu denně a to až někdy kolem půlnoci.. *15* teď budeme ještě stanovat asi tak týden takže to bude taky akce století *15* -
Nudááááááááá...
Taková nuda... Jakto, že tu nikdo není?! Achjo... *9* -
Re: páá
sice se moc nezname, ale preju ti hezkou dovcu *1* xoxo -
Re: Re: Ahujky
děkuju..budete my chybět i Mike -
Re: Ahujky
jo, měj se... *3* -
Ahujky
Ahuj holky..přišla jsem se rozloučit..;) se tu mějte ;) -
No kde jste?
Tak já přijdu a dozvím se, že tu nikdo není... víte jaká je tu nuda bez vás? Doufám že ještě přijdete, tak zatím... *3* -
Re: páá
tak se tam měj hezky *9* a pozdravuj příbuzný *15* ale nwm nwm jestli to tu rozjedeme páč tu už asi 4 dny mrtvo.. *9* *1* tak pááá *3* *4* -
páá
čuss *3* Já se loučíím *9* letím do toho Bulharska sice až zejtra ale asi sem už nestihnu jít *15* Tyjo já vůbec nevím jak tam 14 dní vydržím bez diskuze *15* Ale už se tam těším páč se tam seznámím s mejma příbuznejma *15* *15* Tak to tu beze mě pořádně rozjeďte a né že tu bude mrtvo!! *15* Já se pak přidám *3* Tak Bye Bye *9* *9* *9* -
čauwes
ahojky ženský!! jak je? je tu někdo? *7* *15* *15* -
Re: Bye...
Ahoj .. -
Re: Re: Re: Re: Re: **
Pche *15* -
Bye...
Tak já musím... zítra tu budu zase... Mějte se tu hezky... R.I.P. Michael... *4* -
Re: Re: Re: Re: **
máte za co... *15* -
Díky *1* -
Díky *15* -
Re: Re: Re: **
máte to tam všichni *15*