-
Re: Re: MJ
jj -
Jééé, mě přišla jen ta první. Tak mi prosím napiš do vzkazů co jsi mi psal, ju? Děkujiii -
Re: Výročí
Není problém:) -
Re: MJ
prosimte poslala bys mi adresu tveho webu do vzkazu?? diky moc :-)...a pravda je ze nejaky admin co by mohl nejak omezit ty inteligenty co tu pisou o michaelovi hnusarny by se hodil :-( -
Michael
Pustite si naneho.
Nech žije!!!
http://www.youtube.com/ watch?v=bE0iDkqIUDQ
*4* -
Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz
Proč platil, neplatil, co a jak tu bylo 1000x rozebráno. My co jsme si dohledali zdroje - přepisy soudních líčení, výpovědí svědků, atd. máme jasno. A tobě to nemíníme vysvětlovat. My ti budeme říkat BUZNO, a bude to stejně podložené jako tvoje obvinění. Tak co Buzno, kolik jsi dnes vydělal? -
Ale Míša přeci mááá radost :-) On to vidí... -
Re: pls
chtělo by to aby jim ten přístup sem někdo kdo to má na starost zakázal souhlasím s tebou -
Re: Re: Re: ignore
Jooooooooooooooo *14* *14* -
angie72 napsal jsem ti 2 sms -
neříkej, ty jsi snad jeden z nic? jestli takhle, tak to měli utopit tebe, za to, že ničíš 1000 fanoušků pěknej večer, zalez! *16* -
Jasně:) Já taky nestíhám chytat komenty:)) Je to ale super, kolik nás tu je. Míša by měl radost:)) -
Re: Re: ignore
ty jsi napsala: ...a nepokousejte se provokovat nas- fanousky kteri meli michaela radi :-( my ho máme STÁLE RÁDI, ŽE? *4* -
ok -
uz patrim v fan klubu jsem tam jako besta -
MJ
Fanoušci, lidičky, mám dát potom na web to o srazu a budeme se tam domlouvat?
Tady to pořád ujíždí :-) Honím komentáře :-)) -
Re: RE: Juki
Díky Hulibrkovi za hodnocení. Hulibrk...co to asi znamená... *1* Potrfená husa...takže vlastně vyznamenání. *1* -
jsi fakt ubohej jen mu závidíš -
je cas do stredy na to vilepovani tak piste mi vzkazi ktere napisu mikovi -
Re: Re: Re: BRAVO
Jo vy se bavíte o časopise:))) Aha, vy o koze a já o voze:)) Poslouchám childhood