-
Re: Re: Re: Re: ...
jo myslela jsem si že je to ta písnička.. opravdu krásná *14* -
Re: Re: ...
Ve 20 hodin zapálíme svíčky. Dnes měl být 1 koncert. Zavzpomínáme si, možná i pobrečíme. Já řvu dneska od rána a nejsem sama.
Psali jsme to tu už ráno, ale ne všichni jste tu byli :-( -
svicky
takze v 8 hodin vsichni co tu jsou budou zapalovat svicky?? rikam to spravne ?? *7* -
Re: Re: Re: ...
Will You Be There. Napsala jsem tady dnes překlad. Ten odstavec dole je to, co říká a u toho pláče... -
Tapeta
Kdo si dal tapetu MJ ako pozadie? -
Re: ...
mohl by mi prosim nekdo rict vic informaci o te akci se svickami?? ja o tom vubec nevedela:-o -
NEJ
je smutne ze NEJ clovek musel umrit tak brzo a nestihl namlit hubu ostatnim nulam *3* *3* -
Re: Re: ...
jaký video u kterýho pláče?? -
Re: Pište!
to by bylo super to jo...jen teda by to chtelo sehnat hodne lidi kteri by do te televize napsali...a je to smutne no ze mel mit prvni koncert...:-( teda nebylo by kdyby ho mel:-( ale on uz zadny koncert nebude :-( -
Re: ...
Jakou máš? Já nekoupila smuteční, to ne! Višňovou a takovou dobu jsem stála v obchodě a přemýšlela, jakou měl rád vůni. Nevím, tak jsem vzala višeň a má slůně pro štěstí přívěsek :-)
Říkám jí Majkího svíčka... Pustím si u toho ten klip co u ní pláče. Jak jsem dala překlad ráno sem. -
Re: Re: :-(
na ty se tesim na ty pisnicky...a verim ze budou stejne skvele jako ty predtim :-) -
Re: :-(
Neboj, písniček bude nových 100. Majkí je prý nikdy nezveřejnil a za nějaký čas je prý vydají. Asi je prý schovával pro děti :-) Malinká naděje a útěcha. -
Re: Re: :-(
no to jo...proste uz neni sance ze bys ho videla osobne...to me taky stve...a proste taky to ze kdyz je mrtvy tak se ani nemuze branit proti tem drbum co ted o nem budou psat :-( proto sem ted uplne alergicka na takove ty clanky o nem co ho proste urazeji :-( ani branit se chudak nemuze :-( a oni budou do nej furt valit proste :-( R.I.P. Michael :* -
...
za hodinku je to tady, už ted se mi chce brečet!!! V osm svíčka je jasná zpráva!!! -
Pište!
Lidi pište na Novu a Primu ať udělají nějaký dokument o Michaelovi :-) aspoň hodinovej! Kde bude sestřih jeho písniček, klipů, vystoupení a tak :-)... To by bylo super ne? Snad aspoň jedna televize to udělá. Prima měla něco o něm v TopStaru, ale to bylo tak krátký a nebylo tam skoro nic :-(... Akorát ať tam nedávají ukázky z pohřbu, já bych se zhroutila :'-( nemohla jsem se koukat. Stačily mi kousky v televizních novinách a už jsem brečela.... :-(... FOREVER MICHAEL! Dnes měl mít první koncert!!! ..... *14* *14* FOREVER KING OF POP & LEGEND! -
Re: :-(
mě zas že už ho nikdy neuvidim naživo.. že se s ním nikdy nesetkám.. a hlavně to že všichni o něm budou říkat hnusný věci ale nikdy se o tom nedozvíme pravdu.. on si jí odnesl s sebou do hrobu:( -
Re: Re: další
to určitě:D -
Re: Re: další
druhý odkaz opravujem, vtej rýchlosti...
http://www.youtube .com/watch?v=tF7ZhQ1suLo&feature=re lated -
Re: další
myslim ze nas bude vic co by s tou holkou menilo *14* -
Re: další
Podobné:
http://www.youtube.com /watch?v=pe7TmKOd8XQ
http://www. zoutube.com/watch?v=tF7ZhQ1suLo7fea ture=related