Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: MJ

jj
  • angie72

Re: Re: MJ

Jééé, mě přišla jen ta první. Tak mi prosím napiš do vzkazů co jsi mi psal, ju? Děkujiii
  • lina25

Re: Výročí

Není problém:)
  • Re: MJ

prosimte poslala bys mi adresu tveho webu do vzkazu?? diky moc :-)...a pravda je ze nejaky admin co by mohl nejak omezit ty inteligenty co tu pisou o michaelovi hnusarny by se hodil :-(
  • lask1

Michael

Pustite si naneho.
    Nech žije!!!

http://www.youtube.com/ watch?v=bE0iDkqIUDQ

*4*
  • Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

Proč platil, neplatil, co a jak tu bylo 1000x rozebráno. My co jsme si dohledali zdroje - přepisy soudních líčení, výpovědí svědků, atd. máme jasno. A tobě to nemíníme vysvětlovat. My ti budeme říkat BUZNO, a bude to stejně podložené jako tvoje obvinění. Tak co Buzno, kolik jsi dnes vydělal?
  • angie72

Re: Re: MJ

Ale Míša přeci mááá radost :-) On to vidí...
  • miris

Re: pls

chtělo by to aby jim ten přístup sem někdo kdo to má na starost zakázal souhlasím s tebou
  • Re: Re: Re: ignore

Jooooooooooooooo *14* *14*
  • besta

Re: MJ

angie72 napsal jsem ti 2 sms
  • janinkaa

Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

neříkej, ty jsi snad jeden z nic? jestli takhle, tak to měli utopit tebe, za to, že ničíš 1000 fanoušků pěknej večer, zalez! *16*
  • lina25

Jasně:) Já taky nestíhám chytat komenty:)) Je to ale super, kolik nás tu je. Míša by měl radost:))
  • janinkaa

Re: Re: ignore

ty jsi napsala: ...a nepokousejte se provokovat nas- fanousky kteri meli michaela radi :-( my ho máme STÁLE RÁDI, ŽE? *4*
  • terinda321

ok
  • besta

uz patrim v fan klubu jsem tam jako besta
  • angie72

MJ

Fanoušci, lidičky, mám dát potom na web to o srazu a budeme se tam domlouvat?
    Tady to pořád ujíždí :-) Honím komentáře :-))
  • Re: RE: Juki

Díky Hulibrkovi za hodnocení. Hulibrk...co to asi znamená... *1* Potrfená husa...takže vlastně vyznamenání. *1*
  • Re: Re: Re: perverzzzzzzzzzzzzz

jsi fakt ubohej jen mu závidíš
  • besta

je cas do stredy na to vilepovani tak piste mi vzkazi ktere napisu mikovi
  • lina25

Re: Re: Re: BRAVO

Jo vy se bavíte o časopise:))) Aha, vy o koze a já o voze:)) Poslouchám childhood

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit