Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: :(

Jasně, vítej
  • Tereza

:(

Ahojky:)můžu se k vám taky přidat?..:(
  • lina25

Re: Re: Re: Re: ignore

Pro nás nikdy nezemře!
  • terinda321

Re: Re: :-(

jo já se na to taky chystám ted! Už nepřijdeš??
  • Re: Re: :-(

Papa
  • terinda321

jo já se na to taky chystám ted! Už nepřijdeš??
  • angie72

Mám ho za sebou, ale zítra si ho zase pustím...
    Je tam tak sladkej. A všimla jsis, jak je krásnej, takovej jinej, když mu dává ty hnusný otázky? Jak se k těm otázkám vracel ten reportér... On byl tak křehkej...
  • terinda321

Re: :-(

pa a alespon na nás mysli!!!
  • fajn hudba

mám ráda jeho hudbu,ale jako člověka ho neznám ani já a ani vy všichni,co tu píšete!...nebo se mýlím? někdo jste s ním osobně mluvil a znal jste ho jako kamaráda? Je fakt, že není možné věřit všemu co se o kom píše, ale vemte si tu jeho závěť. Není vám divný, že místo toho,aby se o děti starala žena, které říkají "mami" (jejich chůva) a kterou znají od mala, svěří do péče své téměř 80ti leté matce,která je už na to docela stará a v případě její smrti se o děti má starat jeho nejoblíbenější zpěvačka, kterou ty děti asi neberou ani jako rodinou přítelkyni a je pro ně cizí? Řekla bych, že to svědčí pouze o tom, že Michael žil ve svým uzavřeným světě a byl v tomto docela mimo realitu a to proto,že od samého začátku měl na všechno co dělal svoje lidi. Takže nikdy o ničem nerzhodoval sám. Ale do závěti to musel udělat sám a tak to dopadlo! Řekla bych, že byl spíše slaboch než aby někomu ubližoval a ještě dětem (pedofilií)!
  • Re: Re: :-(

diky vy si taky uzijte zbytek vecera :-) r.I.p. michael :* in love
  • lina25

Pá, já si za chvíli půjdu pustit dokument:) Máte ho dnes někdo v plánu?
  • lina25

Re: Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Děvčata bodujete:)) Já se dneska nebudu nervovat s nějakým magorem ale myslím si svoje
  • angie72

Pááááááá a měj krásný zbytek večera
  • lask1

Re: Re: Michael

Je to tá skladba I`ll Be There.
    z neakého jeho koncertu.

Páči sa mi keď ju spievala Marie Carey na tom pohrebe. *4*
  • :-(

ackoliv se mi nechce protoze jinde nez tady tolik fanousku neni :-)...musim jit takze dopalte svicky a mejte se krasne :-)
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: MJ

a co se tady děje?? Jaký vylepování vzkazů?? jestli se teda můžu zeptat??
  • angie72

Re: Michael

No já mám ten problém, že PC máme v obýváku a můj kouká na film :-( Ale vše mám v záložkách a zítra budu pouštět.
  • Re: Re: Re: MJ

Prosím mě take předem děkuji
  • Re: Re: Re: ignore

jooo...meli radi, mame radi a budem mit radi :-)
  • zanesskaaaa

Re: pls

je a dokonce je i ve fanoušcích *1* .. ale on to nemůže zakázat.. mohl by jenom kdyby dělali neco nezákonnýho a to oni nedělaj.. jenom projevujou svůj názor..i když jsou trapní *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit